نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تخصیص کلاس به منو

  1. #1

    Question تخصیص کلاس به منو

    سلام استاد شهرکی
    من می خوام یه سری منو بسازم و به منو ها و زیر منوهای خودم css اختصاص بدم
    این هم کدی که نوشتم

    <?php $this->widget('zii.widgets.CMenu',array(
    'htmlOptions'=>array('id'=>'menuitem'),
    'items'=>array(
    array('label'=>'صفحه اصلی', 'url'=>array('/site/index')),
    array('label'=>'مدیریت منو', 'url'=>array('/site/index'),'items'=>array(

    array('label'=>'test' ,'url'=>array('/site/index'))
    )),
    ),
    )); ?>

    درون ul اصلی تونستم ای دی اختصاص بدم ولی برای بقیه رو نتونستم میشه لطف کنید و بگید
    چطور می تونم به طور مجزا برای تگ های ul و تگ های li یه کلاس و یا ای دی برای استایل دهی ایجاد کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    نقل قول: تخصیص کلاس به منو

    اینو امتحان کن

    'label'=>'Home',
    'url'=>array('site/index'),
    'itemOptions'=>array('class'=>'visited'),
    'linkOptions'=>array('class'=>'bar'),


    خروجی

    کد HTML:
    <li class="visited">
    		<a class="bar" href="/site/index">Home</a>
    	</li>

  3. #3

    نقل قول: تخصیص کلاس به منو

    خیلی ممنون اقای masato
    فقط یه مشکل همین طور که می بینید به عنوانی که من برای کلاس قرار دادم یک کلمه
    active هم اضافه شده این رو چکار باید بکنم تا حذف بشه ؟

    <li class="mannge active">

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    tehran
    سن
    35
    پست
    240

    نقل قول: تخصیص کلاس به منو

    این کلاس برای تعیین منوی فعال هست میتونید استایل شو حذف کنید

  5. #5

    نقل قول: تخصیص کلاس به منو

    خب چه شکلی باید حذفش کنم ؟

  6. #6

    نقل قول: تخصیص کلاس به منو

    این ویجت طوری تنظیم شده که روی هر گزینه کلیک کنید، کلاس active رو بطور خودکار بهش اضافه میکنه که توی صفحه، مشخص بشه الآن توی کدوم گزینه از منو هستین.

  7. #7

    نقل قول: تخصیص کلاس به منو

    خیلی ممنون استاد شهرکی که وقت گذاشتید
    من توی ساب منو تست مشکل داشتم می خواستم یه استایل بهش بدم که مشکلم با راهنمایی دوستمون اقای masato و یه سرچ کوچک در گوگل حل شد

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: برنامه هوشمند تخصیص کلاس های درسی
    نوشته شده توسط Pouyan2010 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 39
    آخرین پست: جمعه 29 خرداد 1394, 22:09 عصر
  2. طریقه تعویض کردن خصوصیت کلاس در منو
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش jQuery
    پاسخ: 33
    آخرین پست: چهارشنبه 20 شهریور 1392, 14:46 عصر
  3. سوال: تفاوت متود استاتیک یک کلاس با سایر متد ها از نظر تخصیص حافظه
    نوشته شده توسط khorzu در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 25 شهریور 1389, 01:13 صبح
  4. نوع کلاس منو ها 32768#
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 فروردین 1386, 01:16 صبح
  5. تعریف مجدد کلاس منو
    نوشته شده توسط mostafa313 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1383, 19:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •