نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فشرده سازی css و js

  1. #1

    فشرده سازی css و js

    دوستان سلام کسی نمونه خوب برای این کار میشناسه ؟ که علاوه بر فشرده سازی کش هم بکنه. با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: فشرده سازی css و js

    بله میشه از htaccess استفاده کرد اینطوری :

    <ifmodule mod_deflate.c>
    <filesmatch "\.(js|css)">
    SetOutputFilter DEFLATE
    </filesmatch>
    </ifmodule>


    مرورگر هم براحتی cache میکنه ! چون header ها که cache نمیشه بلکه محتوا cache میشه و در این حالت فشرده شده. در ضمن باید مرورگر قابلیت داشته باشه که تا اونجا که من میدونم مرورگر های موجود این قابلیت را دارند.

  3. #3

    نقل قول: فشرده سازی css و js

    دوست عزیز سلام

    ممنون از پاسختون

    ولی من نمونه کدی برای php میخواهم تا این کار را انجام دهد.

    با سپاس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: فشرده سازی css و js

    ولی من نمونه کدی برای php میخواهم تا این کار را انجام دهد.
    php توانایی انجام این کار را نداره و خارج از محدوده عملکردش هست ، این کار باید توسط Web Server انجام بشه که در نتیجه باید از htaccess استفاده کنید.

  5. #5

    نقل قول: فشرده سازی css و js

    با سلام

    پس یک سوال دارم

    قالب های مدیریت محتوا مانند وردپرس چگونه این کار را انجام میدهند؟

    در صورتی که دسترسی به htaccess ندارند ؟

    با سپاس

  6. #6

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 05:55 صبح

  7. #7

    نقل قول: فشرده سازی css و js

    برای فشرده سازی فایل های Css و Js میتونید از سایت های زیر استفاده کنید :

    http://jscompress.com/
    http://www.csscompressor.com/

    بدون دردسر کد هارو فشرده میکنه و تحویلتون میده که هم حجمشون میاد پایین و هم تروتمیز...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: فشرده سازی css و js

    قالب های مدیریت محتوا مانند وردپرس چگونه این کار را انجام میدهند؟
    والا من نمیدونم قالب ها چیکار میکنند اما چه روی سرور شما چه روی سرور اونها هر دو میشه از htaccess استفاده کرد و فایل ها را فشرده کرد !

    اما همونطور که آقا مصطفی گفتند شدنیه و میتونید فایل را با Header مناسب خودتون فشرده کنین و بفرستین ! اما این کار به نظر من اضافه کاریه وقتی با htaccess میشه !!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: فشرده سازی css و js

    برای فشرده سازی فایل های Css و Js میتونید از سایت های زیر استفاده کنید
    منظورشون zip و فشرده کردن فایل ها بود نه اینکه فاصله ها را حذف کنیم و کمترین حجم ممکن بدون فشرده سازی را داشته باشیم.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    نقل قول: فشرده سازی css و js

    به هیچ عنوان از این سایت ها استفاده نکنید.
    کد هارو داغون میکنن و به مشکل بر میخورید.
    من خیلی سرم اومده

تاپیک های مشابه

  1. الگوریتم فشرده سازی
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 124
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1394, 19:26 عصر
  2. فشرده سازی ، رمز کردن
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 19:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •