نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: dynamic link library

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    IRAN/NORTH
    سن
    34
    پست
    41

    dynamic link library

    در نوع کتابخانه های داینامیک یه فایلی از نوع dll در یک مسیری از هارد دیسک و در یک پوشه قرار می گیره که مثلا اسمی داره مثل lib.dll ... حالا ما یک برنامه مینویسیم که میخواد از توابع موجود در این dll استفاده کنه، در واقع در هنگام اجرا میخواد با این کتابخانه لینک بشه.
    چیزی که من میخوام بدونم اینه که برنامه ما چگونه به سیستم عامل می فهمونه که در فلان مسیر هارد دیسک یک فایلی وجود داره به اسم lib.dll که من میخوام که الان باهاش لینک بشم
    در حالت استاتیک ما با یه دستوری از لینکر میخوایم که برنامه ما رو با فلان فایل کتابخانه لینک کن.
    در واقع آیا تصور من درسته که برنامه از طریق api های ویندوز از پارامترهایی استفاده میکنه که در اون پارامترها مثلا مسیر فایل و نام فایل قید میشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Delphi Coder
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    c:\windows\system32
    پست
    579

    نقل قول: dynamic link library

    در ویندوز همه کارها توسط API ها انجام میشه. در حالت دینامیک مستقیما نام و مسیر رو خودتون به API میدید و در حالت استاتیک هم این نام و مسیر در هدرهای فایل اجرایی نوشته میشه که لودر وظیفه لود کردن اون رو انجام میده. البته معمولا مسیر مستقیم نمیدن به فایل فقط اسم فایل رو تایین میکنند که این باعث میشه دایرکتوری جاری دایرکتوری ویندوز و system32 و path رو به دنبال فایل بگرده در صورتی که در مسیر خاص مشکلاتی میتونه به وجود بیاد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: Dynamic Link Library In VC++‎ Win32
    نوشته شده توسط hi.alir در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 آبان 1389, 19:09 عصر
  2. The procedure entry point@sysutils@checkwin32version$qqrii could not be located in the dynamic link
    نوشته شده توسط در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 فروردین 1389, 21:10 عصر
  3. فایلهای fll(Visual FoxPro dynamic-link library)
    نوشته شده توسط NewFoxStudent در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 تیر 1387, 13:55 عصر
  4. Creating controls dynamically
    نوشته شده توسط Farhad.B.S در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1382, 13:14 عصر
  5. library construction kit قابل توجه آقای افشین پور
    نوشته شده توسط Andy در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1382, 05:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •