نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارتباط SQL و C#‎2005

  1. #1

    Question ارتباط SQL و C#‎2005

    من در ایجاد ارتباط با بانک Sqlمشکل دارم . این کد ها رو نوشتم اشکال گرفت . اگه ممکنه کمکم کنین .
    SqlConnection strsql = new SqlConnection("server=(local);database=E:\\C#‎_Prog ram\\stor_sql;integrated security=true;");
    SqlDataAdapter da;
    DataSet ds;
    DataView dv;
    strsql.Open();
    این اشکال رو از من گرفت .
    An error has occurred while establishing a connection to the server. When connecting to SQL Server 2005, this failure may be caused by the fact that under the default settings SQL Server does not allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
    اگه ممکنه بگین چکار کنم که مشکلم رفع بشه .
    ممنونم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    جوابش رو در نمونه برنامه برای دوستان ببینید

  3. #3

    تشکر

    بابت همه جواب ها ممنون.امیدوارم همیشه رو به راه باشی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohsen.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    178
    جوابش رو در نمونه برنامه برای دوستان ببینی
    یعنی چی؟
    نمونه برنامه کجا هست؟

  5. #5
    سلام
    اینو امتحان کن ببین به دردت می خوره
    SqlConnection dataConnection = new SqlConnection();
    dataConnection.ConnectionString = "Integrated Security=true;" +
    "Initial Catalog=Northwind;" +
    "Data Source= YOUR-B54924F67E";
    dataConnection.Open();
    string strsql = "SELECT * from orders ";

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter(strsql, dataConnection);
    DataSet ds = new DataSet();

  6. #6
    خیلی ممنونم که کمکم کردید . این مشکل رو من اینجوری حل کردم :
    اول یک DataSource ایجاد کردم بعد Table مورد نظرم رو روی فرمم Drag کردم . خودش C#‎.net کانکشن ایجاد می کنه و باقی کار ها .
    اتفاقا این کار ساده تر هم هست .
    __________________________
    مهدی رحیم زاده

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار HDDSoft2001
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یه جای خوب
    پست
    98

    نقل قول: ارتباط SQL و C#‎2005

    شاید دسترسی به مسیر بانک اطلاعاتی نداری.
    اول چک کن بین مجوز خواندن و نوشتن بر روی فایل دیتابیس در مسیر تعیین شده داری یا نه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •