نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نصب zend framework 2

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار iradata
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    طهران - تهران
    سن
    31
    پست
    338

    نصب zend framework 2

    سلام

    من از روی آموزش خود سایت زند اقدام به نصب فریمورک می کنم اما در هر سیستمی که تست می کنم با این خطا روبه رو می شم کسی علت این خطا رو می دونه ؟


    [Composer\Downloader\TransportException]
    The "https://getcomposer.org/version" file could not be downloaded: Failed
    to enable crypto
    failed to open stream: operation failed

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Freedon_23
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    tehran
    پست
    85

    نقل قول: نصب zend framework 2

    سلام، اگه می تونید از رو این آموزش نصب رو انجام بدید ببینید به مشکل می خورید یا خیر
    نصب zend

  3. #3

    نقل قول: نصب zend framework 2

    مرسی از تایپیک تون، طراحی سایت ، طراحی وب سایت

تاپیک های مشابه

  1. Zend Framework در xampp چگونه نصب می شود؟
    نوشته شده توسط binboy در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 آذر 1389, 16:15 عصر
  2. خطای "Error 1935" هنگام نصب Net Framework 1.1. ...
    نوشته شده توسط علیرضا مداح در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 16:16 عصر
  3. خطای "Error 1935" هنگام نصب Net Framework 1.1. ...
    نوشته شده توسط علیرضا مداح در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 16:16 عصر
  4. مشکل در نصب NET Framework ServicePack.
    نوشته شده توسط M.GhanaatPisheh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 03:46 صبح
  5. مشکل در نصب .Net Framework
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اردیبهشت 1383, 22:42 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •