نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: انتخاب رندم عکس در C#‎

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    Question انتخاب رندم عکس در C#‎

    سلام
    من چند عکس دارم و می خواهم با کلیک بر روی یک دکمه این عکس ها به صورت رندم نمایش داده شود.
    می خواستم بپرسم چگونه می شود این کار را انجام داد؟
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: انتخاب رندم عکس در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad jamalian مشاهده تاپیک
    سلام
    من چند عکس دارم و می خواهم با کلیک بر روی یک دکمه این عکس ها به صورت رندم نمایش داده شود.
    می خواستم بپرسم چگونه می شود این کار را انجام داد؟
    باتشکر
    بستگی داره عکس ها کجا هستند.اگر توی یک پوشه هست میتونی اسماشون رو اینجوری بذاری : pic1.jpg pic2.jpg pic3.jpg pic4.jpg pic5.jpg
    بعد یدونه عدد رندوم از 1 تا 5 انتخاب کنی و با این کد توی pictureBox نمایش بدید :
                Random rnd = new Random();
    int r=rnd.Next(1, 5);
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("pic"+r.toString()+".jpg");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: انتخاب رندم عکس در C#‎

    اگه امکان داره کامل تر توضیح دهید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: انتخاب رندم عکس در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad jamalian مشاهده تاپیک
    اگه امکان داره کامل تر توضیح دهید.
    کجاشو ؟ فقط کافیه عکس ها همونجور که گفتم کنار فایل Exe باشه ( میتونی آدرس دهیشو عوض کنی ) و بعد همون سه خط کد برات رندوم یک عکس رو نشون میده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: انتخاب رندم عکس در C#‎

    اگر بخواهیم چند فایل exe را به صورت رندم اجرا کنیم (با کلیک بر روی یک دکمه)آن هم به همین صورت است یا نه؟

  6. #6

    نقل قول: انتخاب رندم عکس در C#‎

    من همینو تست کردم نمی دونم چرا جواب نداد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: انتخاب رندم عکس در C#‎

    من برای عکسش این کار رو کردم و درست انجام شد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad jamalian
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    173

    نقل قول: انتخاب رندم عکس در C#‎

    اگر بخواهیم چند فایل exe را به صورت رندم اجرا کنیم (با کلیک بر روی یک دکمه)آن هم به همین صورت است یا نه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار abbas.oveissi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    578

    نقل قول: انتخاب رندم عکس در C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad jamalian مشاهده تاپیک
    اگر بخواهیم چند فایل exe را به صورت رندم اجرا کنیم (با کلیک بر روی یک دکمه)آن هم به همین صورت است یا نه؟
    آره ،البته دیگه از تابع اجرا فایل exe باید استفاده کین.ولی بقیه اش همین میتونه باشه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب آدرس عکس از Listbox
    نوشته شده توسط amir200h در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 15:46 عصر
  2. انتخاب رندم يه رکورد از ميان رکوردهاي غير منظم
    نوشته شده توسط mskarimi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1388, 21:48 عصر
  3. سوال: انتخاب رندم بین چند خانه ماتریس؟
    نوشته شده توسط nimnegah در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 21:34 عصر
  4. انتخاب رندم داده ها با ASP از ACCESS
    نوشته شده توسط aryaei2000 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1387, 10:24 صبح
  5. سوال: انتخاب رندم اطلاعات
    نوشته شده توسط aryaei2000 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 شهریور 1387, 14:02 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •