نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل فرم انبار

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    Question چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل فرم انبار

    با سلام اولاً در مورد انتقال اطلاعات( kala-vahed-named-wkh,...) از جدول bankهمزمان با ثبت اطلاعات در فرم مربوط به بانک همزمان بدون زدن دکمه ای به جدول kaedex که همان فیلد ها مثل kala-date-vahed -taraf hesab هست منتقل شود-
    kardex bank
    فیلد تاریخ......................................> ه فیلد date kardex
    kala.............................................. ..>به kala
    vahed............................................. ...>به vahed
    named............................................. >بهtarafhesab
    و دوماً.
    در فرم kardex یه مشکل هست که اگر در یک روز چند تا خروجی برای یک نفر باشد و بخواهیم هر دفعه برگ خروج صادر کنیم همه رکورد های اون روز رو در هر بار گرفتن گزارش میاورد و راح حل ان هم ایجاد فیلد سریال فروش هست که در کاردکس گذاشتم حالا فرم رکاردکس رو چجوری باید تغییر بدم تا برای یک نفر که در هر بار چند تا خروجی دارد ابتدا که نام طرف حساب رو انتخاب میکنیم تمام خروجی های آن رو تکی تکی ثبت کنیم سپس نسبت به چاپ ان اقدام کنیم
    بعنی ابتدا که دکمه جدید میزنیم و تاریخ و نام طرف حساب رو انتخاب میکنیم و یک کالا رو ثبت میکنیم برای کالی دیگر وقتی جدید رو کلیک میکنیم همه رکوردها جدید نشه و با همان طرف حساب فقط قسمت کالا و مقدار خروجی جدید بشه.و برای پرینت آن په باید کرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    دوستان کسی نیست جواب بده

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    برای ایجاد سریال نامبر جهت یک فروش با چند تا جنس با پرینت آن چه باید کرد

  4. #4

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    منظورت اگه شماره گذاری خودکار هست در فایل ضمیمه ات به جای کد()CodeKala = CodeKalaNew

    کد زیر را قرار بده توجه کن که من نام تکست باکس CodeKala را که اولین تکست باکس در فرمت هست را به txtr تغییر داده ام .
    Form_kala.txtr =  DMax("[CodeKala]", "[Kala]") + 1

    موفق باشید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    از توجه شما ممنونم .من میخوام برای هر فروش که شامل چند تا جنس میباشد یک شماره فاکتور باشدو این شماره فاکتور اتومات با انتخاب تاریخ باشد.در فرم کاردکس این تغیرات اعمال شود

  6. #6

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    از کد زیر در دگمه "جدید " استفاده کن و validation Rule را هم در جدولت اصلاح کن ، جدولت Read Only هست ؟
    Form_kardex.serial_foroosh=  DMax("[Outgoing Letter No]", "[kardex]")  + 1

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    ممنونم-اگر بخوام برای چند تا خروجی یک سریال ثبت شود چیکار کنم.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    نمونه را کمی تغییر دادم موقعی که در فرم کاردکس یک رکورد جدید ثیت میکنیم اطلاعات طرف حساب و سریال برای چند نوع فروش در سربرگ ثابت است یعنی تاریخ رو با طرف حساب که وارد میکنیم با زدن تاریخ اینتر که کنیم در فبلد سریال یک شماره میاد من میخوام با همین شماره و طرف حساب براش 3 خروجی ثبت کنم البته با زدن دکمه جدید که این کار اتفاق میافتد ولی شماره سریال برای همه خروجی ها ثیت نمیشه فقط برای خروجی اول ثبت میشه راه حل چیه و چجوری از این خروجی مستقیم پرینت بگیرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    نقل قول نوشته شده توسط hamid-nice مشاهده تاپیک
    از کد زیر در دگمه "جدید " استفاده کن و validation Rule را هم در جدولت اصلاح کن ، جدولت Read Only هست ؟
    Form_kardex.serial_foroosh=  DMax("[Outgoing Letter No]", "[kardex]")  + 1
    ببخشید دوست عزیز در کدوم جدول اصلاح کنم

  10. #10

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    در جدول Kardex برای فیلد OutgoingLetterNo

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    نقل قول نوشته شده توسط Amin.del مشاهده تاپیک
    نمونه را کمی تغییر دادم موقعی که در فرم کاردکس یک رکورد جدید ثیت میکنیم اطلاعات طرف حساب و سریال برای چند نوع فروش در سربرگ ثابت است یعنی تاریخ رو با طرف حساب که وارد میکنیم با زدن تاریخ اینتر که کنیم در فبلد سریال یک شماره میاد من میخوام با همین شماره و طرف حساب براش 3 خروجی ثبت کنم البته با زدن دکمه جدید که این کار اتفاق میافتد ولی شماره سریال برای همه خروجی ها ثیت نمیشه فقط برای خروجی اول ثبت میشه راه حل چیه و چجوری از این خروجی مستقیم پرینت بگیرم
    کسی نیست مشکل رو بر طرف کند

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    دوستان کمککککککککککککک

  13. #13

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    دوست عزیز سوالات رو خوب مطرح نکنی اینجوری گیر می کنی ( خوب پرسیدن ، نصف جواب است )
    گاهی بهتر است سوالات را یکی یکی مطرح کنی و پیش بری همه اینها که چطور سوال را مطرح کنید به عهده خودتان است و هرچه بهتر مطرح کنید افراد بیشتری تمایل به پاسخگویی پیدا می کنند ، اگر سوال برای خواننده گنگ باشد ، از پرداختن به آن صرفنظر می کند بنابراین نحوه طرح کردن سوال برای جواب گرفتن و سرعت در جواب گرفتن و ... بسیار مهم است ، سوال بهتر است طوری مطرح شود و چنان واضح باشد که خواننده در یکبار خواندن آن کامل شیرفهم شود
    این مطالب را از این جهت نوشتم که بعضی دوستان هم در پیام خصوصی سوال کرده اند که چرا به سوالاتشان کسی پاسخ نمی دهد و ...
    امید است که این مطالب کمکی به برطرف شدن این مسایل نموده و به نتیجه گرفتن بعضی از دوستان در پستهایشان بیانجامد
    و در مورد شما دوست گرامی :
    شما گفتی سه خروجی ولی کجا به وضوح مشخص کردی که سه خروجی مد نظر چی هستند یا خیلی باید گشت تا این را از پستهای شما به همراه فایلتان فهمید؟ در ضمن در فایل شما در فرم kardex وقتی دگمه جدید را می زنیم اون چیزی که شما گفتید اتفاق نمی افته
    فرم کاردکس را هم که باز می کنیم در ابتدا چندتا ارور داره
    در ضمن فایل ارسالی شما خیلی شلوغ است و بهتر است فقط آن جدول و فرم و ... را که برای سوال شما لازم است به عنوان فایل نمونه ضمیمه کنی تا سریعتر برای دیگران فهمیده شود نه اینکه مجبور باشند تا همه فایل شما را بررسی کنند تا موارد لازم و غیر مربوط را تشخیص دهند
    همه اینها در پرداختن دیگران برای بررسی فایل شما یا صرف نظر کردن از پرداختن به آن می تواند موثر باشد و شما خیلی دیرتر به جواب خود برسید
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : یک شنبه 01 دی 1392 در 00:40 صبح

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان
    پست
    73

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    نمونه را تغییر دادم :سوال1>با ثبت در فرم بانک اطلاعات همزمان به جدول کاردکس منتقل شود و در صورت تکراری بودن آن ارور دهد
    سوال2:برای مقایسه قیمت شیر در جدول بانک با قیمت محصولات تولیدی در کاردکس چه باید کرد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar db1.rar‏ (189.1 کیلوبایت, 115 دیدار)

  15. #15

    نقل قول: چگونگی انتقال اطلاعات یک جدول به جدول دیگر همزمان با ثبت همان رکورد در جدول اول و حل مشکل ف

    در مورد سوال 1 :

    در جدول کاردکس فیلد ID ( مثلا همون ردیف ) ندارید مساله این است که وقتی شما فرضا، 20 رکورد در جدول بانک دارید و 200 تا در جدول کاردکس ، وقتی یک تغییری در یکی از فیلدها در فرمتان صورت می گیره در کدامیک از رکوردهای جدول کاردکس باید این تغییر انجام بشه ؟ ( به این مساله خوب فکر کنید چرا که می تواند به تجدید نظر در طراحی جداولتان و تغییرات اساسی در پیشبرد برنامه تان منجر شود)
    پیشنهاد : با ایجاد رابطه بین جداول شما از داشتن فیلد یکسان و تکراری در بیش از یک جدول در خیلی از جاها ، بی نیاز می شوید و سوال اولتان از بین می رود ، در واقع در صورتی که لزومی به داشتن یک فیلد در چند جدول نباشد این کاری بی هوده بوده و در گسترش برنامه هم می تواند مسائلی را مطرح کند که دست و پا گیر شود
    در مورد سوال 2 : چه مقایسه ای می خواهید انجام دهید ؟
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : دوشنبه 02 دی 1392 در 21:15 عصر

تاپیک های مشابه

  1. انتقال اطلاعات از دیتاگرید به دیتاگرید دیگر
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 02 دی 1390, 16:12 عصر
  2. سوال: انتقال اطلاعات از فرمی به فر دیگر
    نوشته شده توسط mrsalam در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1388, 18:45 عصر
  3. سوال: چگونگی انتقال اطلاعات از لیست باکس به رکورد جدید
    نوشته شده توسط pmoshir در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1387, 19:00 عصر
  4. سوال: چگونگی انتقال اطلاعات از فایل Excel به جداول بانک اطلاعات
    نوشته شده توسط amin3271 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1387, 11:20 صبح
  5. چگونگی انتقال اطلاعات از sql server2000به excel
    نوشته شده توسط aliqqq در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 مرداد 1387, 08:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •