نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تعریف منوها در پروژه

  1. #1

    تعریف منوها در پروژه

    در پروژه ای که به صورت دیفالت در yii ایجاد میشه منوهایی که تعریف شده در سمت راست پروژه قرار میگیره. این به چه صورت میفهمه که باید اونجا قرار بگیره؟ منظورم کودوم تعریف مشخص میکنه تو چه فایلی باید نمایش داده بشه؟
    این ویجت مثلا چطوری کار میکنه؟

    <?php if(!Yii::app()->user->isGuest) $this->widget('UserMenu'); ?>

  2. #2

    نقل قول: تعریف منوها در پروژه

    اگه دقت کنید، کلاس کنترلر مربوطه داره از layout2 استفاده میکنه. توی اون layout منوها توی تگ div با کلاس خاصی قرار میگیرن که توی BluePrintCSS (قالب پیشفرض Yii) مکان و استایلش تعریف شده.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از یک کنترل تعریف شده در پروژه دیگر
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 آبان 1389, 08:22 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1388, 10:32 صبح
  3. سوال: تعریف پروژه نرم افزاری
    نوشته شده توسط pc_helper در بخش ارزیابی نرم افزار
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 آبان 1387, 22:36 عصر
  4. تعریف پروژه
    نوشته شده توسط zarzary در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 اسفند 1384, 07:19 صبح
  5. معرفی یک کتاب در مورد تعریف پورتها در vb(فوری برای پروژه)
    نوشته شده توسط محمد.ا.شیبانی در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1383, 22:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •