نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطور میشه با استیمول ریپورت به وسیله entity framework کار کرد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار oliya24
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ابادان
    سن
    32
    پست
    1,005

    چطور میشه با استیمول ریپورت به وسیله entity framework کار کرد

    سلام دوستان میخوام کد نویسی استیمول ریپورت رو با تکنولوژی entity framework یاد بگیرم کسی هست کمکم کنه یا اگر منبعی دارید بهم بدید؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: چطور میشه با استیمول ریپورت به وسیله entity f کار کرد

    دوست عزیز برای استفاده از استیمول فرقی نداره که از ado.net استفاده میکنی یا entity در نهایت داده های بدست اومده رو میفرستی به استیمول

  3. #3

    نقل قول: چطور میشه با استیمول ریپورت به وسیله entity framework کار کرد

    سلام دوست عزیز این یک نمونه کد هستش برای چاپ اطلاعات با استمیول که وقتی اطلاعات جستجو میشه یا کل اطلاعات در کل بگم هرچیزی که در دیتاگرید ویو نمایش داده بشه ارسال میشه به استیمول ریپورت و احتیاجی هم نیت بیاد با استمیول ارتباط بسازید با دیتابیس وقتی کد ارتباط با دیتابیس و استیمول رو مینویسید خود استیمول ارتباط رو دریافت میکنه این رو هم بگم که نوع استمیول رو خودت باید بسازید بهتر هستش که اول بیاد یک فایل استمیول خام ایجاد کنید و در کنار فایل اجرای خود یا پوشه بنا به لیقه خودتون ایجاد کنید وقتی ایجاد کردید بیاد داخل برنامه کد های مروبط به استیمول رو بنویسد و در همون ارتباط بیاد یعنی برنامه رو اجرا کرده و میخواهید از اطلاعات پرینت بگیرد طریقه کد نویسی به اول به صورت دیزان قرار بدید وقتی طرف روی دکمه پرینت زد فرم استیمول باز میشه و ارتباط همون دیتاگرید ویو درونش قرار میگره و شما میاد تنظیمات رو فقط قرار میدید برای نمایش اطلاعات اون موقع هر وقت شما هرچیزی رو که در دیتاگرید ویو ببنید در خروجی برای چاپ هم میبینید. این هم نمونه کد که خودم استفاده میکنم.
    private void PrnInfo()
    {
    if (DGV.CurrentRow == null)
    {
    return;
    }
    DataTable table = new DataTable("DGV_Rows");
    foreach (DataGridViewColumn column in DGV.Columns)
    table.Columns.Add(column.Name, typeof(string));
    for (int i = 0; i < DGV.Rows.Count; i++)
    {
    table.Rows.Add();
    for (int j = 0; j < DGV.Columns.Count; j++)
    {
    table.Rows[i][j] = DGV[j, i].Value;
    }
    }
    DataSet Ds = new DataSet();
    Ds.Tables.Add(table);
    Stimulsoft.Report.StiReport stiReport1 = new Stimulsoft.Report.StiReport();
    stiReport1.Load(System.Windows.Forms.Application.S tartupPath + @"\InformationReportingCustomer.mrt");
    //StiVariable sddatetime = new StiVariable("Date", "ShDateAndTime", typeof(string), clsn.dateshort(DateTime.Now), false);
    //stiReport1.Dictionary.Variables.Add(sddatetime);
    //(stiReport1.GetComponentByName("textdate") as StiText).Text = textBox1.Text;
    (stiReport1.GetComponentByName("textdate") as StiText).Text = "تاریخ و زمان صدور : " + clsn.TimeFull(DateTime.Now) + " - " +
    clsn.dateshort(DateTime.Now);
    (stiReport1.GetComponentByName("pic") as StiImage).Image = pictureBox2.Image;
    (stiReport1.GetComponentByName("TxtnameAddmin") as StiText).Text = LblNameAdmin.Text;
    (stiReport1.GetComponentByName("TxtCompanie") as StiText).Text = LblType.Text;
    (stiReport1.GetComponentByName("txtRegtion") as StiText).Text = LblAddRegster.Text;
    stiReport1.RegData(table);
    StiOptions.Viewer.Windows.ShowPageDesignButton = false;
    StiOptions.Viewer.Windows.ShowOpenButton = false;
    //stiReport1.Design();
    stiReport1.Show();
    }

    private void BtnPrn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    PrnInfo();
    }


تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه در کریستال ریپورت اعدادی که اعشار ...
    نوشته شده توسط Armin62 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 دی 1389, 01:28 صبح
  2. چطور میشه اطلاعات رو بین C#‎.net و Excel ردوبدل کرد
    نوشته شده توسط inezarat در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اسفند 1384, 16:04 عصر
  3. چطور میشه یه عکس در زمان اجرا به گزارش اضافه کرد
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1384, 14:27 عصر
  4. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 15:52 عصر
  5. چطور میشه یه Form رو فقط با داشتن اسمش فراخوانی کرد.
    نوشته شده توسط Mohsen_4194 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 18:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •