نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: مشکل با Dropdown list

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450

    مشکل با Dropdown list

    خاصیت Auto postback مربوط به Dropdown list من True هست اما هیچ وقت واسه اولین گزینه Dropdown list فعال نمیشه !!!
    دلیلش چی میتونه باشه؟؟؟

  2. #2
    POSTback یک DropDown در صورت تغییر مقدار انتخاب شده رخ می ده با توجه به اینکه همیشه در شروع اولین مقدار در حالت انتخاب شده است طبیعیه که POSTback رخ نده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mamadgmail
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    213
    (اگر درست یادم باشه شما قبلا سوالی راجب 2 تا dropDown پرسیه بودید که تو اولی نام استان بود) برای این کار باید اولین گزینه DropDown رو که مربوط می شه به نام استان ها یک چیزی مثلا مثل "استان را انتخاب کنید" بذارید. در این صورت مشکلتون حل می شه البته باید در رویداد selectChange دقت کنید که در صورتی که گزینه اول انتخاب شد کاری انجام نشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    من قبلا این سوال رو نپرسیده بودم!!!
    اما من قانع نشدم!!!
    Dropdownlist من از طریق دیتاهای موجود از دیتا بیس پر میشه حالا گیریم که فقط یه رکورد از توی دیتا بیس اومد و توی Dropdownlist قرار گرفت .
    اون وقت تکلیف چیه؟؟؟
    آیا هیچ راهی نداره؟؟؟

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط mehdi58
    من قبلا این سوال رو نپرسیده بودم!!!
    اما من قانع نشدم!!!
    Dropdownlist من از طریق دیتاهای موجود از دیتا بیس پر میشه حالا گیریم که فقط یه رکورد از توی دیتا بیس اومد و توی Dropdownlist قرار گرفت .
    اون وقت تکلیف چیه؟؟؟
    آیا هیچ راهی نداره؟؟؟
    اون وقت می تونی بگی که اینکار چه فایده ای داره؟
    اگر تنها یک رکورد در DDL وجود داشته باشه، دیگه PostBack چه معنایی داره!!!؟؟؟.........

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mamadgmail
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    213
    من نمی فهمم خوب مشکل چیه !!؟؟
    گذشته از این اگر شما فقط یک دونه رکورد دارید خوب واسه چی اصلا dropDown استفاده می کنید. DropDown برای انتخاب کردن هستش اخه یک گزینه که دیگه انتخابکردن نداره؟؟؟؟

  7. #7
    دوست عزیز من متوجه مشکل شما شدم شما
    شما باید یک سطر به دیتاگریدتون از طریق کد نویسی اضافه کنید
    راهش اینه البته اگه دوستان راه دیگه ای دارن بگن چون زیاد با این راه حال نمیکنم

    Dim nitem As New ListItem
    nitem.Value = 0
    nitem.Text = "----- انتخاب ------"
    With cat_list
    .DataSource = ds.Tables(0)
    .DataBind()
    .Items.Add(nitem)
    .SelectedValue = 0
    End With



  8. #8
    ببخشید یه چیزه دیگه اون ds دیتا سورس و اون cat_list هم ddl شما هست

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    سلام
    با تشکر از همه به خاطر پاسخگویی
    ببینین من که نگفـتم فقط و فقط همیشه قراره یه آیتم توی Dropdownlist قرار بگیره!!!
    من گفتم با توجه به رکوردهای موجود توی دیتابیس شاید این اتفاق بیفته.
    حالا اگه به فرض محال این اتفاق افتاد باید چیکار کرد ؟؟؟
    آیا راهی داره یا نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــه؟
    یا اینکه باید قبلا از Bind شدن مقادیر به Dropdownlist یه آیتم رو خودم به اون اضافه کنم تا دیگه مشکلی پیش نیاد.

  10. #10
    راهش رو بهتون گفتم دیگه ...

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    اون وقت می تونی بگی که اینکار چه فایده ای داره؟
    اگر تنها یک رکورد در DDL وجود داشته باشه، دیگه PostBack چه معنایی داره!!!؟؟؟.........
    بنده همچنان منتظر پاسخ شما هستم مهدی خان!

  12. #12
    خوب اگر مسئله ارتباط با یک dropdown دیگه س چرا توی page_load توی DropDown دوم مقادیر مرتبط با مقدار پیش فرض رو قرار نمی دید.
    اگه قانع نشدید بهتره مسئله رو واضح تر بیان کنید تا بهتر بتونیم جواب بدیم.

  13. #13
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad
    اون وقت می تونی بگی که اینکار چه فایده ای داره؟
    اگر تنها یک رکورد در DDL وجود داشته باشه، دیگه PostBack چه معنایی داره!!!؟؟؟.........
    ایشون میخوان وقتی دراپ دان لیست اول انتخاب شد اون وقت دارپ دان دوم پر بشه و اگه فقط یک سطر از دیتابیس باشه اون وقت نمیشه اونو انتخاب کرد تا selected indexchanged فایر بشه...

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط nazaninam
    ایشون میخوان وقتی دراپ دان لیست اول انتخاب شد اون وقت دارپ دان دوم پر بشه و اگه فقط یک سطر از دیتابیس باشه اون وقت نمیشه اونو انتخاب کرد تا selected indexchanged فایر بشه...
    میشه بفرمایید که ایشون در کدام قسمت از صحبت هاشون فرمودند که:2 تا DDL دارن؟؟؟!!!

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار mamadgmail
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    213
    خوب راه رو که همه گفتم شما باید بعد از Bind کردن اطلاعات در DropDown یک کزینه دیگر به DropDown اضافه کنه.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mamadgmail
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    نصف جهان
    پست
    213
    میشه بفرمایید که ایشون در کدام قسمت از صحبت هاشون فرمودند که:2 تا DDL دارن؟؟؟!!!
    ببخشید این رو من گفتم چون ایشون رو اشتباه گرفتم.(حالا چرا شاکی می شید؟؟؟!!!)

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    سلام به همه و تشکر به خاطر پاسخگویی
    متاسفانه این پست با یکی از پستهای رفقا قاطی شد البته مقصر کسی هست که این کار رو کرد!!!!
    ضمنا خدمت سرورم آقای راد عرض کنم که آقا اصلا بی خیال مشکل با اضافه کردن یه آیتم به عنوان اولین آیتم به DDL حل میشه اما سوال من این بود که اگه فقط یه آیتم توی DDL باشه چه جوری میشه با کلیک روی اون عمل Postback انجام بشه؟؟( چون همونطور که گفتم DDL من از طریق دیتا بیس پر میشه حالال امکان داره یه وقت ده تا رکورد بیاد توی DDL یه وقت هم فقط یه رکورد پس بنابراین تعداد آیتمها متغیره)

تاپیک های مشابه

  1. مقداردهی dropdown list در netbeans
    نوشته شده توسط student1363 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 آذر 1386, 08:12 صبح
  2. غیر فعال کردن ایتم های dropdown
    نوشته شده توسط marzban در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 25 تیر 1386, 22:40 عصر
  3. قراردادن عکس در dropdown
    نوشته شده توسط marzban در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 24 تیر 1386, 16:26 عصر
  4. دسترسی به مقدار Dropdown list درون Datagrid
    نوشته شده توسط zshahrzad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 11:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •