نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: درباره وب سرویس در php با nusoap و استفاده از wsdl در حالتی که تابعمون پارامتر ورودی نداشته باشه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    درباره وب سرویس در php با nusoap و استفاده از wsdl در حالتی که تابعمون پارامتر ورودی نداشته باشه

    سلام دوستان
    من در قسمت دستور register برای تابع تعریف شده ام در حالتی که تابع پارامتر ورودی نداشته باشه مشکل دارم
    این مشکل وقتی هست که تابع من ورودی نداره و من از wsdl هم می خوام استفاده کنم
    نمونه کدم رو می ذارم
    $server = new nusoap_server();
    //Configure our WSDL

    $server->configureWSDL("test",'http://localhost/nusoaphelloworld/test.php');//urn:test

    // Register our method

    $server->register('HelloWorld', // method name
    array('return' => 'xsd:string'), // output parameters
    'http://localhost/nusoaphelloworld/test.php' // element namespace

    );

    function HelloWorld()
    {
    error_log("h w");
    return "Hello, World!";
    }

    ببینید دستور رجیسترش درسته وقتی که تابعم پارامتر نداره و از wsdl هم استفاده می کنم،
    وقتی اجرا می کنم این خطا رو می ده
    operation HelloWorld not present in WSDL.مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درباره وب سرویس در php با nusoap و استفاده از wsdl در حالتی که تابعمون پارامتر ورودی نداشت

    دوستان کسی نبود جواب بده لطفا

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nemo php
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مهاجرت به تهران
    پست
    139

    نقل قول: درباره وب سرویس در php با nusoap و استفاده از wsdl در حالتی که تابعمون پارامتر ورودی نداشت

    میشه بیشتر توضیح بدی؟
    توی wsdl
    nillable="true" و
    maxOccurrs="unbounded"
    بزار(واسه قسمت متغییر هات)
    بعد شما توی soap آدرس wsdl رو بده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: درباره وب سرویس در php با nusoap و استفاده از wsdl در حالتی که تابعمون پارامتر ورودی نداشت

    حل شد برای اینکه تابعمون ورودی نداشته باشه قسمت register رو باید اینجوری نوشت

    $server->register('HelloWorld', // method name
    array(), // input parameters
    array('return' => 'xsd:string'), // output parameters
    'http://localhost/nusoaphelloworld/test.php' // element namespace );

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد وب سرویس با PHP
    نوشته شده توسط akram_raeespour در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 دی 1393, 01:05 صبح
  2. سوال: درباره دیکد کردن متن php
    نوشته شده توسط PersianViart در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 16:21 عصر
  3. گفتگو: نظر سنجی درباره ی forum های php
    نوشته شده توسط mostafa8266 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 20:40 عصر
  4. يه سوال درباره هاست ويندوز و php
    نوشته شده توسط raspotineiran در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 23:09 عصر
  5. یه نمونه مثال درباره نوشتن سرویس
    نوشته شده توسط Batman در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1387, 20:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •