نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حرکت بین صفحات

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    حرکت بین صفحات

    با سلام

    من یک صفحه لاگین و یک صفحه اصلی دارممیخام وقتی کاربر نام و رمزشو درست وارد کرد به صفحه اصلی برنامه بره

    چجوری باید اینکارو انجام بدم؟
    لطفا با یک نمونه


    با تشکر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    30

    نقل قول: حرکت بین صفحات

    خب اگه تو صفحه اصلی از Frame استفاده کردی ، به شکل زیر میشه
     this.MYFrame.Navigate(new Uri("/MYView/Student", UriKind.Relative));


    که البته آدرس داده شده بستگی به قوانین Navigation که تعریف کردی داره

  3. #3

    نقل قول: حرکت بین صفحات

    یک روش کارآمد که خودم هم استفاده میکنم :

    اول یک پیج به عنوان زمینه اصلی برنامت اضافه کن ، مثلا با اسم mainpage.xaml
    بعدش داخلش یک grid بزار مثلا با نام grid1 بطوری که تمام صفحه رو پوشش بده

    حالا 2 تا یوزر کنترل (صفحه لاگین و صفحه بعد از ورود) رو به پروژت اضافه کن ، login.xaml , intro.xaml

    حالا login.xaml رو بنداز توی grid1
    بعدش توی کد نویسی مربوط به لاگین اینو قرار بده


    public static mainpage mainpage1 { get; set; }

                    mainpage1.grid1.Children.Clear();
    mainpage1.grid1.Children.Add(intro)


    میتونی یه کلاس میانه تعریف کنی که تمام اعمال مربوط به تعامل یوزر کنترل ها رو کنترل کنه

    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: حرکت بین صفحات

    یا از navigation خود سیلورلایت استفاده کن یا prism و یا خودت یکی شبیه چیزی hamidhws گفت بنویسید

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    وبسایتم
    پست
    54

    نقل قول: حرکت بین صفحات

    با سلام

    اگه ممکنه با مثال کامل توضیح بدید
    چون زیاد توی سیلورلایت حرفه ای نیستم

    باتشکر

تاپیک های مشابه

  1. حرکت بین صفحات aspx
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 15 مرداد 1393, 11:32 صبح
  2. ایجاد کالکشن با استفاده از Cookie ها برای حرکت بین صفحات وب
    نوشته شده توسط Mohsen_Fotouhi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1388, 20:26 عصر
  3. حرکت بین صفحات
    نوشته شده توسط Hossein Bazyan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 30 شهریور 1386, 12:40 عصر
  4. مطلب : نحوه حرکت بین صفحات PHP توسط دستور Header
    نوشته شده توسط kianian در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 فروردین 1386, 16:05 عصر
  5. وقفه برای بالا آمدن صفحه هنگام حرکت بین صفحات
    نوشته شده توسط Happy_davood در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 30 فروردین 1384, 11:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •