نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تبدیل عدد به تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    225

    تبدیل عدد به تاریخ

    سلام دوستان من نیازه به یه کدی دارم که عدد به تاریخ شمسی تبدیل کنه
    مثلا اگه عدد 35 دریافت کرد
    خروجی اون بشه 1392/02/04
    فکر کنم منطورم متوجه شدید یه عدد دریافت کنه و در سال جاری تاریخ معادلشو بر گردونه

    کد میلادی دارم ولی نمی دونم اون چه جوری واسه تاریخ شمسی استفاده کنم






    public static DateTime GetDay(int numDays)
    {

    DateTime baseDate = new DateTime(2013, 1, 1);
    DateTime newDate = baseDate.AddDays(numDays);

    return newDate;


    }


  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: تبدیل عدد به تاریخ

    سلام دوست من.35 به اون تاریخ چه ارتباطی داره؟!!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    225

    نقل قول: تبدیل عدد به تاریخ

    سی و پنجمین روز سال برابر این تاریخ است !

  4. #4

    Post نقل قول: تبدیل عدد به تاریخ

    سلام
    شاید زیاد اصولی نیاشه ولی کار می کنه


    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    public void _GetDay(int numDays)
    {
    DateTime baseDate = new DateTime(pc.GetYear(DateTime.Now), 1, 1);
    DateTime newDate = baseDate.AddDays(numDays);
    MessageBox.Show(newDate.Year.ToString("00 / ") + newDate.Month.ToString("00 / ") + newDate.Day.ToString("00"));
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    225

    نقل قول: تبدیل عدد به تاریخ

    ممنون ولی فکر کنم اینجوری با مشکل مواجعه بشیم
    راه حل دیگه ای به ذهنتون نمیرسه ؟
    یه سوال دیگه داشتم
    من در برنامه ایی که دارم با اعداد کار می کنم یعنی عدد 1 روز اول سال و عدد 365 روز آخر سال
    حالا می خوام اگر کابر تاریخ 1392/04/02
    را انتخاب کردد خروجی عدد 35 بر گردونه (35 روز از ابتدای سال)
    در این مورد چیزی
    به ذهنتون نمیرسه
    ؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    225

    نقل قول: تبدیل عدد به تاریخ

    سوالم بذارید کلی بگم
    من یه فایل XML دارم که در واقع برای هر روز از سال جاری یه سری ورودی داره
    حالا این امکان وجود داره که کاربر از یه تاریخ تا یه تاریخ دیگر مقدارشو عوض کنه
    مثلا از تاریخ 1392/10/10 تا تاریخ 1392/12/22
    برای هر روز یه نود تعریف کردم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: تبدیل عدد به تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط project80888 مشاهده تاپیک
    ممنون ولی فکر کنم اینجوری با مشکل مواجعه بشیم
    راه حل دیگه ای به ذهنتون نمیرسه ؟
    یه سوال دیگه داشتم
    من در برنامه ایی که دارم با اعداد کار می کنم یعنی عدد 1 روز اول سال و عدد 365 روز آخر سال
    حالا می خوام اگر کابر تاریخ 1392/04/02
    را انتخاب کردد خروجی عدد 35 بر گردونه (35 روز از ابتدای سال)
    در این مورد چیزی
    به ذهنتون نمیرسه
    ؟؟؟
    منظورتون چیزی شبیه این هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک یه یه چیزی مثل این لینک

  8. #8

    نقل قول: تبدیل عدد به تاریخ

    سلام
    اینجوری میشه

    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string tarikh="04/02/92";
    string[] tarikh1=tarikh.Split('/');
    MessageBox.Show(pc.GetDayOfYear(pc.ToDateTime(int. Parse(tarikh1[2]),int.Parse(tarikh1[1]),int.Parse(tarikh1[0]),0,0,0,0)).ToString());
    int sal=pc.GetYear(DateTime.Now);
    DateTime dt =pc.ToDateTime(sal,1,1,0,0,0,0).AddDays(35-1);
    MessageBox.Show(pc.GetDayOfMonth(dt).ToString("00/")+pc.GetMonth(dt).ToString("00/")+sal);

تاپیک های مشابه

  1. نیاز به کلاس تبدیل عدد و تاریخ به معادل رشته
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 مرداد 1392, 12:44 عصر
  2. تبدیل عدد double به تاریخ در php (سوال)
    نوشته شده توسط bluetooth153 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 تیر 1391, 15:55 عصر
  3. گرفتن تاریخ سیستم و تبدیل آن به تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 20:32 عصر
  4. تابع تبدیل عدد به حروف
    نوشته شده توسط mehrnoosh در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 04 دی 1388, 21:00 عصر
  5. تبدیل عدد به حروف
    نوشته شده توسط Anti_Evil در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 07:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •