نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ماژول در پایتون یعنی چه ؟

  1. #1

    Question ماژول در پایتون یعنی چه ؟

    سلام .
    دوستان یه نفر که اطلاعات کاملی درمورد ماژولها در پایتون داره لطفا به من یه توضیح کامل بده و بگه که ماژول ها چیستند و در کجا استفاده میشن ؟

  2. #2

    نقل قول: ماژول در پایتون یعنی چه ؟

    ماژول ها درواقع فایل هایی با پسوند .py هستند که شما توش میتونید classها و توابع و صفت ها و ... رو قرار بدید.از ماژول ها برای استفاده ی مجدد از کدهایی که قبلا نوشته شدن استفاده میشه.
    مثلا ماژول os:
    import os #module os ro vared barname mikonim
    print(os.getcwd())#az ieki az tavabe in module estefade mikonim baraye gereftan directory jari

    آیا شما برای گرفتن دایرکتوری دوباره اون همه کد رو میزنید؟نه! از ماژول قبلا نوشته شده استفاده می کنیم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MSK
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    فعلا تهران - بعدا خدا می‌دونه!
    پست
    331

    نقل قول: ماژول در پایتون یعنی چه ؟

    سلام؛

    از اینجا: http://docs.python.org/2/tutorial/modules.html

    A module is a file containing Python definitions and statements. The file name is the module name with the suffix .py appended. Within a module, the module’s name (as a string) is available as the value of the global variable __name__.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ماژول time در پایتون
    نوشته شده توسط shap64 در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 مهر 1391, 23:05 عصر
  2. سوال: چطور میشود یک ماژول را وارد پایتون کرد؟
    نوشته شده توسط pinar.n در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 آبان 1390, 01:04 صبح
  3. ماژول mysql
    نوشته شده توسط خاموش در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 06 مهر 1382, 08:21 صبح
  4. cross paltform یعنی چه؟
    نوشته شده توسط Looker در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 شهریور 1382, 14:41 عصر
  5. Runat یعنی چه
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 شهریور 1382, 20:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •