نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کمک در رفع خطا

  1. #1

    کمک در رفع خطا

    سلام من در صفحه ویرایش متنم این خطا را دارم Column 'txt' does not belong to table tLetter.من این فیلد را بعدا به جدول اضافه کردم لطفا راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: کمک در رفع خطا

    یا نیست یا مقدار نا معتبری میگیره

  3. #3

    نقل قول: کمک در رفع خطا

    یعنی چی من nvarchar تعریفش کردم باید چه کار کنم چون بعدا به جدول اضافه اش کردم خطا میدهد چه جوری رفعش کنم؟

  4. #4

    نقل قول: کمک در رفع خطا

    احتمالا شما مقدار ستون را بدون کوتیشن قرار می دهی. باید مقدار ستون را به صورت زیر قرار دهی
    select * from table where column= '"+txt.text+"'

تاپیک های مشابه

  1. کمک در رفع خطا در هنگام جستجو با SQlDataSource
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 01:11 صبح
  2. درخواست کمک برای رفع خطا
    نوشته شده توسط mina_rez در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 29 شهریور 1390, 22:34 عصر
  3. سوال: کمک در رفع خطا System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array
    نوشته شده توسط ghafarifar در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 17:03 عصر
  4. سوال: کمک برای رفع خطا
    نوشته شده توسط saleh82 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 14 مهر 1388, 15:57 عصر
  5. کمک برای رفع خطا (ابتدایی)
    نوشته شده توسط Devil_xxx2008 در بخش SQL Server
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 12:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •