نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برجسته کردن نواحی در تگ map!

  1. #1
    کاربر جدید آواتار a.abbasi49
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    همدان
    پست
    16

    برجسته کردن نواحی در تگ map!

    با سلام خدمت اساتید بزرگوار
    دارم روی پروژه ای کار میکنم که نقشه ایرانه.با کلیک روی هر استان به صفحه اختصاصی اون استان میره.
    سوالم اینه که چطور وقتی که موس روی ناحیه یک استان میره اون استان رو حاشیه دار یا برجسته کنه؟(مثل باتون مثلا)

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    58

    نقل قول: برجسته کردن نواحی در تگ map!

    بنظرم تگ <map> در HTML می تونه بهتون کمک کنه، در واقع همانطور که در مثال زیر می بینید، این تگ همراه با تگ <img> بکار می رود و عکس را ناحیه بندی می کند بصورتی که با کلیک روی هر ناحیه یک لینک اجرا شود.
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <body>
    
    <p>Click on the sun or on one of the planets to watch it closer:</p>
    
    <img src="planets.gif" width="145" height="126" alt="Planets" usemap="#planetmap" />
    
    <map name="planetmap">
      <area shape="rect" coords="0,0,82,126" alt="Sun" href="sun.htm" />
      <area shape="circle" coords="90,58,3" alt="Mercury" href="mercur.htm" />
      <area shape="circle" coords="124,58,8" alt="Venus" href="venus.htm" />
    </map>
    
    </body>
    </html>
    خروجی HTML بالا را در آدرس زیر مشاهده نمایید:
    http://beyamooz.com/try_it_yourself/...ryhtml_areamap

    در ادامه برای برجسته کردن ناحیه ها باید از jquery استفاده کنید:
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html>
    <head>
    <script src="jquery.min.js"></script>
    <script src="jquery.maphilight.js"></script>
    
    <script>
    $(document).ready(function(){
       $('.map').maphilight();
      });
    
    </script>
    
    </head>
    <body>
    <p>If you click on me, I will disappear.</p>
    <p>Click me away!</p>
    <p>Click me too!</p>
    
    <p>Click on the sun or on one of the planets to watch it closer:</p>
    
    <img src="planets.gif" width="145" height="126" alt="Planets" usemap="#planetmap" class="map" />
    
    <map name="planetmap">
      <area shape="rect" coords="0,0,82,126" alt="Sun" href="sun.htm" id="body_one"/>
      <area shape="circle" coords="90,58,3" alt="Mercury" href="mercur.htm" />
      <area shape="circle" coords="124,58,8" alt="Venus" href="venus.htm" />
    </map>
    </body>
    </html>            
    خروجی کد بالا در لینک زیر:
    http://beyamooz.com/try_it_yourself/...ery_maphilight
    منبع: سایت بیاموز
    http://www.beyamooz.com
    آخرین ویرایش به وسیله khateratean : یک شنبه 01 دی 1392 در 13:28 عصر

  3. #3
    کاربر جدید آواتار a.abbasi49
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    همدان
    پست
    16

    نقل قول: برجسته کردن نواحی در تگ map!

    بسیار بسیار ممنونم.
    کاملا خلاصه و مفید.
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. برجسته کردن عنصر روی صفحه
    نوشته شده توسط anahita6 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اسفند 1390, 00:39 صبح
  2. وارد کردن آدرس با google map دروب سایت
    نوشته شده توسط behnam_dr در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آبان 1390, 21:04 عصر
  3. برجسته کردن متن
    نوشته شده توسط shabnam_20 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 اردیبهشت 1385, 15:18 عصر
  4. برجسته کردن یک سطر از دیتا گرید
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •