نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خارج شدن کلید Exit از حالت Disable بعد ار تغییر سایز فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    خارج شدن کلید Exit از حالت Disable بعد ار تغییر سایز فرم

    سلام دوستان

    من دکمه exit بالای فرم رو disable کردم اما وقتی فرم minimize میشه از خالت disable خارج میشه .
    من میخوام موقع خروج از برنامه از کاربر سوال کنم که میخواد از فرم خارج بشه یا نه , را ه های زیادی و تست کردم اما هیچ کدوم درست کار نمیکنن , کسی هست راهنمایی کنه؟

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: خارج شدن کلید Exit از حالت Disable بعد ار تغییر سایز فرم

    سلام دوست من.این که شما دکمه Exit رو Disable کردی چه ارتباطی به سوال ازکاربر داره؟؟

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: خارج شدن کلید Exit از حالت Disable بعد ار تغییر سایز فرم

    فکر کنم این کد بدردت بخوره،با این کدها وقتی روی دکمه Exit خود فرم کلیک کنی یه جعبه پیغام نشون میده که از کاربر برای اطمینان به خروج سوال میپرسه.
    تو رویداد FormClosing کدهای زیر رو بنویس:
    public void Form1_FormClosing(object sender, FormClosingEventArgs e)
    {
    string s;
    s = System.Convert.ToString(Interaction.MsgBox("Do You Want To Exit?", MsgBoxStyle.YesNo, null));
    if (s == MsgBoxResult.Yes.ToString())
    {
    ProjectData.EndApp();

    }
    if (s == MsgBoxResult.No.ToString())
    {
    e.Cancel = true;
    }
    }

    امیدوارم متوجه منظورت شده باشم
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1392, 16:24 عصر
  2. علت سیاه شده تصویر بعد از تغییر سایز تصویر
    نوشته شده توسط مهرداد سیف زاده در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 تیر 1392, 11:25 صبح
  3. سوال: چکار کنم بعد از تغییر اندازه فرم, محل عنصرها تغییر نکنه؟
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 01:43 صبح
  4. سوال: چگونگی نسبت دادن واکنش به کلید tab یا واکنش به انتخاب شدن یا از انتخاب خارج شدن به یک gtkeventbox
    نوشته شده توسط hootan در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+‎ و wxWidget
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 12:08 عصر
  5. خارج شدن کنترل از حالت انتخاب
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 10:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •