نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خواندن یک فایل از پوشه و نشون دادن اون در fileuploader

  1. #1

    Question خواندن یک فایل از پوشه و نشون دادن اون در fileuploader

    سلام
    من می خوام وقتی رو دکمه ویرایش مربوط به یه محصول زدم ، عکس اون محصول رو از پوشه Content/ImagesMahsolat بخونم و تو تگ img لود کنم .
    چیزی که برام مهمه اینه که اسم اون عکس مثلا book.jpg بیاد تو fileuploader تا کاربر اگه خواست اونو عوض کنه . در واقع عمل ویرایش رو انجام بده .من چه جوری این محصول رو تو z => z.fileEstandard نشون بدم ؟

    کلاس :


    public class estandardclass
    {

    public long id { get; set; }

    [Required(ErrorMessage = "لطفا نام استاندارد را وارد کنيد .")]
    public string namefile { get; set; }

    [Required(ErrorMessage = "لطفا يک استاندارد انتخاب کنيد .")]
    public HttpPostedFileBase fileEstandard { get; set; }

    public int majmoe { get; set; }
    public string attachfile { get; set; }


    }

    ویو :

    <label class="col-sm-3 control-label no-padding-right" for="form-field-1">انتخاب استاندارد : </label>
    <div class="col-sm-9">
    @Html.TextBoxFor(z => z.fileEstandard, new { @type = "file", name = "fileEstandard[0]", style = "display: inline-block ; margin-top:20px", onchange = "readURL(this);" })
    @Html.ValidationMessageFor(z => z.fileEstandard)
    </div>




    کنترلر :


    [HttpGet]
    public ActionResult virayeshStendard(long idd)
    {
    var db = new myprojectContext();
    estandardclass estanclass = new estandardclass();
    var tbl = adminclass.getSpeseficDownload(idd).FirstOrDefault ();
    return View();

    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Cybersilent
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    33
    پست
    392

    نقل قول: خواندن یک فایل از پوشه و نشون دادن اون در fileuploader

    تا اونجایی که من بررسی کرده ام شما نمی توانید به همین راحتی ها خودتون فایلی رو در فایل آپلود قرار بدید.
    اگر هم به ساختارش نگاه کرده باشید می بینید که هیچ خصوصیتی مثل Value یا غیره نداره که نشان دهنده فایل باشه.
    فکر کنم مجبورید از کلک های مرغابی استفاده کنید.!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پيغام ركورد تكراري در sql و نشون دادن اون به كاربر در C#‎
    نوشته شده توسط javad.nic63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 29
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1390, 11:53 صبح
  2. آموزش: خواندن فایل از xml و قرار دادن آن در iframe
    نوشته شده توسط hadeseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 17:05 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 21 خرداد 1389, 11:08 صبح
  4. سوال: نشون دادن فایل swf البته تعداد متغیره و از بانک میخونه
    نوشته شده توسط shocraneh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 06:43 صبح
  5. سوال: خواندن متن فایل word و قرار دادن آن در richtextbox
    نوشته شده توسط omidjadidolislam در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1387, 13:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •