صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 47

نام تاپیک: مخفی شدن برنامه از process

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    مخفی شدن برنامه از process

    چطوری می شه برنامه ای در Process خای ویندوز نمایش داده نشه؟

  2. #2
    در رویداد TForm1.FormCreate فرمت این کد رو استفاده کن

    (SetWindowLong(Application.Handle,GWL_EXSTYLE,WS_E X_TOOLWINDOW

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط AlirezaBahredar
    در رویداد TForm1.FormCreate فرمت این کد رو استفاده کن

    (SetWindowLong(Application.Handle,GWL_EXSTYLE,WS_E X_TOOLWINDOW
    این دستور برنامه رو از TaskBar مخفی می کنه نه از TaskManager
    آخرین ویرایش به وسیله interrupt21 : جمعه 01 اردیبهشت 1385 در 10:48 صبح

  4. #4
    بعد از اضافه کردن اون کد توی رویداد TForm1.FormClose این کد رو اضافه کن
    Action:=ncNone;
    Form1.hide;

  5. #5
    من یک تروجان دیدم که این قابلیت را داشت

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Arash_j13
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    یه راه اینکه از پروسس اینجکشن استفاده کنید
    آخرین ویرایش به وسیله Arash_j13 : یک شنبه 03 اردیبهشت 1385 در 04:55 صبح

  7. #7
    اگر به system32 دسترسی داری فایل task.exe ( البته فکر کنم فایلش همینه )را برای نوشتن باز کن دیگه ctrl+alt+del کار نمی کنه
    یا سرویس درست کن که دیده نشه و حق دسترسی رو مخفی کن

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011

    یه راه اینکه از سروسس اینجکشن استفاده کنید

    اگر به system32 دسترسی داری فایل task.exe ( البته فکر کنم فایلش همینه )را برای نوشتن باز کن دیگه ctrl+alt+del کار نمی کنه
    یا سرویس درست کن که دیده نشه و حق دسترسی رو مخفی کن




    لطفا بیشتر توضیح دهید.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    چی شد هیچ کی راهی بلد نیست یا نمی خواهد بگه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Arash_j13
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114
    در روش پروسس اینجکشن شما باید کد ها برنامتون رو به یه پروسه دیگه در حال اجرا تزریق کنید و به کمک اون پروسه کد ها رو اجرا کنید یه نمونه از پروسس اینجکش رو می تونید اینجا ببینید
    http://www.salarsoft.somee.com/magal..._injection.htm

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sarvestan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    سروستان
    پست
    162
    در ویندوز اکس پی حتی سرویسها هم تو لیست پروسسها نمایش داده میشه! پس مسلما نمیتونی با اعلام اینکه برنامت یک سرویس، خودت رو از لیست حذف کنی (;
    تنها یک روش میمونه که همون اینجکشنه و البته یک روش ساده و در عین حال جالب! و اون اسفاده از مهندسی اجتماعی!!!
    یعنی در یک کلام!!! سعی کن پروسست رو یک پروسس بیخطر و حتی لازم برای سیستم به کاربر معرفی کنی!!! یعنی یه جورایی خودت رو شبیه یک پروسس سیستمی کنی!!! این کار رو میتونی با حذف یک پروسس معمول سیستم که البته نباید برای سیستم ضروری باشه و شبیه کردن خودت - حتی با یک تغییر نام ساده - به اون پروسس، به کارت در سیستم مشغول بشی!!!
    ctfmon.exe رو بعنوان مثال میتونی ازش کمک بگیری!!!

  12. #12
    با سلام
    دوست عزیز در حالت کلی اون طوری که من قبلا ها جستجو کرده بودم نمی شه
    شایدم بشه و من نتونستم پیدا کنم
    ولی
    دوست عزیز چند راه برای این کار هستش
    یکی اینکه تسک منجر را کلا ببندی که برای برنامه های گارد کننده خیلی خوبه .
    راه دیگه اینکه فایلت رو با یک اسمس که شبیه به اسم ها فایل های سیستمی باشه با یک آیکون سیستمی وارد پوشه سیستم 32 کن بعدش اسم تایتل برنامت رو هم متفاوت با نام فایل اجرایی کن که تو داخل پوشه سیستم 32 هستش .بعد بگو اجرا بشه.
    حالت سوم که به نظر من بهترین هستش و من خودم هم در یک برنامه ای که به سفارش برای ساختن صفحه ی گارد استفاده کرده بودم ایه که از هر دو روش بالا برای امنیت استفاده کنی.
    با تشکر

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    می شه یک مثال اجرایی ارائه دهید.

  14. #14
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    من یه تئوری ساده و فکر کنم عملی دارم :
    1.برنامه شما با یک Theard و یا یک Timer چک کنه و وقتی پنجره Task Manager باز شد.
    سعی کنه که ListBox مربوط به Proccess ها رو پیدا کنه که تمام این کارها با API
    FindWindow به راحتی قابل اجراست.
    2.شما اسم برنامه خودت رو توی اون لیست پیدا و اون رو حذف کن تمام این کارها هم به راحتی
    و با استفاده از API ساده SendMessage انجام میشه.

    موفق باشید.
    یا حق.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب دوست عزیز
    می توانید یک سورس بگذارید
    کلا من با Messages به خوبی آشنا نیستم.

  16. #16
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    سعی میکنم.
    اما اگر قبلا با Visual C کسی کار کرده باشه اینجور کار‌ها رو خوب درک میکنه.
    شما هم میتونید توی MSDN و یا Help دلفی بخصوص D9 و D10 مطالب کاملی گیر میارید.
    منم سعی میکنم یک سورس واستون بنویسم و بزارم اینجا.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    ممنون می شم
    منتظرم

  18. #18
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    این سورس رو توی یک Thread و یا یک Timer که البته Thread بهتر بگذارید.
    و ثابت APPNAME رو برابر با نام فایل exe کنید.

    unit HiddenTskMgrX;

    interface

    procedure RemoveFromTskMgr();

    implementation
    uses
    Windows,
    CommCtrl;

    const
    APPNAME = 'HiddenTskMgr.exe';

    procedure RemoveFromTskMgr();
    var
    hTskMgr,
    hDlgProc,
    hLstProc : HWND;

    hProc: THandle;
    dwProcID: DWORD;

    LvFindInfo : TLVFindInfo;
    pLvFindInfo : ^TLVFindInfo;
    iItem: Integer;

    sz: array [0 .. 512] of char;

    rd: Cardinal;
    begin
    hTskMgr := FindWindow(WC_DIALOG, 'Windows Task Manager');
    if (hTskMgr <> 0) then begin
    hDlgProc := FindWindowEx(hTskMgr, 0, WC_DIALOG, '');
    if (hDlgProc <> 0) then begin
    hLstProc := FindWindowEx(hDlgProc, 0, WC_LISTVIEW, 'Processes');
    if (hLstProc <> 0) then begin
    GetWindowThreadProcessId(hLstProc, dwProcID);
    hProc := OpenProcess(PROCESS_VM_OPERATION or
    PROCESS_VM_READ or
    PROCESS_VM_WRITE or
    PROCESS_QUERY_INFORMATION, False, dwProcID);

    pLvFindInfo := VirtualAllocEx(hProc, nil, sizeof(TLVFindInfo) , MEM_COMMIT, PAGE_READWRITE);
    try
    LvFindInfo.psz := VirtualAllocEx(hProc, nil, 512 , MEM_COMMIT, PAGE_READWRITE);
    try
    LvFindInfo.flags:= LVFI_STRING;

    sz := APPNAME;

    WriteProcessMemory(hProc, LvFindInfo.psz, @sz , 512 , rd);
    WriteProcessMemory(hProc, pLvFindInfo , @LvFindInfo , sizeof(TLVFindInfo) , rd);

    iItem := SendMessage(hLstProc, LVM_FINDITEM, WPARAM(-1), LPARAM(pLvFindInfo));
    finally
    VirtualFreeEx(hProc, LvFindInfo.psz, 0, MEM_RELEASE);
    end;
    finally
    VirtualFreeEx(hProc, pLvFindInfo, 0, MEM_RELEASE);
    end;

    if (iItem > -1) then begin
    ListView_DeleteItem(hLstProc, iItem);
    end;
    end;
    end;
    end;
    end;


    end.


    موفق باشید.
    یا حق.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    این یونیت وجود خارجی دارد؟HiddenTskMgrX

  20. #20
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    نه خودم نوشتم.
    تست کردم جواب میده.

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خوب من کجا اونو به دست بیارم؟

  22. #22
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    خوب از همینجا کپی کن ببر توی یه فایل pas ذخیره کن. همین بعد ازش استفاده کن.
    اگر خواستی برنامه کامل رو واستون بزارم.

    موفق باشی.
    یا حق.

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    متشکر می شم
    من از اون کپی گرفتم و انجامش دادم اما با یک پیام خطا در نشناختن متغیر مواجه می شم.
    اگه سورس کامل بگذارید خیلی بهتره

  24. #24
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    چه متغیری ؟
    میش پیغام رو بگید !

  25. #25
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    اینم یه برنامه کامل که با Thread کار میکنه در ضمن کاری کردم که خودش اسم فایل exe رو
    پیدا میکنه و از Task Manager حذفش میکنه.

    موفق باشید.
    یا حق.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    خیلی خوب بود
    اما به نظر می رسه برنامه مرتب این نام را حذف می کنه
    یعنی فایل بلافاصله بعد از حذف اضافه شده و دوباره برنامه اونو حذف می کنه
    درسته؟
    ضمنا من متوجه نشدم کجا از Thread استفاده کردید؟

  27. #27
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    درسته.

    توی OnCreate فرم Class
    Thread رو Create و راه‌اندازی میشه. و اونم دائم داره کار خودش رو انجام میده.
    البته دوست من شما میتونید این برنامه رو Optimize تر هم کنید.
    من وقت ندارم و گرنه بیشتر روش کار میکردم.

    موفق باشی.
    یا حق.

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    منظور از Optimize؟

  29. #29
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    Optmize یعنی بهینه کردن کد برای سرعت و یا Size برنامه.
    یعنی شما کاری کنید که برنامه بهتر و سریعتر عمل بکنه.

    موفق باشید.
    یا حق.

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    آیا می شه کاری کرد که کاربر متوجه حذف و آشکار شدن Procee نشه؟

  31. #31
    منتظر تایید آدرس ایمیل آواتار SH.Daneshvar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    225
    شاید باید کمی روش کار کرد.
    البته راه دگیه هم نوشتن یک TaskManager و که شبیه Taskmanager ویندوز باشه ولی برنامه شما
    رو نمایش نده.

  32. #32
    می تونی یه کاره دیگه هم بکنی از listbox injectionاستفاده کن برایtaskmgrکه تو قسمت نکات برنامه نویسی در دلفی هست شاید به دردت بخوره

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    اما این روش قبلی شما آقای کشاورز پدر Cpu را در می آورد
    Cpu Usage همیشه روی 100 وا میسته

  34. #34
    دوستان عزیز یک مثال گذاشتم :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #35
    یادم رفت بگم بعد از اجرا کردن برنامه notepad اجرا میشه و این برنامه خودشو تو حافظه
    به اون میچسبونه البته بعد از اجرا میتونید فایل اجرایی را پاک کنید و یا TaskList را هم نگاه کنید
    خبری از Project1.exe نیست !!! ولی برنامه در حال اجراست !!!

  36. #36
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    ایا این کار با هر برنامه ی دلخواهی می شه کرد؟
    اگه نخواسته باشیم یک فایل اجرایی دیگه اجرا بشه چه جور؟

  37. #37
    برای هر پروسسی میتوانید اینکار را انجام بدهید حتی میتوانید به Kernel32 در حافظه نیز
    پروسس خود را لینک کنید.
    در واقع ویروسهای مقیم در حافظه تحت ویندوز هم همین کار را انجام میدهند
    شما حتی میتوانید یکی از توابع موجود در سیستم را نیز Inject کرده و تابع خودتان را قرار دهید
    آدرس تابع قبلی را نگه داشته تا در صورت لزوم شما آنرا صدا بزنید.

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    اگر این کار را انجام دهیم آیا هر بار باید عمل Inject انجام شود.
    من دنبال راهی هستم که برنامه لازم نباشد هر بار اجرا گردد

  39. #39
    در این صورت شما میبایست مثل ویروسها عمل کنید یعنی بخشی از کد خود را به یکی از
    فایلهای اجرایی بچسبانید مثلا فایلهای ویندوز تا با اجرا شدن آنها کد شما هم اجرا شود

    در یکی از تاپیکها طریقه اضافه کردن کدی به فایل اجرایی داده شده.

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    آنجا سرای ابدی است
    پست
    2,011
    می شه آدرس بدبد؟

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک process از تب process موجود در taskmanager
    نوشته شده توسط mohinsoft در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 12:23 عصر
  2. کردن یه فایل در حال اجرا Process END
    نوشته شده توسط hossein-jam در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 16:22 عصر
  3. مخفی کردن یک process از process list در win 2K,Xp
    نوشته شده توسط persianboy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1383, 08:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •