نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در for تو در تو و دو DataTable

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    مشکل در for تو در تو و دو DataTable

    سلام.
    من قصد دارم این کدها رو داینامیک کنم (می خوام یه گالری که گروه بندی هم داره رو داینامیک کنم)
    <div class="container"> 
    <div class="content">
    <div><a href="#"><img src="images/album1/thumbs/1.jpg" alt="images/album1/1.jpg" class="thumb" /></a></div>
    </div>
    <div class="content">
    <div><a href="#"><img src="images/album1/thumbs/2.jpg" alt="images/album1/2.jpg" class="thumb" /></a></div>
    </div>

    </div>
    <div class="container">
    <div class="content">
    <div><a href="#"><img src="images/album2/thumbs/1.jpg" alt="images/album2/1.jpg" class="thumb" /></a></div>
    </div>
    </div>

    یعنی به ازای هر گروه باید یه دیو container و یه دیو content و همینطور یه تگ a و یه تگ img ایجاد بشه به صورت داینامیک

    لطفاً این کد رو ببینید
    DataTable dt1;
    DALBase DBase = new DALBase();
    protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string GalleryCat = string.Empty;
    string Gallery = string.Empty;

    dt1 = GetAllGalleryCat();


    for (int i = 0; i < dt1.Rows.Count; i++)
    {

    GalleryCat += "<li>" + dt1.Rows[i]["Title"] + "</li>";
    Gallery += "<div class=\"container\"> <div class=\"content\" > <div>" + "text" + "</div> </div> </div>";

    }

    Literal2.Text = GalleryCat;
    Literal1.Text = Gallery;
    }

    تا اینجا مشکلی نیست و این کد همچین خروجی ای میده
    <div class="container"> <div class="content" > <div>text</div> </div> </div>
    <div class="container"> <div class="content" > <div>text</div> </div> </div>

    حالا من می خوام به جای اون text که نوشتم یه همچین کدی قرار بگیره
    <a><img src="images/1.jpg"></a><a><img src="images/2.jpg"></a><a><img src="images/3.jpg"></a>

    در واقع من می خوام همه عکسهای مربوط به یک گروه گالری رو واکشی کنم و به جای اون text قرار بدم
    برای همین داخل for اول یه for دیگه رو هم اضافه کردم و نتیجه به شکل زیر شد
            for (int i = 0; i < dt1.Rows.Count; i++)
    {

    GalleryCat += "<li>" + dt1.Rows[i]["Title"] + "</li>";

    DataTable dt2 = GetGallery(Convert.ToInt32(dt1.Rows[i]["GC_ID"]));
    for (int j = 0; j < dt2.Rows.Count; j++)
    {
    Literal3.Text += "<a href=\"#\"><img src=\"Gallery/" + dt1.Rows[i]["Folder"] + "/" + dt2.Rows[j]["Pic"] + "\"" + " alt=\"Gallery/" + dt1.Rows[i]["Folder"] + "/" + dt2.Rows[j]["Pic"] + "\"" + " class=\"thumb\" />" + "</a>";

    }


    Gallery += "<div class=\"container\"> <div class=\"content\" > <div>" + Literal3.Text + "</div> </div> </div>";
    dt2.Clear();

    }

    Literal2.Text = GalleryCat;
    Literal1.Text = Gallery;
    }

    ولی حالا خروجی چیزی نیست که انتظار داشتم یعنی به شکل زیره
    <div class="container"> <div class="content" > <div><a href="#"><img src="Gallery/Products/" alt="Gallery/Products/" class="thumb" /></a><a href="#"><img src="Gallery/Products/" alt="Gallery/Products/" class="thumb" /></a><a href="#"><img src="Gallery/Products/3.jpg" alt="Gallery/Products/3.jpg" class="thumb" /></a><a href="#"><img src="Gallery/Products/1.jpg" alt="Gallery/Products/1.jpg" class="thumb" /></a></div> </div> </div>

    همونطور که می بینید دیگه دیو container و content تکرار نشدن.

    ایراد کار چیه؟ ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: مشکل در for تو در تو و دو DataTable

    یه توضیح دیگه اینکه
    اومدم for دوم رو کامنت کردم بازم مشکل باقیه یعنی در واقع فکر می کنم مشکل مربوط به تعریف یه دیتاتیبل دیگه در for اول مربوط میشه.
    کسی توضیحی می تونه در این رابطه بده؟
    for (int i = 0; i < dt1.Rows.Count; i++)
    {

    GalleryCat += "<li>" + dt1.Rows[i]["Title"] + "</li>";

    DataTable dt2 = GetGallery(Convert.ToInt32(dt1.Rows[i]["GC_ID"]));
    //for (int j = 0; j < dt2.Rows.Count; j++)
    //{
    //Literal3.Text += "<a href=\"#\"><img src=\"Gallery/" + dt1.Rows[i]["Folder"] + "/" + dt2.Rows[j]["Pic"] + "\"" + " alt=\"Gallery/" + dt1.Rows[i]["Folder"] + "/" + dt2.Rows[j]["Pic"] + "\"" + " class=\"thumb\" />" + "</a>";

    //}


    Gallery += "<div class=\"container\"> <div class=\"content\" > <div>" + Literal3.Text + "</div> </div> </div>";
    dt2.Clear();

    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فوری:: مشکل در اضافه کردن یک سطر خالی به DataTable
    نوشته شده توسط behzad1367 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مهر 1390, 20:04 عصر
  2. مشکل با delphi for PHP
    نوشته شده توسط omid_safari در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1388, 00:11 صبح
  3. مشکل با for در ++c
    نوشته شده توسط razieh_11 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1385, 12:49 عصر
  4. حل مشکل WebDav For IIS 5.0
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 14:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •