نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: آیا سیستم عامل شما زبان فارسی را بطور کامل پشتیبانی میکند ؟

  1. #1

    Cool آیا سیستم عامل شما زبان فارسی را بطور کامل پشتیبانی میکند ؟

    من یه تابع به زبان VB6 نوشتم که میتونه با بکار گیری توابع API تشخیص بده که آیا سیستم عامل شما بطور کامل فارسی رو پشتیبانی میکنه یا نه ؟
    که با Windows me به بالا کار میکنه.
    لازم به ذکره که بخاطر نوشتن این کد سه تا برنامه جداگانه نوشتم که کدهای فارسی رو پیدا کنم و حسابی جونم در اومد. امیدوارم که برای توسعه نرم افزارهای دوستان مفید واقع بشه.



    Public Function Is_Your_OS_Full_Farsi_Support() As Boolean
    Dim Buffer As String, Retval As String
    Dim GetInfo As String
    Dim CYINFO As Integer
    Dim Info As Long

    For CYINFO = 1 To 11
    Select Case CYINFO
    Case 1
    Info = LOCALE_SENGLANGUAGE
    Case 2
    Info = LOCALE_SABBREVLANGNAME
    Case 3
    Info = LOCALE_IDEFAULTLANGUAGE
    Case 4
    Info = LOCALE_IDEFAULTCOUNTRY
    Case 5
    Info = LOCALE_IDEFAULTCODEPAGE
    Case 6
    Info = LOCALE_SENGCOUNTRY
    Case 7
    Info = LOCALE_SABBREVCTRYNAME
    Case 8
    Info = LOCALE_ILANGUAGE
    Case 9
    Info = LOCALE_SLANGUAGE
    Case 10
    Info = LOCALE_ICOUNTRY
    Case 11
    Info = LOCALE_SCOUNTRY
    End Select


    Buffer = String$(255, 0)
    Retval = GetLocaleInfo(LOCALE_USER_DEFAULT, Info, Buffer, Len(Buffer))
    If Retval > 0 Then
    GetInfo = Left$(Buffer, Retval - 1)
    Else
    GetInfo = ""
    End If

    Select Case CYINFO
    Case 1
    If GetInfo <> "Farsi" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 2
    If GetInfo <> "FAR" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 3
    If GetInfo <> "0429" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 4
    If GetInfo <> "981" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 5
    If GetInfo <> "720" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 6
    If GetInfo <> "Iran" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 7
    If GetInfo <> "IRN" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 8
    If GetInfo <> "0429" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 9
    If GetInfo <> "Farsi" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 10
    If GetInfo <> "981" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    Case 11
    If GetInfo <> "Iran" Then
    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = False
    Exit Function
    End If
    End Select

    Next CYINFO

    Is_Your_OS_Full_Farsi_Support = True
    End Function










    /

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mahdi_farhani
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    فولادشهر - اصفهان
    سن
    36
    پست
    1,227
    دوست عزیز خیلی ممنون خیلی جالب بود ....
    حالا چطوری میشه اگه پشیتیبانی نمی کرد برنامه خودش اونو نصب کنه ..

  3. #3
    اینکار خیلی دردسر داره.
    کسی راه درست اون رو نمیدونه حتی برنامه نویسهای حرفه ای !!!

    البته اگه شما فقط اطلاعاتی رو که در Registry ثبت میشه. با برنامه های جاسوسی بفهمید که من هم این کار رو قبلا کردم باز فایده نداره چون اطلاعات فایلهای فارسی رو هم لازم داره که ما نمیدونیم کدوم فایلهای ویندوز در این حالت تغییر میکنن و کدوما کم یا اضافه میشن.

    اگه همه چیز بدون سی دی حل میشد. میشد با Registry یه جوری حلش کرد. البته اگه قبلا سی دی رو گذاشته باشید، فارسی کرده باشید و بعد انگلیسی کنید در دفعه بعدی که میخواید فارسی کنید دیگه سی دی نمیخواد که میشه در این حالت از تغییر رجیستری استفاده کرد، من یه برنامه سودمند در مورد جاسوسی عملیات رجیستری دارم که داخل یه تاپیک جدید میزارم برای دانلود اگه خواستید برش دارید و حالشو ببرید.

    لینک تاپیک مورد نظر من اینه :

    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=43648





    /

  4. #4
    دوست عزیز ببخشید این تاپیک رو بعد از یک سال باز میکنم
    اول از همه تشکر برای نوشتن این کد و دوم یه سوال
    آیا هنوز هم راهی برای نصب زبان فارسی به صورت اوتوماتیک پیدا نکردین؟
    راسی چه جوری میشه کد بالا رو در برنامه خودمون استفاده کنیم
    فکر کنم خطوطی که دستورات API رو فراخونی کردین رو در کد نزاشتین
    اگه طرز به کار گیری کد بالا را بنویسید از شما ممنون میشم
    مرسی

  5. #5
    کسی از بچه ها نیست که بتونه به من در این رابطه کمک کنه؟
    مرسی از دوستان

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    یکی از دوستان مشغول نوشتن برنامه ای برای نصب فارسی روی سیستم بود که تاپیک شلوغی هم شده بود و تا جایی که من میدانم خوب هم پیشرفت کرده بود.
    برنامه ای هم با دلفی نوشته بود که تقریبا 60% جواب میداد حالا به کجا رسیده نمیدانم

  7. #7
    سلام دوست عزیز
    لطف می کنید لینک تاپیک رو بدین
    مرسی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    دقیقا یادم نیست اما فکر کنم مال جناب Yavari بود

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    ممنون، کد خوب و مفیدی بود.
    من هم خودم حدود 4 ماه روی این نصب ساپورت فارسی بصورت اتوماتیک وقت گذاشتم و نتیجه مشابه گفته های دوستان بود.همچین کازی احتمالا (خیلی زیاأ!) امکان پذیر نیست.چون فقط تنظیمات رجیستری نیست که ست میشن، بلکه کلی فایل هم به ویندوز اضافه میشن و بعضی فایل ها هم به روز رسانی میشن، که لیست این فایل ها مشخص نیست.هر چی هم ما تو سر خودمون زدیم و این ور و اون ور گشتیم چیزی دست گیرمون نشد، فعلا تنها راه همون نصب فارسی توسط سی دی ویندوز هست.

  10. #10
    رفیق این کد رو من نمیتونم استفاده کنم
    ارور میده
    اگه میشه لطف کنید دقیقا بگید که باید چه جوری از این کد بالا استفاده کرد
    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •