نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش گزارش ذخیره شده در دیتابیس (StimulReport)

  1. #1

    Angry نمایش گزارش ذخیره شده در دیتابیس (StimulReport)

    سلام دوستان
    من یک گزارش از نوع استیمول را به صورت string در دیتابیس ذخیره کردم اما نمیدونم چه طوری آن را نمایش بدهم
    با
    Report.load(ReportString)
    d این errror میگیرم :

    An exception of type 'System.ArgumentException' occurred in Stimulsoft.Report.dll but was not handled in user code

    Additional information: Illegal characters in path.
    میشه لطفا کمکم کنید خیلی عجله دارم
    پیشاپیش ازتون متشکرم

  2. #2

    نقل قول: نمایش گزارش ذخیره شده در دیتابیس (StimulReport)

    چرا هیچ کس جواب نمییییییییییییییییییده؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. نمایش آخرین رکورد ذخیره شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط hadiM18 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 09 مرداد 1398, 19:06 عصر
  2. سوال: کمک فوری: عدم نمایش عکس ذخیره شده از دیتابیس
    نوشته شده توسط MS.Worm در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 19 آذر 1391, 15:16 عصر
  3. سوال: نمایش گزارش ساخته شده با crystal report بدون ذخیره شدن فایل آن؟
    نوشته شده توسط FatemehB در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1390, 00:53 صبح
  4. سوال: نمایش عکس ذخیره شده ذر مسیر در گزارش
    نوشته شده توسط libral در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 10:06 صبح
  5. مشکل: عدم نمایش تصاویر ذخیره شده در دیتابیس
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1387, 03:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •