نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه نصب دیتابیس به صورت silent در installshild 2013

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار merlin_vista
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    1,014

    نحوه نصب دیتابیس به صورت silent در installshild 2013

    سلام :
    من یک فایل نصب ساخته ام که .net ها را به صورت سایلنت نصب میکنه ولی به sql server 2008 که میرسه صفحه نصب را نشون میده که من میخواهم سایلنت کنم ....کد زیر را در فایل Microsoft SQL Server 2008 Express SP1 (x86).prq نوشته ام

    <SetupPrereq>
    <conditions>
    <condition Type="32" Comparison="2" Path="HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Micros oft SQL Server\SQLEXPRESS\MSSQLServer\CurrentVersion" FileName="CurrentVersion" ReturnValue="10.0.2531.00"></condition>
    </conditions>
    <files>
    <file LocalFile="&lt;ISProductFolder&gt;\Objects\SQL2008 ExpressSP1\SQLEXPR32_x86_ENU.exe" URL="http://download.microsoft.com/download/8/E/5/8E53FAA8-1129-4621-903F-3F8DB6D066AC/SQLEXPR32_x86_ENU.exe" CheckSum="3E19D20C8622680503179A8349E528AD" FileSize="0,86303584"></file>
    </files>
    <execute file="SQLEXPR32_x86_ENU.exe " cmdlinesilent=" /q /Action=Install /Hideconsole /Features=SQL /InstanceName=SQLExpress /AddCurrentUserAsSQLAdmin " requiresmsiengine="1" ></execute>
    <dependencies>
    <dependency File="&lt;ISProductFolder&gt;\SetupPrerequisites\W indows Installer 4.5 for Windows Server 2003 SP1 and later (x86).prq"></dependency>
    <dependency File="&lt;ISProductFolder&gt;\SetupPrerequisites\W indows Installer 4.5 for Windows Server 2008 (x86).prq"></dependency>
    <dependency File="&lt;ISProductFolder&gt;\SetupPrerequisites\W indows Installer 4.5 for Windows Vista (x86).prq"></dependency>
    <dependency File="&lt;ISProductFolder&gt;\SetupPrerequisites\W indows Installer 4.5 for Windows XP SP2 and later (x86).prq"></dependency>
    <dependency File="&lt;ISProductFolder&gt;\SetupPrerequisites\M icrosoft .NET Framework 3.5 SP1.prq"></dependency>
    </dependencies>
    <properties Id="Microsoft SQL Server 2008 Express SP1 (x86)" Description="This installs Microsoft SQL Server 2008 Express Edition SP1 (SQL Server Express) onto only 32-bit operating systems. The /q switch suppresses all Setup dialog boxes and error messages. See http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms144259.aspx for more information." AltPrqURL="http://saturn.installshield.com/devstudio/setuprequirements/sqlexpress2008/050610/Microsoft SQL Server 2008 Express SP1 (x86).prq"></properties>
    </SetupPrereq>

  2. #2

    نقل قول: نحوه نصب دیتابیس به صورت silent در installshild 2013

    سلام
    ببخشید شما نسخه کرک شده installshild 2013 رو دارین؟

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نصب برنامه به صورت silent
    نوشته شده توسط nassim0 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 00:31 صبح
  2. نصب dot net frame work به صورت silent
    نوشته شده توسط alireza mx در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 06 خرداد 1389, 17:29 عصر
  3. سوال: نصب به صورت Silent
    نوشته شده توسط lord_viper در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اردیبهشت 1389, 21:31 عصر
  4. Prerequisite برای نصب .net به صورت Silent
    نوشته شده توسط far9090 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 09:54 صبح
  5. سوال: فارسی کردن ویندوز در هنگام نصب به صورت silent
    نوشته شده توسط hassan1365 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1387, 23:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •