نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: آقای بهروز راد کجاست؟؟

  1. #1
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    Thumbs up آقای بهروز راد کجاست؟؟اصلا مدیران عزیز کجا هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام دوستان
    ندونستم چه عنوانی انتخاب کنم ولی خب.
    خیلی وقته دیگه تالار ASP.NET دیگه اون تالاری نیست که بقیه تالار ها بهش حسودی میکردن.قبلا یادمه توی تالار php بحث گذاشته بودن که چرا تالار PHP مثل تالار ASP.NET فعال نیست(واقعا یادش بخیر).ولی الان تالار PHP رو ببینین این تالار رو ببینین.اونجا یه آقای شهرکی دارن اندازه ده تا مدیر داره زحمت میکشه(فوق العاده است این آقا) به لطف وجود ایشون کاربرای حرفه ای دیگه هم توی بحث ها شرکت میکنن و تالار پربار پرباره.معمولا سوالی بی جواب نمیمونه.ولی این تالار
    قبلا تو همین تالار آقای راد رو داشتیم(گرچه الان هم عضویتشون پابرجاست ولی هیچ فعالیتی ندارن) دقیقا مثل آقای شهرکی بودن.به لطف وجود ایشون بحث های برباری شکل میگرفت و استفاده میکردیم.گرچه الان هم از مطالب چند سال قبلشون دارن استفاده میکنن.آقایون دیگه مثل آقای رازی هم بودن ،خود آقای کرامتی و ... هم بودن که تالار رو صفا میدادن ولی الان .....
    واقعا این آقایون کجا هستن؟ اگه کسی بهشون دسترسی دارن خواهشی،تقاضایی کنن دوباره بیان و بچه ها بتونن استفاده کنن از دوستان.
    شد چیزی شبیه به صفخات ف ی س ب و ک که میگن مثلا "یه میلیون لایک تا نجات دریاچه ارومیه".خواهشا دوستان این پست رو UP نگه دارن شاید نتیجه گرفتیم.
    آخرین ویرایش به وسیله ahmad156 : یک شنبه 15 دی 1392 در 22:34 عصر



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    اقای راد اهواز هستن.
    طی چتی که باشون داشتم گفتم. به هر حال گرفتاری روز مره یکی از مشکلات است.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    مشکلات روزمره چیزی هست که همه دارن هیچکس بدون مشکلات روزمره زندگی نیست.ولی ایشون بیشتر به نظر میره که نمیخوان فعالیت کنن واقعا نمیدونم دلیلش چی هست؟یه نگاهی به پست های ایشون بندازین.الان که 10 ماه از سال داره میگذره فقط 5 تا پست داشتن.اگه یه خواهش کلی باشه شاید جواب بده که ایشون حداقل زمان ممکن رو صرف این تالار بکنن.



  4. #4

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    وقتی سن و سال میره بالاتر دغدغه های مالی بیشتر میشه و ترجیح میدن برن سمت کلاسهای آموزشی و چاپ کتاب و اینا که درآمد بیشتری داره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    مهندس شهرکی که حرف نداره! من فقط به تنهایی شاهد این هستم در روز 3 یا 4 بار اکانتشون آنلاین میشه توی سایت.
    هم از نظر قوانین سایت و هم از نظر آموزشی خیلی قوی دارن بچه های php رو ساپورت میکنن.
    خیلی تاسف بار هست که تالار ASP.NET با داشتن 6 تا مدیر این وضعیت رو داره.
    حالا مسائل آموزشی به کنار، شخصی اومده تاپیک تبلیغاتی گذاشته توی تالار بعد از 3 روز هنوز این تاپیک حذف نشده بود. انگار واقعا مدیرای این تالار دیگه اهمیتی به اینجا نمیدن.

  6. #6
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    .................................................. ......



  7. #7
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    ......................................



  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    در کل بگم اگه مدیران فکری به حال این تالار نکنن..(تالار به فنا میره)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    فکر میکنم دیگه به فنا رفته!
    ولی بازم امیدواریم به اینکه با گذشت 7 روز یکی از مدیران تشریف بیارن و جواب بدن برای این اوضاع.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    اگه یکی از مدیران هم میومد یه جوابی،حرفی میزد میشد کمی دلخوش شد.واقعا این تالار دیگه مدیر نداره
    شاید هم ASP.NET داره از رونق میفته و دیگه طرفداری نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



  11. #11
    کاربر دائمی آواتار demolition
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    تفلیس-اصفهان -شیراز- تهران
    پست
    186

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط ahmad156 مشاهده تاپیک
    شاید هم ASP.NET داره از رونق میفته و دیگه طرفداری نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    طرفدار که خیلی داره شاید مدیرای تالار رفتن سمت asp.net mvc

  12. #12
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    آخه اونجا هم رونقی نداره بلکه بدتر از اینجاست!!!!!!!!!!



  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    چمیدونم والله ... قبلا خیلی تالار پر شورو نشاطی بود...الآن حتی نمیان یه پست هم بزارن...به این تاپیکم که....

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط demolition مشاهده تاپیک
    طرفدار که خیلی داره شاید مدیرای تالار رفتن سمت asp.net mvc
    تا اونجایی که من میدونم تالار های ASP.NET MVC , Web Services هم اوضاعشون بهتر از اینجا نیست.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    پس کلا پر پر شده...واقعا جای تاسف داره

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    زیاد جدی نگیرید!

  17. #17
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    ما جدی بگیریم یا نگیریم که فرقی نمیکنه مهم اینه که مدیری پیدا شه و جدی بگیره که فعلا توقع بیجایی هست!!!!!



  18. #18
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    دوستان سلام.
    چندین بار تاپیک هایی مربوط به اوضاع این بخش زده شده، حتی یک مورد رو خود من ایجاد کردم.
    من خیلی با این حرف موافق نیستم که عدم فعالیت زیاد (یا مثل قبل) بعضی از کاربران/مدیران باعث ایجاد شرایط فعلی این بخش هست. برعکس، شرایط فعلی باعث میشه که افراد کمتر فعالیت کنند.
    توجه داشته باشید که اینجا یک جامعه هست. بهروز راد، من و دیگر مدیران و کاربران عضو هایی از این جامعه هستیم.
    توجه داشته باشید که افراد در یک جامعه نقش اصلی رو در شرایط اون جامعه ایفا میکنند.

    حسین رضیئی
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار vira1368
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اهواز
    سن
    34
    پست
    270

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    شما درست میفرماین آقای habibb مهم همیشه خوده آدمه، اما شکی نیست اگر مدیران در کنار جواب دادن به سوالات بچه ها از تجربیات برنامه نویسیشون هم بگن کمک خیلی بزرگ و کار ارزشمندیه
    من خودمو مثال میزنم، خیلی وقت ها در پروژه های مختلف کد هایی که نوشتم کار انجام شده و به جواب رسیدم ولی اون کد راه درست و بهینه ای نبوده.

  20. #20
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    دوستان سلام.
    چندین بار تاپیک هایی مربوط به اوضاع این بخش زده شده، حتی یک مورد رو خود من ایجاد کردم.
    من خیلی با این حرف موافق نیستم که عدم فعالیت زیاد (یا مثل قبل) بعضی از کاربران/مدیران باعث ایجاد شرایط فعلی این بخش هست. برعکس، شرایط فعلی باعث میشه که افراد کمتر فعالیت کنند.
    توجه داشته باشید که اینجا یک جامعه هست. بهروز راد، من و دیگر مدیران و کاربران عضو هایی از این جامعه هستیم.
    توجه داشته باشید که افراد در یک جامعه نقش اصلی رو در شرایط اون جامعه ایفا میکنند.

    حسین رضیئی
    حرف شما صحیح آقای رضیئی.درسته اینجا یه جامعه هست و حیات این جامعه منوط به فعالیت کل جامعه هست.ولی بحث سر این هست که قبلا چقدر مقالات پرباری که به شخصه هنوز اونا رو میخونم و مطلب جدید یاد میگیرم ولی الان، آخرین مقاله ای که محتوای علمی فراوان داشته باشه کی بوده؟یه سوال حرفه ای پرسیده شه کی میتونه جواب بده؟یه تایپیک بی ارتباط که باید حذف بشه تا نظم تالار برقرار باشه کی باید حذف کنه؟کی باید به کاربران متخلف تذکر بده؟
    مسلماً بیشتر این کارا رو باید مدیر تالار انجام بده و بحث ما هم سر همین هست که مدیران عزیز دلیلی داره مثل قبل فعالیت نمیکنن؟



  21. #21

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    دوستان یه چیزی هم در نظر بگیرین
    برنامه نویسان - البته شامل همه نمیشه - الان تنبل شدن حتی حاضر نیستن یه تیکه کد تحلیل کنن. من چنتا پروژه اینجا گذاشتم توی سایت اما متاسفانه هستن هنوز کسانی که زحمت خوندن تاپیکهارو به خودشون نمیدن با کوچکتریم مشکل یا تماس تلفنی یا پیامک میدن خوب مسلما ادم دیگه تمایلی به ادامه کار و ایجاد این مزاحمت ها نخواهد داشت.
    مورد داشتم طرف ساعت 2 نصفه شب پیامک داده ببخشید مهندس میشه بگین تو پروزه فروم از سرویس membership استفاده کردین کار باهاش چه جوریه. به نظر شما من توی پیامک چه توشیحی به ایشون میدادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saber_Fatholahi مشاهده تاپیک
    دوستان یه چیزی هم در نظر بگیرین
    برنامه نویسان - البته شامل همه نمیشه - الان تنبل شدن حتی حاضر نیستن یه تیکه کد تحلیل کنن. من چنتا پروژه اینجا گذاشتم توی سایت اما متاسفانه هستن هنوز کسانی که زحمت خوندن تاپیکهارو به خودشون نمیدن با کوچکتریم مشکل یا تماس تلفنی یا پیامک میدن خوب مسلما ادم دیگه تمایلی به ادامه کار و ایجاد این مزاحمت ها نخواهد داشت.
    مورد داشتم طرف ساعت 2 نصفه شب پیامک داده ببخشید مهندس میشه بگین تو پروزه فروم از سرویس membership استفاده کردین کار باهاش چه جوریه. به نظر شما من توی پیامک چه توشیحی به ایشون میدادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خسته نباشی دلاور !!!

    یک نگاهی هم به تاریخ پست ها بنداز...

  23. #23

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Saber_Fatholahi مشاهده تاپیک
    دوستان یه چیزی هم در نظر بگیرین
    برنامه نویسان - البته شامل همه نمیشه - الان تنبل شدن حتی حاضر نیستن یه تیکه کد تحلیل کنن. من چنتا پروژه اینجا گذاشتم توی سایت اما متاسفانه هستن هنوز کسانی که زحمت خوندن تاپیکهارو به خودشون نمیدن با کوچکتریم مشکل یا تماس تلفنی یا پیامک میدن خوب مسلما ادم دیگه تمایلی به ادامه کار و ایجاد این مزاحمت ها نخواهد داشت.
    مورد داشتم طرف ساعت 2 نصفه شب پیامک داده ببخشید مهندس میشه بگین تو پروزه فروم از سرویس membership استفاده کردین کار باهاش چه جوریه. به نظر شما من توی پیامک چه توشیحی به ایشون میدادم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    استاد عزیز با تمام وجود ، حرف هایی که چه سر کلاس زدید و چه در تاپیک های مختلف امروز با تمام وجود درک میکنم و از اینکه شما در این انجمن کم فعالیت شده اید بسیار باعث ناراحتی هستش چرا که اساتیدی مثل شما برای شاگردانی مثل من نعمت هستند و امیدوارم مثل اون زمان بعد کلاس زمانی که همه اساتید و دانشجوها برای ناهار میرفتن ولی شما همون زمان وقت برای پاسخ مشکلات بچه های انجمن میذاشتید دوباره شاهد حضور شما و پیشرفت دانش بچه ها باشید.همیشه سپاسگذار شما هستم .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار maxpayn2
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    طبقه سوم - اطاق اول - جولوی مانیتور - روی صندلی
    پست
    1,068

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    واقعا شررایط این تالار تاسف باره

    ترانه مربوطه :

    بهروز راد کجایی ؟
    دقیقا کجایی ؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    مگه نسل ASP.NET ورچیده نشد؟
    آخرین مطالبی که از آقای راد دیدم کتاب ASP MVC 4 بود و دیگر هیچ!

  26. #26

    Question نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    asp-dot-net-mvc.jpg

    بعنوان کسی که سال هاست دارم برنامه نویس از c , C++‎‎‎‎‎‎‎ , C#‎‎‎‎‎‎‎ , تا asp webform و حالا asp mvc کار میکنم واقعا ازین کتاب راضی نبودم و مطالب این کتاب برای من هم که به mvc تسلط دارم غیر قابل درک است

    سالهاست که نویسندگانی مثل دایتل & دایتل اثبات شده که تنها و بهترین روش آموزش - اموزش پروژه محور است و بقیه روش ها هیچ کاربردی ندارد ولی متاسفانه تو ایران هنوز از روش ها ما قبل تاریخ استفاده میشود و دلیلش هم اینه که این کار برای نویسنده این کتاب هیچ زحمتی نداشته و فقط مطالب رو کپی و paste کرده...

    با خوندن این کتاب حتی نمیتونید یکی از مباحث ساده در mvc رو یاد بگیرید با اطمینان کامل به همه میگم.

    و در جواب اون سوال که گفتید مهندی بهروز راد کجاست ؟ احتمال مشغول Copy و Paste هستند مزاحشون نشید یه موقع Cut میزنن و کتاب بعدیشون از فصل شیش میپره فصل هشتم

    من هیچ انتظار ندارم که حتی در 100 سال آیند یک نویسنده خوب برای برنامه نویسی در ایران پیدا شود و درواقع هرکسی هم در برنامه نویسی به درجه بالایی برسد هیچموقع سمت نویسندگی کتاب نمیرود چون نوشتن یه پروژه سه ماهه و درست درمون از سود فروش 1000 نسخه کتاب بیشتر است ولی حداقل کاش افرادی پیدا شوند که کتاب های En را ترجمه کنند که بهتر است .

    این هم id تو تلگرام در خدمتم هر کی سوالی داشت :
    alibahman47




  27. #27

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    کتاب های اختصاصی در ایران بیشتر جنبه رزومه دارند ، مهندس پاشایی ، جناب راد ، جعفرنژاد و ... .

  28. #28

    نقل قول: آقای بهروز راد کجاست؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    کتاب های اختصاصی در ایران بیشتر جنبه رزومه دارند ، مهندس پاشایی ، جناب راد ، جعفرنژاد و ... .
    دقیقا
    جعفرنژاد که ماشاللله در ضمینه کتاب های دانشگاهی تو ایران در هر زمینه ای ای که بگی کتاب داره و با copy و paste کلی کتاب جمع اوری کرده = کتاب هاب بدرد نحور

تاپیک های مشابه

  1. انجام پروژه با کتاب MVC آقای بهروز راد
    نوشته شده توسط resident در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مرداد 1392, 18:47 عصر
  2. سوال از كتاب CSSتاليف بهروز راد
    نوشته شده توسط aminkk در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 20 شهریور 1388, 22:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •