نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox و خاصیت text change یک textbox

  1. #1

    Post ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox و خاصیت text change یک textbox

    سلام :
    ایجاد یک جستجو با استفاده از combo box که عنوان جستجو را نشان دهد وخاصیت text change یک text box

  2. #2

    نقل قول: لطفا کمک کنید --- ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox وخاصیت txet change یک textbox

    با کامبو باکس قیلد مورد جستجو رو تعیین می کنی ؟؟

    و از text change برای کجا می خوای استفاده کنی ؟؟

    بیشتر توضیح بده

  3. #3

    نقل قول: لطفا کمک کنید --- ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox وخاصیت txet change یک textbox

    سلام -- رفتی حرم سلام ماهم به آقا امام رضا (ع) برسان ---- درون کمبو مثلا جستجو براساس نام خانوادگی ودرون تکست نام خانوادگی فرد هم زمان نتیجه این عمل جستجو درون دیت گرید نمایش دهد و بتوان افراد درون دیتا گرید را به کریستال برای چاپ فرستادCapture70.PNG

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: لطفا کمک کنید --- ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox وخاصیت txet change یک textbox

    سلام دوست عزیز.
    میخوای نتایج جستجو رو رو کجا نشون بده؟؟
    من ارسال برای چاپ در کریستال رو نمیدونم اما میتونم عین همین برنامه ای که برای سرچ در گرید ویو میخوای برات بنویسم...
    بدردت میخوره؟؟

  5. #5

    نقل قول: لطفا کمک کنید --- ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox وخاصیت txet change یک textbox

    سلام -- تااینجارا به کمک دوستان نوشتم مشکلم ارسال نتیجه جستجو به کریستال ریپورته

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: لطفا کمک کنید --- ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox وخاصیت txet change یک textbox

    جستجوتو تو فیلد های دیتابیس هست ؟!

    اگه اره که یه دیتاسیت بفرست سمت کریستال
    اگه هم نه که با استفاده از value مقدار بده به کریستال

    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تو چیکار داری؟
    پست
    106

    نقل قول: لطفا کمک کنید --- ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox وخاصیت txet change یک textbox

    ba stimol kar kon khili az Crystal ghavitare

  8. #8

    نقل قول: لطفا کمک کنید --- ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox وخاصیت txet change یک textbox

    نقل قول نوشته شده توسط mehdipouya مشاهده تاپیک
    سلام -- رفتی حرم سلام ماهم به آقا امام رضا (ع) برسان ---- درون کمبو مثلا جستجو براساس نام خانوادگی ودرون تکست نام خانوادگی فرد هم زمان نتیجه این عمل جستجو درون دیت گرید نمایش دهد و بتوان افراد درون دیتا گرید را به کریستال برای چاپ فرستادCapture70.PNG
    چشم اگر لیاقتش رو داشته باشم

    این نمونه کد ارسال به کریستال :


    try
    {

    using (SqlConnection Conn = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=students;Integrated Security=True"))
    {
    Conn.Open();
    DataTable dt = new DataTable();
    dt.Rows.Clear();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("SELECT * from Students_Absence where Students_Absence.St_Id = '" + lblid.Text + "'", Conn);

    da.Fill(dt);

    Conn.Close();
    CR_absence rpt = new CR_absence();
    frm_rpt_absence frmabsence = new frm_rpt_absence();
    rpt.SetDataSource(dt);

    frmabsence.crystalReportViewer1.ReportSource = rpt;
    frmabsence.ShowDialog();
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show("مشکلی در بارگذاری گزارش بوجود آمده لطفا دوباره سعی کنید\n" + ex.Message);
    }


    کاش می گفتی کریستال رو طراحی کردی یانه اگه طراحی کردی و تو ارسال اطلاعات به اون مشکل داری از این کد استفاده کن

  9. #9

    نقل قول: لطفا کمک کنید --- ایجاد یک جستجو با استفاده از combobox وخاصیت txet change یک textbox

    باسلام : اگه میشه کد مربوط به text change که باید از سوییچ استفاده کنم رو برام می زاری ----- باتشکر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل جستجو با استفاده از Full Text Search
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش SQL Server
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1384, 19:50 عصر
  2. جستجو با استفاده از پارامتر
    نوشته شده توسط rambod51 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 12:40 عصر
  3. ایجاد یک DLL قابل استفاده در فاکس پرو
    نوشته شده توسط Andy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 مرداد 1382, 13:55 عصر
  4. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •