نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

  1. #1

    بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    با سلام
    چه روشی رو برای نمایش فیلم در سایت پیشنهاد میدید.
    1- در مرورگرهای ie,firefox,chrome نشون بده
    2- احتیاج به نصب نداشته باشه

    ------------------------------
    http://www.kohan-co.net
    آخرین ویرایش به وسیله masoud60 : سه شنبه 17 دی 1392 در 08:29 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    پلاگین jquery

  3. #3

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    HTML5 خودش همچین قابلیتی داره اونم میشه

  4. #4

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    پلاگین jquery
    نمونه ای رو دارین؟میشه بیشتر توضیح بدین

    ------------------------------
    http://www.kohan-co.net
    آخرین ویرایش به وسیله masoud60 : سه شنبه 17 دی 1392 در 08:29 صبح

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    متاسفانه کار بچه های این تالار شده فقط نظر دادن یک کلمه ای !! منم خیلی از مشکلات رو می تونم این شکلی جواب بدم ولی هم باید به اون موضوع مسلط باشم که خودم رو قاطی بحث بکنم و هم اگر میخام کمک بکنم یه توضیح مختصر باید راجع به مشکل مطرح شده بدم و در صورت لزوم چند تا لینک مفید برای مطالعه بیشتر به کسی که سوال رو مطرح کرده، جواب دادن بعضی از دوستان من رو یاد صدای زنگ مسابقه مشاعره تلویزیون میندازه : زینگ زینگ زینگ .....

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net


  7. #7

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط imanasp مشاهده تاپیک
    متاسفانه کار بچه های این تالار شده فقط نظر دادن یک کلمه ای !! منم خیلی از مشکلات رو می تونم این شکلی جواب بدم ولی هم باید به اون موضوع مسلط باشم که خودم رو قاطی بحث بکنم و هم اگر میخام کمک بکنم یه توضیح مختصر باید راجع به مشکل مطرح شده بدم و در صورت لزوم چند تا لینک مفید برای مطالعه بیشتر به کسی که سوال رو مطرح کرده، جواب دادن بعضی از دوستان من رو یاد صدای زنگ مسابقه مشاعره تلویزیون میندازه : زینگ زینگ زینگ .....
    دقیقا همینطوره.جوابهای کلی رو ندین خیلی بهتره.

    ------------------------------
    http://www.kohan-co.net

  8. #8

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    مشکلی نداره شما داکیومنشن پروژه رو بدید براتون طراحی میکنیم تقدیم میکنیم.
    دوست عزیز اوایل بنده هم همین حرف شمارو میزدم اما بعد از یه مدت دیدم اولا واقعا کسی که جواب میده واقعا وقت نوشتن کل مطلب رو نداره و اشاره میکنه تا شما توی مسیر درست قرار بگیری دوما اگر کد به صورت آماده داده بشه بدرد نمیخوره وقتی خودت میگردی دنبالش بهتر توی ذهنت میمونه و فقط دوستان میتونن مسیر درست رو نشون بدن سوما الان همین سوال شما ما دقیقا نمیدونیم کجا و چطور میخای استفاده کنی شرایط شما رو نمیدونیم مجبورین جواب رو اینطوری بدیم. خوب بنده گفتن HTML5 شما همینقدر زحمت ندادی که سرچ کنی Vidoe in html5 و با دوست عزیزم آقای فخرآوری گفتند JQuery‌شما حتی سرچ ساده هم نکردی داری میگی پلاگینش رو بده خوب فقط کافیه بنویسی JQuery Plugin For Video Player

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار kablayi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    773

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    برای نمایش Video بهتره از خود HTML کمک بگیرید خودتون رو هم درگیر افزونه ها و ... هم نکنید مگر اینکه امکاناتی رو بخواید که خود HTML نتونه از عهده اش بر بیاد...
    اینجا کدها و مثالهای خوبی رو گذاشته براتون...
    http://www.w3schools.com/html/html5_video.asp
    http://www.w3schools.com/html/tryit....tml5_video_all

    نقل قول نوشته شده توسط imanasp مشاهده تاپیک
    متاسفانه کار بچه های این تالار شده فقط نظر دادن یک کلمه ای !! منم خیلی از مشکلات رو می تونم این شکلی جواب بدم ولی هم باید به اون موضوع مسلط باشم که خودم رو قاطی بحث بکنم و هم اگر میخام کمک بکنم یه توضیح مختصر باید راجع به مشکل مطرح شده بدم و در صورت لزوم چند تا لینک مفید برای مطالعه بیشتر به کسی که سوال رو مطرح کرده، جواب دادن بعضی از دوستان من رو یاد صدای زنگ مسابقه مشاعره تلویزیون میندازه : زینگ زینگ زینگ .....
    شما نباید انتظار داشته باشید لقمه رو براتون آماده کنن که... یه کم جستجو و تحقیق همراه با کمک دیگران، که این کمک رو دوستان انجام میدن تا روی خط درست این کار رو انجام بدید...

  10. #10

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط KamranShakh مشاهده تاپیک
    مشکلی نداره شما داکیومنشن پروژه رو بدید براتون طراحی میکنیم تقدیم میکنیم.
    دوست عزیز اوایل بنده هم همین حرف شمارو میزدم اما بعد از یه مدت دیدم اولا واقعا کسی که جواب میده واقعا وقت نوشتن کل مطلب رو نداره و اشاره میکنه تا شما توی مسیر درست قرار بگیری دوما اگر کد به صورت آماده داده بشه بدرد نمیخوره وقتی خودت میگردی دنبالش بهتر توی ذهنت میمونه و فقط دوستان میتونن مسیر درست رو نشون بدن سوما الان همین سوال شما ما دقیقا نمیدونیم کجا و چطور میخای استفاده کنی شرایط شما رو نمیدونیم مجبورین جواب رو اینطوری بدیم. خوب بنده گفتن HTML5 شما همینقدر زحمت ندادی که سرچ کنی Vidoe in html5 و با دوست عزیزم آقای فخرآوری گفتند JQuery‌شما حتی سرچ ساده هم نکردی داری میگی پلاگینش رو بده خوب فقط کافیه بنویسی JQuery Plugin For Video Player
    دوست عزیز من این جستجو ها رو تست کردم و روش های متفاوتی رو هم تست کردم ولی هر کدوم یه مشکلی دارن. من این تاپیک رو با تگ حرفه ای باز کردم که یه بحثی بین روشهایی که هر کس استفاده کرده و تجربه ای داشته به جریان بیفته. دوست عزیزمون آقای فخر اوری که قبلا به من در موضوعات دیگه ای هم کمک کردن از ایشون متشکرم ولی بجای اینکه جواب بدن jquery ( خوبه نگفتن asp.net !!) جواب قانع کننده ای میدادند.
    روشهای موجود : html5, jquery, silverlight, استفاده از windows media player , استفاده از flash player
    ------------------------------
    http://www.kohan-co.net
    آخرین ویرایش به وسیله masoud60 : چهارشنبه 18 دی 1392 در 13:26 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار imanasp
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    قطعه ای از بهشت
    پست
    364

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط kablayi مشاهده تاپیک

    شما نباید انتظار داشته باشید لقمه رو براتون آماده کنن که... یه کم جستجو و تحقیق همراه با کمک دیگران، که این کمک رو دوستان انجام میدن تا روی خط درست این کار رو انجام بدید...
    بد واستون جا افتاده دوست عزیز من لقمه آماده نخواستم، همین که شما دو خط راهنمایی کردید خیلی پسندیده تره تا این که یک لینک بزارید شما Forum های خود asp.net رو ببینید چقدر خوب شرکت می کنند و یک خلاصه ای از کاری که باید انجام بشه رو واستون بازگو می کنن
    بله مسئله اینست با تشکر از همه

  12. #12

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net


    فیلم رو نمایش نمیده با 3 مرورگر تست کردم (IE,chrome,Firefox)

    ------------------------------
    http://www.kohan-co.net

  13. #13

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    به نظر من این روش از بقیه روش ها بهتره
    کد HTML:
    <video height="140" width="160" controls>
     <source src="../FilmFiles/F5.mp4" type="video/mp4">
    مرورگر شما امکان نمایش فیلم را ندارد
    </video>
    باید فیلمتون رو به فرمت H.264 Html 5 video تبدیل کنید تا نمایش بده


    ------------------------------
    http://www.kohan-co.net

  14. #14

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط kablayi مشاهده تاپیک
    برای نمایش Video بهتره از خود HTML کمک بگیرید خودتون رو هم درگیر افزونه ها و ... هم نکنید مگر اینکه امکاناتی رو بخواید که خود HTML نتونه از عهده اش بر بیاد...
    اینجا کدها و مثالهای خوبی رو گذاشته براتون...
    http://www.w3schools.com/html/html5_video.asp
    http://www.w3schools.com/html/tryit....tml5_video_all

    شما نباید انتظار داشته باشید لقمه رو براتون آماده کنن که... یه کم جستجو و تحقیق همراه با کمک دیگران، که این کمک رو دوستان انجام میدن تا روی خط درست این کار رو انجام بدید...
    بله دیگه نتیجه این میشه که آدم نمیتونه از بچه های سایت برنامه نویس انتظار بدتس آوردن دانش داشته باشه ولی از اعضای استک آورفلو بهترین کمک ها رو میشه گرفت. شما خودتون لینک جای دیگه ای رو گذاشتین که اگر همونا هم مثل شما فکر می کردن که باید قطره چکانی اطلاعات داد الان اطلاعاتی هم وجود نداشت که کسی بخواد لینکشو بذاره.

    تفاوت فروم های خارجی مثل استک با فرومای ایرانی همینه.

  15. #15

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    نقل قول نوشته شده توسط KamranShakh مشاهده تاپیک
    مشکلی نداره شما داکیومنشن پروژه رو بدید براتون طراحی میکنیم تقدیم میکنیم.
    دوست عزیز اوایل بنده هم همین حرف شمارو میزدم اما بعد از یه مدت دیدم اولا واقعا کسی که جواب میده واقعا وقت نوشتن کل مطلب رو نداره و اشاره میکنه تا شما توی مسیر درست قرار بگیری دوما اگر کد به صورت آماده داده بشه بدرد نمیخوره وقتی خودت میگردی دنبالش بهتر توی ذهنت میمونه و فقط دوستان میتونن مسیر درست رو نشون بدن سوما الان همین سوال شما ما دقیقا نمیدونیم کجا و چطور میخای استفاده کنی شرایط شما رو نمیدونیم مجبورین جواب رو اینطوری بدیم. خوب بنده گفتن HTML5 شما همینقدر زحمت ندادی که سرچ کنی Vidoe in html5 و با دوست عزیزم آقای فخرآوری گفتند JQuery‌شما حتی سرچ ساده هم نکردی داری میگی پلاگینش رو بده خوب فقط کافیه بنویسی JQuery Plugin For Video Player

    همیشه همینه. بجای دوتا مثال کوچیک فقط پیچوندن و جواب کلی دادن و اطلاعات ندادنه. یه نگاهی به استک آورفلو یا کد پروجکت بکنید ببینید برای سوالای ساده چه جواب های کاربردی ای داده میشه. برای همین آدم امید نداره توی فرومای فارسی زبان آدم جواب سوالاشو پیدا کنه. جای تاسفه دیدگاهی که شما دارید.

  16. #16

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    بحث های بی مورد !
    من چندوقت پیش با این کارم رو راه انداختم : http://jplayer.org/latest/demos

  17. #17

    نقل قول: بهترین روش نمایش فیلم در asp.net

    دوست خوبم بنده شخصا قصد كمك دارم و هیچوقت نخواستم كسی رو بپیچونم.
    استك قوانین خودش رو داره، بله شما هم بنویسید تو استك همین سوال روشما رو ریپورت میكنن، تو استك هم اگر قوانین رو خونده باشید نوشته اول كدهایی كه كار كردید و جوابنداده رو بنویسید و بعد سوالتون رو بپرسید.
    شما فقط نوشتی كدوم بهتره؟همه خوبن بستگی به سشرایط استفاده شما داره، سوال رو كامل بپرسید به روی چشم.
    دوستان هم هر راهیكه بهتربود رو بهتون گفتن با توجهبه تجربه خودشون.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش فیلم در asp.net
    نوشته شده توسط armangara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 بهمن 1389, 13:58 عصر
  2. روش ساخت کامپوننت در asp.net چگونه است؟
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 30 اسفند 1387, 03:22 صبح
  3. چگونگی مشروط کردن نمایش یک کنترل ASP.net با if
    نوشته شده توسط fatemehja در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 00:20 صبح
  4. نمایش فیلم در VB.NET
    نوشته شده توسط sedigheh در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 09:58 صبح
  5. عدم نمایش کامپوننت های asp.net در موقع اجرا .
    نوشته شده توسط reza_eb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 07:19 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •