نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نوشتن هوشمند در combo

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    نوشتن هوشمند در combo

    دوستان عزیز سلام

    ببخشید کسی میدونه چطور میشه نوشتن در comboboxرا هوشمند کرد.یعنی مثلا وقتی من حرف ((د ))را تایپ میکنم برود روی اون دسته از textها که با دال شروع میشوند و همینطور الی آخر.....


    با تشکر فراوان :roll:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    من این سوال را در این بخش وی بی با سورس جواب دادم ولی نمی دانم چرا تعداد زیادی از تاپیک های بخش وی بی به طور ناگهانی حذف شده اند و ناپدید هستند.........

    برای اینکار باید از sql و دستور like بجای = استفاده کنید و از حرف % قبل از شروع شدن جستجوی عبارت .......

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار jannati
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    728

    با سلام

    آقای نصیری ضمن تشکر از پاسخ گویی شما

    بله دقیقا حق با شماست.من هم اون جواب شما را قبلا دیده بودم .ولی الان پیداش نمیکنم.درضمن میشه توضیح بدید چطور برای combobox ،ddیک sql بسازیم.

    با تشکر
    جنتی

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    قبل از استفاده از کد زیر باید یک کنترل adodc را کاملا ست کرده باشید

    bindingToDataComboSQL _
    cmbVosool, "select sazman_name from sazman_info " + _
    "where sazman_name like '%" & Trim(txtVedit.Text) & "%'"



    Public Sub bindingToDataComboSQL( _
    dCombo As DataCombo, ByVal strSQL As String)
    On Error GoTo LocalError


    With ADODC1
    .CommandType = adCmdText
    .RecordSource = strSQL
    .Refresh
    End With

    With dCombo
    '.Style = dbcSimpleCombo
    Set .DataSource = ADODC1
    Set .RowSource = ADODC1
    .ListField = clsDB_FieldName ' Field displayed by DataCombo.
    End With

    Exit Sub
    LocalError:
    MsgBox Err.Description, vbCritical + vbSystemModal, "bindingToDataCombo Error..."
    End Sub

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Ma_mitavanim
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    آبادان جزیره گمشده
    پست
    36

    نقل قول: نوشتن هوشمند در combo

    سلام دوست من اگه درست متوجه شده باشم شما می خوایین که کنترلتون خاصیت Autocomplete داشته باشه
    برای این کارcombobox را انتخاب و گزینه های زیر را برای آن تنظیم کنید
    نیازتون=AutoCompleteMod
    ولی AutocompleteSource رو حتما باید رو listitems قرار بدین
    موفق باشین
    این بهترین راه است

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار nader.golab
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    در دل تمرکز
    سن
    36
    پست
    193

    نقل قول: نوشتن هوشمند در combo

    نقل قول نوشته شده توسط Ma_mitavanim مشاهده تاپیک
    سلام دوست من اگه درست متوجه شده باشم شما می خوایین که کنترلتون خاصیت Autocomplete داشته باشه
    برای این کارcombobox را انتخاب و گزینه های زیر را برای آن تنظیم کنید
    نیازتون=AutoCompleteMod
    ولی AutocompleteSource رو حتما باید رو listitems قرار بدین
    موفق باشین
    این بهترین راه است
    می تونین یکم بیشتر توضیح بدید.
    listitems ؟؟؟
    AutocompleteSource ؟؟

  7. #7

    نقل قول: نوشتن هوشمند در combo

    نقل قول نوشته شده توسط nader.golab مشاهده تاپیک
    می تونین یکم بیشتر توضیح بدید.
    listitems ؟؟؟
    AutocompleteSource ؟؟
    این موضوع بارها و بارها مطرح و به آن پاسخ داده شده است. لطفا جستجو نمایید.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لیست Combo box بطور خودکار
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1387, 13:18 عصر
  2. مشکل توی ساخت ocx از نوع combo
    نوشته شده توسط davood110 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 13:56 عصر
  3. با زدن enter از یه combo به combo دیگر برویم
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:49 عصر
  4. Combo Box
    نوشته شده توسط habdolah در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 20:26 عصر
  5. چجوری لیست یک combo box رو با کد نویسی باز کنم؟
    نوشته شده توسط سیلوستر در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1385, 05:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •