نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه ارجاع به model در قسمتهای مختلف

  1. #1

    نحوه ارجاع به model در قسمتهای مختلف

    سلام. در داخل فایلهایی مثل کنترلر و یا ویوهای مربوط به CRUD ای که میسازیم. کدی به این صورت نوشته میشه:

    <div class="row">
    <?php echo $form->labelEx($model,'name'); ?>
    <?php echo $form->textField($model,'name',array('size'=>60,'maxleng th'=>255)); ?>
    <?php echo $form->error($model,'name'); ?>
    </div>

    سوالم اینه که این model$ چطور بهش معرفی میشه که مربوط به کودوم model$ ای هستش که این جا هست؟ داخل کنترلر هم هست.

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    86

    نقل قول: نحوه ارجاع به model در قسمتهای مختلف

    سلام

    در بالای هر ویو که ساخته میشه، اگر دقت کنی میبینی

  3. #3

    نقل قول: نحوه ارجاع به model در قسمتهای مختلف

    توی کنترلر موقعی که یک View رو میگیم Render کنه، میتونیم بهش پارامتر هم بفرستیم. مثال:
    $this->render('index', array('model'=>Posts::model()->findByPk($id)));

    که در این حالت، به ازای هرکدوم از keyهای آرایه ارسال شده، توی View یک متغیر با مقدار value متناظر با همون key ساخته میشه.

  4. #4

    نقل قول: نحوه ارجاع به model در قسمتهای مختلف

    سلام.نه منظورم این نبود.متغیر model رو کنترلر مقدار دهی میکنه موقعی که یک ویو رندر میشه؟ موقعی که ازش اسم میبریم یعنی به مدل همون کنترلر دسترسی داریم و میخاییم ازش استفاده کنیم دیگه درسته؟درست یادم باشه تو جوملا اسم فایل مدل رو درخواست میکردیم نمیدونم

  5. #5

    نقل قول: نحوه ارجاع به model در قسمتهای مختلف

    بله اگه به کدی که گذاشتم دقت کنید، میبینید که یک آرایه داره به View ارسال میشه که یک اندیس model داره با مقدار مشخص. توی View اون مقدار توی متغیری به اسم model$ قرار میگیره (بخاطر اینکه اسم اندیسش، model بوده). مثلاً اگه موقع صدا زدن متد render اسم اندیس رو test میگذاشتیم، اینطرف توی View باید از test$ استفاده میکردیم.

تاپیک های مشابه

  1. اجازه دسترسی به قسمتهای مختلف برنامه
    نوشته شده توسط jeus در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 31 خرداد 1387, 01:26 صبح
  2. نحوه ارجاع یک action به یک بلوک دستور
    نوشته شده توسط babak869 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 10:26 صبح
  3. چاپ کردن قسمتهای مختلف خروجی در صفحه های مختلف
    نوشته شده توسط ستاره شرق در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 18:04 عصر
  4. حرکت به قسمتهای مختلف فرم با کلیک ایتمهای لیست باکس
    نوشته شده توسط newmefmef در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 08:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •