نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطاهای مربوط به لاگین

  1. #1

    خطاهای مربوط به لاگین

    در جلسه ششم آموزش ویدویی وقتی که کاربری لاگیین میکنه اگر نام کاربریش وجود نداشته باشه خطای این نام کاربری وجود ندارد رو تولید میکنه. اینجا پسورد چک نمیشه. بعد اگر وجود داشت میاد پسورد رو چک میکنه اگه اشتباه بود پیغام نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است تولید میشه یا رمز عبور اشتباه است؟چون اون عبارت این معنی رو میده
    منظوراز ERROR NONE یعنی هیچ خطایی تولید نشده و true برگردون؟

  2. #2

    نقل قول: خطاهای مربوط به لاگین

    ERROR_NONE و... ثابتهایی هستن که توی کلاس CUserIdentity تعریف شدن و به تنهای معنا ندارن و موقعی معنا پیدا میکنن که خودمون با کمک شرطهای مختلف، اونها رو چک کنیم. برای مثال، توی مدل LoginForm یک متد داریم به اسم login با کد زیر:

    public function login()
    {
    if($this->_identity===null)
    {
    $this->_identity=new UserIdentity($this->username,$this->password);
    $this->_identity->authenticate();
    }
    if($this->_identity->errorCode===UserIdentity::ERROR_NONE)
    {
    $duration=$this->rememberMe ? 3600*24*30 : 0; // 30 days
    Yii::app()->user->login($this->_identity,$duration);
    return true;
    }
    else
    return false;
    }

    همونطور که میبینید، این متد داره خطا رو چک میکنه که اگه ERROR_NONE بود، لاگین انجام بشه.

تاپیک های مشابه

  1. کدهای مربوط به لاگین کردن درسته ؟
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 42
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 18:11 عصر
  2. سوال مربوط به لاگین کردن یوزر
    نوشته شده توسط RIG000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1392, 17:18 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 تیر 1392, 23:55 عصر
  4. سوال: درخواست راهنمایی در کد مربوط به لاگین کاربر
    نوشته شده توسط helia64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 مرداد 1391, 21:27 عصر
  5. عدم اعمال توابع مربوط به لاگین
    نوشته شده توسط qqq2qqq در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 23 اسفند 1389, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •