نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش تعداد افرادی عضو آنلان در سایت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    Question نمایش تعداد افرادی عضو آنلان در سایت

    سلام
    من میخوام تعداد افراد آنلان اما توجه کنید افرادی که عضو هستند و وارد سایت شدند رو پیدا کنم چطوری این کار رو بکنم
    ورود به سایت هم به دو نوع هست اگه تیک ذخیره رمز رو هنگام ورود در سایت نزنه ورودش در Sessions ذخیره میشه
    اما اگر تیک ذخیره رمز بزنه درودش در کوکی ذخیره میشه
    حالا من میخوام بدونم تعداد افرادی عضو که وارد حساب کاربری خود شدند چند نفر هست
    برای قسمت نمایش آمار سایتم میخوام بنویسم
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نمایش تعداد افرادی عضو آنلان در سایت

    سلام
    در دیتابیس یه قسمت بزارید به نام آخرین حضور بعد کاربر هر صفحه ای رو باز کرد زمان این رو بروز کنید بعدش با query زیر عضو های آنلاین رو حساب کنید.
    $sql = "Select count(*) as count FROM users Where `lastPresence` > '".(time()  - 300)."'";

    ای کد می گه اونا تعداد اونائی که 5دقیقه اخر انلاین بودن رو نشون میده.
    آخرین ویرایش به وسیله Tarragon : دوشنبه 02 دی 1392 در 09:47 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: نمایش تعداد افرادی عضو آنلان در سایت

    راه دیگه ای نیست!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178

    نقل قول: نمایش تعداد افرادی عضو آنلان در سایت

    راهی هست لیست تمام ip هایی که به سایت وصل هستند رو پیدا کرد با یه تابع ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نمایش تعداد افرادی عضو آنلان در سایت

    یه کلاس بود سرچ کنید پیدا می کنید.

تاپیک های مشابه

  1. تعداد افرادی که هم اکنون از سایت بازدید می کنند
    نوشته شده توسط صنم در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 17:41 عصر
  2. تعداد افراد Online در سایت و تعداد افراد عضو Online
    نوشته شده توسط nadia2174 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1388, 18:34 عصر
  3. سوال: نمایش تعداد بازدیدکنندگان از سایت
    نوشته شده توسط akram-g در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 شهریور 1388, 13:05 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1382, 17:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •