نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در مورد saveAttributes

  1. #1

    سوال در مورد saveAttributes

    سلام. در انتهای جلسه ششم که مربوط به لاگین یوزرهاست.ما last login time رو که در دیتابیس ذخیره و یا آپدیت میکنیم. این کودوم عمل رو انجام میده و آیا برای فیلدهای دیگه دیتابیس از این متد استفاده میشه؟منظور از attribute عناوین مربوط به دیتابیس هستش؟

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد saveAttributes

    متد saveAttributes برای ذخیره کردن تغییرات دلخواه روی یک یا چند فیلد خاص از اکتیو رکورد موردنظر به کار میره. درواقع دو کد زیر مشابه هم هستند:
    کد اول:
    $user->saveAttributes(array('last_login_time'=>date('Y-m-d H:i:s')));

    کد دوم:

    $user->last_login_time = date('Y-m-d H:i:s');
    $user->save();

    منظور از attributeها، همون فیلدهای دیتابیس هستند. در واقع اکتیو رکورد معادل یک رکورد در دیتابیس هست و فیلدهای اون رکورد، حکم attributeهای اکتیو رکورد مربوطه رو دارن.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد saveAttributes

    پس در واقع هم عمل ذخیره و هم آپدیت رو انجام میده. رکورد جدید باشه ایجاد و اگر نباشه آپدیت. درسته؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •