نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خطای بعد اسکن تصویر و ورودش در پیکچر باکس در حین دخیره در بانک؟

  1. #1

    خطای بعد اسکن تصویر و ورودش در پیکچر باکس در حین دخیره در بانک؟

    باسلام
    وفتی عکسم اسکن میشه وبه داخل پیگچر باکس منتقل میشه و میخوام دکمه ذخیره در بانکو بزنم این خطا روی میده لطفا راهنماییم کنید؟ ممنون



    Untitled-1.gif

  2. #2

    نقل قول: خطای بعد اسکن تصویر و ورودش در پیکچر باکس در حین دخیره در بانک؟

    کسی ندونست مال چیه ای خطا

  3. #3

    نقل قول: خطای بعد اسکن تصویر و ورودش در پیکچر باکس در حین دخیره در بانک؟

    Dim ms As New MemoryStream
    Me.PictureBox3.Image.Save(ms, Me.PictureBox3.Image.RawFormat)
    Dim arrPic() As Byte = ms.GetBuffer
    ms.Close()
    com.Parameters.Add("@Pho", SqlDbType.VarBinary).Value = arrPic

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اسکن تصویر تحت وب
    نوشته شده توسط golihaghighi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 بهمن 1391, 17:35 عصر
  2. سوال: اسکن تصویر در برنامه تحت وب
    نوشته شده توسط paeezan.sae در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1387, 13:50 عصر
  3. نیاز به نمونه برای اسکن تصویر
    نوشته شده توسط LEILAFATHI در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 09:59 صبح
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 18:36 عصر
  5. اسکن تصویر در دلفی چگونه است نیاز به component
    نوشته شده توسط hemmat در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1384, 21:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •