نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    سلام دوستان
    من میخوام یه سری اطلاعات رو داخل یک checkedListBox بریزم ، به این صورت که مثلا اسامی افراد وارد بشه و در کنار اون ، به هر اسم ، یک مقدار هم داده بشه،به گونه ای که بعدا بتونم با دابل کلیک روی هر اسم ، مقدار اون رو در مسیج باکس نمایش بدم
    دقت کنید که من نمیخوام از دیتا بیس بخونم اطلاعات رو ، یعنی ممکنه اطلاعات رو از هرطریقی دریافت کنم و به checkedListBox بدم!
    به عبارتی مشکل من الان اینه که چطوری به طور همزمان هم متن بدم به checkedListBox و هم مقدار بددم به اون متن!!
    ممنونم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    اون مقدار که قرار به هر اسم داده بشه باید داخل چک باکس نمایش داده بشه یا که نه می خوای داخل مثلا یک متغیر یا آرایه ذخیره بشه؟؟

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    مقدار از نوع Boolean هست؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط maythamahmadi مشاهده تاپیک
    اون مقدار که قرار به هر اسم داده بشه باید داخل چک باکس نمایش داده بشه یا که نه می خوای داخل مثلا یک متغیر یا آرایه ذخیره بشه؟؟
    نه نمیخوام نمایش داده بشه
    نه میخوام داخل چک باکس فقط متنی که تعیین کردم نمایش داده بشه و مقدار نمایش داده نشه و فقط بعد بتونم با دابل کلیک روی هر متن ، مقدارشو به صورت استرینگ دریافت کنم

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    مقدار از نوع Boolean هست؟؟
    از نوع string

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    یعنی کسی پاسخ این سوال را بلد نیست؟!؟!؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط hosha92 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من میخوام یه سری اطلاعات رو داخل یک checkedListBox بریزم ، به این صورت که مثلا اسامی افراد وارد بشه و در کنار اون ، به هر اسم ، یک مقدار هم داده بشه،به گونه ای که بعدا بتونم با دابل کلیک روی هر اسم ، مقدار اون رو در مسیج باکس نمایش بدم
    دقت کنید که من نمیخوام از دیتا بیس بخونم اطلاعات رو ، یعنی ممکنه اطلاعات رو از هرطریقی دریافت کنم و به checkedListBox بدم!
    به عبارتی مشکل من الان اینه که چطوری به طور همزمان هم متن بدم به checkedListBox و هم مقدار بددم به اون متن!!
    ممنونم
    لازم نیست هم اسامی و هم عدد رو به هر آیتم اختصاص بدین
    وقتی اسامی توی چک لیست نمایش داده بشه هنگام دابل کلیک روی هر آیتم به جای مقدار اندیسش رو دریافت کنین

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    لازم نیست هم اسامی و هم عدد رو به هر آیتم اختصاص بدین
    وقتی اسامی توی چک لیست نمایش داده بشه هنگام دابل کلیک روی هر آیتم به جای مقدار اندیسش رو دریافت کنین
    ممنون اما لازم هست که این کار را بکنم!یعنی باید در کنار نام هر فرد ، یه کد خاص فرد هم در آیتم باشه!اونم به طور پنهان

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط hosha92 مشاهده تاپیک
    یعنی کسی پاسخ این سوال را بلد نیست؟!؟!؟
    البته یه جور دیگه هم می شه
    اگه چک لیست باکس رو به بانک متصل کرده باشین می تونین اسامی رو از یه فیل بخونین و به عنوان DisplayMember چک لیست معرفی کنین و فیلد id رو به عنوان ValueMember چک لیست قرار بدین بعد در هر رویدادی که خواسته باشین می تونین یا مقدار اسامی و یا مقدار id رو و یا هردو رو با هم دریافت کنین :
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace checklistbox
    {

    public partial class Form1 : Form
    {
    ceckstiEntities db = new ceckstiEntities();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var GenreList = from c in db.zirna orderby c.lname select c;
    cbGenreList.DataSource = GenreList.ToArray();
    cbGenreList.DisplayMember = "lname";
    cbGenreList.ValueMember = "id";
    }

    private void cbGenreList_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (var item in cbGenreList.CheckedItems.OfType<zirna>())
    {
    MessageBox.Show(item.id + ": " + item.lname);
    }
    }
    }
    }

    Untitled.jpg

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    البته یه جور دیگه هم می شه
    اگه چک لیست باکس رو به بانک متصل کرده باشین می تونین اسامی رو از یه فیل بخونین و به عنوان DisplayMember چک لیست معرفی کنین و فیلد id رو به عنوان ValueMember چک لیست قرار بدین بعد در هر رویدادی که خواسته باشین می تونین یا مقدار اسامی و یا مقدار id رو و یا هردو رو با هم دریافت کنین :
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace checklistbox
    {

    public partial class Form1 : Form
    {
    ceckstiEntities db = new ceckstiEntities();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var GenreList = from c in db.zirna orderby c.lname select c;
    cbGenreList.DataSource = GenreList.ToArray();
    cbGenreList.DisplayMember = "lname";
    cbGenreList.ValueMember = "id";
    }

    private void cbGenreList_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (var item in cbGenreList.CheckedItems.OfType<zirna>())
    {
    MessageBox.Show(item.id + ": " + item.lname);
    }
    }
    }
    }

    Untitled.jpg
    ممنونم از اینکه کمک می کنید ، اما من اصلا با بانک کاری ندارم و فقط میخوام اطلاعات رو مثلا از بیرون به برنامه بدم و اون به ازای هر دو مقداری که دریافت می کنه ، اولی رو به عنوان متن به چک باکس اضافه کنه و دومی رو به عنوان مقدار اون متن!!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط hosha92 مشاهده تاپیک
    ممنونم از اینکه کمک می کنید ، اما من اصلا با بانک کاری ندارم و فقط میخوام اطلاعات رو مثلا از بیرون به برنامه بدم و اون به ازای هر دو مقداری که دریافت می کنه ، اولی رو به عنوان متن به چک باکس اضافه کنه و دومی رو به عنوان مقدار اون متن!!
    پس حداقل بایستی بگین چطوری می خواین چیزی رو که مد نظرتون هست به چک لیست اختصاص بدین
    همینطوری که نمی شه

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    پس حداقل بایستی بگین چطوری می خواین چیزی رو که مد نظرتون هست به چک لیست اختصاص بدین
    همینطوری که نمی شه
    یعنی چجوری توضیح بدم؟؟من اطلاعات رو به صورت آرایه از php به #C میدم و بعد سی شارپ باید این اطلاعات رو به صورت جفت جفت بگیره (تا اینجاش حله) ، اما بعد میخوام بخش اول (از هرجفت) رو به عنوان متن عادی اضافه کنه و بخش دوم از هرجفت رو به عنوان مقدار همون متن اضافه کنه...
    کدی که تا اینجا نوشتم :

    private void inbox_pm_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    //listBox1.Items.Clear();
    WebClient m = new WebClient();
    m.Headers[HttpRequestHeader.ContentType] = "application/x-www-form-urlencoded";
    string address = CL.HOST + "pms/inbox/index.php";
    string ans = m.UploadString(address, "usr=" + CL.USERNAME);
    byte[] ans2 = Convert.FromBase64String(ans);
    ans = Encoding.UTF8.GetString(ans2);
    string[] split1 = ans.Split(new Char[] { '#' });
    int f = split1.Count();

    for (int i = 0; i < f; i++)
    {
    string[] split2 = split1[i].Split(new Char[] { '^' });
    //listBox1.SelectedIndex = System.Convert.ToInt32(split2[1]);
    string datasasa = split2[0].ToString() + split2[1].ToString();
    //this.CheckedListBox1.Items.Add(datasasa);
    //this.CheckedListBox1.ValueMember = split2[0];
    }

    }


    کد پی اچ پی ورودی هم اینه که شامل دو جفت اطلاعاته :

    '2'.'^'.'amin'.'#'.'45'.'^'.'ali'

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    دوستان کسی نبود به من کمک کنه؟!؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    کسی نیست یه جواب بده به من؟؟آیا این سوال تا این حد سخته؟؟

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    52

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    سلام
    اگر درست متوجه شده باشم با فرض وجود دو تکست باکس و یک چک لیست باکس و یک باتن به شکل زیر عمل کنید.
    وظیفه دکمه باتن : درج محتویات تکست باکس اول برای آیتم های چک لیست باکس و درج محتویات تکست باکس دوم برای پیغام مربوطه
    با استفاده از SortedList محتویات تکست باکس اول که قراره آیتم چک لیست باشه رو بعنوان Key و محتویات تکست باکس دوم که پیغام مربوطه هست برای Value در نظر بگیرید.
    گام اول : اضافه کردن NameSpace مروبط به SortedList

    using System.Collections;

    گام دوم :
    ساخت یک شی از نوع SortedList در محیط کلاس

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    SortedList sl = new SortedList();

    گام سوم :
    در رویداد کلیک دکمه مورد نظر کد زیر را درج کنید

    checkedListBox1.Items.Add(textBox1.Text);
    sl.Add(textBox1.Text,textBox2.Text);

    گام چهارم:
    کد مربوط به رویداد کلیک چک لیست باکس

    MessageBox.Show(sl[checkedListBox1.SelectedItem].ToString());



    موفق و پیروز باشید.

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    67

    نقل قول: دادن همزمان مقدار و متن به یک checkedListBox

    نقل قول نوشته شده توسط meysamsh91 مشاهده تاپیک
    سلام
    اگر درست متوجه شده باشم با فرض وجود دو تکست باکس و یک چک لیست باکس و یک باتن به شکل زیر عمل کنید.
    وظیفه دکمه باتن : درج محتویات تکست باکس اول برای آیتم های چک لیست باکس و درج محتویات تکست باکس دوم برای پیغام مربوطه
    با استفاده از SortedList محتویات تکست باکس اول که قراره آیتم چک لیست باشه رو بعنوان Key و محتویات تکست باکس دوم که پیغام مربوطه هست برای Value در نظر بگیرید.
    گام اول : اضافه کردن NameSpace مروبط به SortedList

    using System.Collections;

    گام دوم :
    ساخت یک شی از نوع SortedList در محیط کلاس

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }
    SortedList sl = new SortedList();

    گام سوم :
    در رویداد کلیک دکمه مورد نظر کد زیر را درج کنید

    checkedListBox1.Items.Add(textBox1.Text);
    sl.Add(textBox1.Text,textBox2.Text);

    گام چهارم:
    کد مربوط به رویداد کلیک چک لیست باکس

    MessageBox.Show(sl[checkedListBox1.SelectedItem].ToString());



    موفق و پیروز باشید.
    آقا دمت گرم
    دقیقا همونی بود که میخواستم
    خدا خیرت بده...
    بی نهایت ممنونم
    مشکلمو حل کردید

تاپیک های مشابه

  1. پاس دادن یک مقدار به Report
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 22 اسفند 1386, 23:32 عصر
  2. ایجاد یک فیلد در dbgrid برای نشان دادن یک مقدار از جدول
    نوشته شده توسط V60 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1385, 12:27 عصر
  3. قرار دادن یک مقدار در combobox
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1385, 22:54 عصر
  4. تغییر رنگ متن با قرار دادن ماوس رو ی متن
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 بهمن 1385, 13:26 عصر
  5. انجام دادن همزمان دو عمل در C
    نوشته شده توسط Random در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 21
    آخرین پست: شنبه 06 خرداد 1385, 16:16 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •