نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

  1. #1

    راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

    با سلام . من یک listview نوشتم که وقتی کاربر روی آن کلیک می کنه یک dialog باز می شه اما dialog به صورت چپ به راست است با چه کدی می تونم dialog را راست به چپ کنم .
    کد dialog:

    AlertDialog.Builder dialogbuilder = new AlertDialog.Builder(mContext);
    dialogbuilder.setTitle("عنوان");
    dialogbuilder.setMessage("متن پیغام");
    dialogbuilder.setIcon("waring");
    dialogbuilder.show();


  2. #2
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

    AlertDialog تنها توی گوشی هایی که فارسی پشتیبانی نمیکنن چپ چینه والا توب بقیه درسته.
    برای این کار هم باید خودتون لایه رو تعریف کنید و بهش بدید و اون لایه کاستم شده رو به صورت راست چین تعریف کنید.

    برای AlertDialog از تابع setView و برای dialog از SetcontentView میشه استفاده کرد.در واقع شخصی سازی میشه.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  3. #3

    نقل قول: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

    دوست عزیز می تونید یه نمونه کد یا sample نوشته شده قرار دهید . چون من تازه کارم و در سایت های خارجی هم نمونه کدی وجود ندارد .

  4. #4

    نقل قول: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

    من براتون یه کد کامل گذاشتم ، ولی نمیدونم چرا غیب شد ، پست قبلیم رو نمیبینم چرا؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

    نقل قول نوشته شده توسط ramin149 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز می تونید یه نمونه کد یا sample نوشته شده قرار دهید . چون من تازه کارم و در سایت های خارجی هم نمونه کدی وجود ندارد .
    اینم مثالش.

    دانلود
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  6. #6

    نقل قول: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

    اگر امکان داره دوباره کدتون رو قرار دهید ؟!

  7. #7

    نقل قول: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

    من برنامه شما را دانلود کردم و گذاشتم داخل برنامه خودم که Custom Listview است اما روی خطا زیر پیغام خطا نمایش می دهد .

    Display display =((WindowManager)getSystemService(Context.WINDOW_S ERVICE)).getDefaultDisplay();

    سورس برنامه ام را ضمینه می کنم که یه نگاهی کنید و بگید مشکلش کجاست . با تشکر .

    لینک دانلود
    http://ramin149.persiangig.com/Filte...g.zip/download

  8. #8
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: راست به چپ کردن AlertDialog آندروید

    من کد رو توی اکتیویتی اصلی نوشتم و نیاز به داشتن Context نبود ولی شما چون توی آداپتر نوشتید باید به این صورت بنویسید

    Display display =((WindowManager)mContext.getSystemService(Context  .WINDOW_SERVICE)).getDefaultDisplay();
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

تاپیک های مشابه

  1. راست به چپ کردن کامپوننتها در فلش
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Flash و ActionScript
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 19:00 عصر
  2. مشکل از راست به چپ کردن
    نوشته شده توسط aryan2005 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 11:06 صبح
  3. راست به چپ کردن فرمها 6i
    نوشته شده توسط hmm در بخش Oracle
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1384, 17:28 عصر
  4. راست به چپ کردن گزارش در کریستال ریپورت جهت فراخوانی در...
    نوشته شده توسط shirzad در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 02:04 صبح
  5. از راست به چپ کردن Page Control
    نوشته شده توسط reza_jafari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •