نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    من دو جدول بر اسا کد مشتری رو از بانک لود اطلاعات رو به استیمول ارسال میکنم همه چیز به خوبی انجام میشه دو تا مشکل برام پیش میاد
    طبق این عکس :




    1 - چرا ردیف 6 خالیه ؟
    2 - من در زمان ارسال فیلد تاریخ دریافت شهریه مرتبش کردم ORDER BY ارسال کردم به ریپورت چرا منظم نیست ؟


    ممنون میشم راهنماییم کنید

    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله systam : جمعه 29 آذر 1392 در 15:17 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    توی یه دیتا گزاشتید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    سلام
    اره از datatabel استفاده شده

    im da2 As New SqlDataAdapter("select shahriyeh,b_shahreyeh,data_sh,codeosv,user_name from mali where codeosv = '" & TextBox1.Text & "'ORDER BY data_sh asc ", con)
    Dim dt2 As New DataTable("mali")
    da2.Fill(dt2)


    dt1.Merge(dt2, True, MissingSchemaAction.Add)

    StiReport1.RegData(dt1)
    StiReport1.CacheAllData = True
    StiReport1.Dictionary.Synchronize()
    StiReport1.Show()

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در نمایش اطلاعات ارسال شده به استیمول

    یکی نیست جواب ما رو بده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش پیغامهای ارسال شده
    نوشته شده توسط forodo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 23
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 15:48 عصر
  2. مشکل در نمایش اطلاعات انتخاب شده از dropdownlist
    نوشته شده توسط neda555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 شهریور 1391, 17:02 عصر
  3. مشکل عدم نمایش اطلاعات فیلتر شده توسط storedproc در quickreport
    نوشته شده توسط khaterer در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 30 آذر 1389, 00:43 صبح
  4. مشکل در نمایش اطلاعات grid
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 09:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •