نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سایزهای مختلف صفحه نمایش

  1. #1

    سایزهای مختلف صفحه نمایش

    سلام دوستان

    من تمامی راهنماهای اندروید رو خوندم ولی متوجه بعضی مسائل نشدم.

    مثلاً قرار هست برنامه ای بنویسیم که گوشی های از api 11 به بالا رو پشتیبانی کنه !

    خب قسمت drawable باید به صورت زیر باشه :

    http://www.uplooder.net/img/image/54...84/Capture.JPG

    ولی قسمت layoutها چطوری باید باشه؟
    سایت توسعه دهنده پیشنهاد کرده بود بجای :
    res/layout/my_layout.xml // layout for normal screen size ("default")
    res/layout-small/my_layout.xml // layout for small screen size
    res/layout-large/my_layout.xml // layout for large screen size
    res/layout-xlarge/my_layout.xml // layout for extra large screen size
    از :


    sw<N>dp

    استفاده کنیم.

    خب الان چون من می خوام گوشی های بالای api 11 رو برنامه پشتیبانی کنه باید چه مقادیری

    رو بجای بذارم؟

  2. #2

    نقل قول: سایزهای مختلف صفحه نمایش

    برای اینکه برنامه شما از سایزهای مختلف پشتیبانی کنه باید
    * فاصله ها رو توی طراحی layoutتون با dp قرار دهید، اینطوری فاصله ها بر اساس رزولوشن نمایشگر اعمال میشه.
    * تو پوشه‌های مختلف drawable عکسهای layoutتون رو با سایزهای مختلف قرار بدین.
    * همچنین باید برای سایزهای مختلف layoutهای مختلف مناسب با اون سایز درست کنین:
    در اندروید ورژن 3.2 و بالاتر باید layoutتون رو توی پوشه هایی مثل layout-sw600 و غیره بریزید. در layout-sw600، عدد 600 تعداد پیکسلهای عرض دستگاه است که برای تبلت است. شما پوشه هایی با اندازه عرضهای مختلف درست کنین Layoutتون رو توش بذارین.
    اگر از اندروید پایینتر از 3.2 استفاده میکنین باید مثل گفته شما در بالا از layout-large و غیره استفاده کنین.

    در ضمن اگر برنامتون از اندروید 2.1 و بالاتر پشتیبانی میکنه باید دو سری پوشه فوق رو درست کنین. یعنی layout-large و غیره --- layout-sw600 و غیره

  3. #3

    نقل قول: سایزهای مختلف صفحه نمایش

    الان من یه مشکلی دارم !
    یه AVD ساختم با مشخصات زیر :


    Capture.JPG

    لی اوت من به شکل زیره :


    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:orientation="vertical"
    android:layout_gravity="center_vertical"
    tools:context=".MainActivity" >

    <!-- One Two Button -->
    <LinearLayout
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal"
    android:layout_gravity="center_horizontal"
    android:layout_marginTop="20dp"
    >


    <RelativeLayout
    android:id="@+id/one_btn"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:background="@drawable/border"
    android:layout_marginRight="10dp"
    android:padding="20dp" >

    <ImageView
    android:id="@+id/one_picture"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentLeft="true"
    android:layout_centerVertical="true"
    android:src="@drawable/ic_launcher" />
    </RelativeLayout>


    <RelativeLayout
    android:id="@+id/two_btn"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:background="@drawable/border"
    android:padding="20dp" >

    <ImageView
    android:id="@+id/two_picture"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentLeft="true"
    android:layout_centerVertical="true"
    android:src="@drawable/ic_launcher" />
    </RelativeLayout>
    </LinearLayout>


    <!-- Three Four Button -->
    <LinearLayout
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal"
    android:layout_gravity="center_horizontal"
    android:layout_marginTop="20dp"
    >


    <RelativeLayout
    android:id="@+id/three_btn"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:background="@drawable/border"
    android:layout_marginRight="10dp"
    android:padding="20dp" >

    <ImageView
    android:id="@+id/three_picture"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentLeft="true"
    android:layout_centerVertical="true"
    android:src="@drawable/ic_launcher" />
    </RelativeLayout>

    <RelativeLayout
    android:id="@+id/four_btn"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:background="@drawable/border"
    android:padding="20dp" >

    <ImageView
    android:id="@+id/four_picture"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentLeft="true"
    android:layout_centerVertical="true"
    android:src="@drawable/ic_launcher" />
    </RelativeLayout>
    </LinearLayout>

    <!-- Five Six Button -->
    <LinearLayout
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:orientation="horizontal"
    android:layout_gravity="center_horizontal"
    android:layout_marginTop="20dp"
    >


    <RelativeLayout
    android:id="@+id/five_btn"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:background="@drawable/border"
    android:layout_marginRight="10dp"
    android:padding="20dp" >

    <ImageView
    android:id="@+id/five_picture"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentLeft="true"
    android:layout_centerVertical="true"
    android:src="@drawable/ic_launcher" />
    </RelativeLayout>

    <RelativeLayout
    android:id="@+id/six_btn"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:background="@drawable/border"
    android:padding="20dp" >

    <ImageView
    android:id="@+id/six_picture"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"
    android:layout_alignParentLeft="true"
    android:layout_centerVertical="true"
    android:src="@drawable/ic_launcher" />
    </RelativeLayout>
    </LinearLayout>
    </LinearLayout>


    توی این AVD اینجوری نشون میده !
    Capture1.JPG


    طبق خود داکیومنت اندروید باید این لی اوت واسه هر سایزی پیش فرض باشه و scale بشه !!! ولی نشده !!

    Capture3.JPG

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <manifest xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    package="com.example.ex30"
    android:versionCode="1"
    android:versionName="1.0" >
    <supports-screens
    android:anyDensity="true"
    android:largeScreens="true"
    android:normalScreens="true"
    android:resizeable="true"
    android:smallScreens="true"
    android:xlargeScreens="false" />

    <uses-sdk
    android:minSdkVersion="11"
    android:targetSdkVersion="11" />

    <application
    android:allowBackup="true"
    android:icon="@drawable/ic_launcher"
    android:label="@string/app_name"
    android:theme="@style/AppTheme" >
    <activity
    android:name="com.example.ex30.MainActivity"
    android:label="@string/app_name" >
    <intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.MAIN" />

    <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
    </intent-filter>
    </activity>
    </application>

    </manifest>

  4. #4

    نقل قول: سایزهای مختلف صفحه نمایش

    دوستان فکر کنم از drawable-mdpi بجای drawable-xhdpi استفاده می کنه :-؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال از سایز های مختلف صفحه نمایش گوشی
    نوشته شده توسط asgharjoon2 در بخش Android Studio
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1392, 11:56 صبح
  2. پشتیبانی از سایز های مختلف صفحه نمایش
    نوشته شده توسط bgalborz در بخش Android Studio
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1392, 17:15 عصر
  3. سوال: نمایش سایت در صفحه نمایش های مختلف
    نوشته شده توسط mehran788 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 22:31 عصر
  4. سوال: برهم ریختن صفحات HTML در صفحه نمایش های مختلف !
    نوشته شده توسط Taimaz_222 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 تیر 1391, 15:08 عصر
  5. پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1384, 12:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •