نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو بر اساس دو تکسباکس تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    جستجو بر اساس دو تکسباکس تاریخ

    سلام


    من میخام یک کوئری بنویسیم که از جدول داخل دیتابیس بر اساس دوتکسباکس تاریخ جستجو کنه و هررکوردی بین این دو تاریخ هست رو براساس تاریخ داخل دیتابیس برگردونه(مثلا هر تاریخی که بین "1392/10/05 تا 1392/10/17" هست) و تاریخ من بصورت nvarchar داخل دیتابیس ذخیره میشه


    ممنون میشم راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: جستجو بر اساس دو تکسباکس تاریخ

    این میشه کوئریی که باید توی SqlCommand باید بنویسی:

    "SELECT * FROM testDataBase WHERE Mydate BETWEEN '" +textBox1.Text+"' AND '" +textBox2.Text+ "' order by Mydate"

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: جستجو بر اساس دو تکسباکس تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط Mansoor92 مشاهده تاپیک
    من میخام یک کوئری بنویسیم که از جدول داخل دیتابیس بر اساس دوتکسباکس تاریخ جستجو کنه و هررکوردی بین این دو تاریخ هست رو براساس تاریخ داخل دیتابیس برگردونه(مثلا هر تاریخی که بین "1392/10/05 تا 1392/10/17" هست) و تاریخ من بصورت nvarchar داخل دیتابیس ذخیره میشه
    چونکه تاریخ شما در دیتابیس به صورت "1392/10/05" هست
    باید تو دیتابیستون یه View(جدول مجازی) بنویسید که این رشته "1392/10/05" را به "13921005" تبدیل کنه
    من از این کدها برا کارم استفاده کردم و جواب هم گرفتم
    به قسمت
    CAST(REPLACE(dbo.tblStats.TarikhKamel, '/', '') AS int) AS tarikh
    توجه کنید :
    و سپس یک کوئری مثل همانی که دوستمون در بالا گفتند برا ویویتان مینویسید و تمامی رکوردهای مورد نظر را پیدا میکنید:

    این هم یک نمونه از ایجاد ویو:
    CREATE view [dbo].[gozareshDarsSaateMotaleh] (userid, tarikh,dars,ModatDarRooz,Minuttes)
    as
    SELECT tblStats.UserID, CAST(Replace(tblStats.TarikhKamel,'/','') AS int) AS Tarikh,
    tblGozaresh.NameDarse,
    --Cast 00:00:17
    CAST(
    --covert complete date to only time [00:00:17.0000000 ]
    CONVERT(TIME,
    --Complete date [1900-01-01 00:00:17.000]
    DATEADD(ss,
    --total second [17]
    SUM(
    --total second as only int
    --2
    --6
    --3
    --3
    --3
    DATEDIFF(ss,'00:00:00',
    --00:00:02
    --00:00:06
    --00:00:03
    --00:00:03
    --00:00:03
    tblGozaresh.ModatMotale
    )
    )
    ,'00:00:00')
    ,8)
    AS NVARCHAR(8))

    AS ModatDarRooz,
    --0 minute
    DATEDIFF(MINUTE,'00:00:00',
    --Complete date [1900-01-01 00:00:17.000]
    DATEADD(ss,
    --total second [17]
    SUM(
    --total second as only int
    --2
    --6
    --3
    --3
    --3
    DATEDIFF(ss,'00:00:00',
    --00:00:02
    --00:00:06
    --00:00:03
    --00:00:03
    --00:00:03
    tblGozaresh.ModatMotale
    )
    )
    ,'00:00:00')
    ) AS Minutes

    FROM tblGozaresh
    INNER JOIN tblStats ON tblGozaresh.StaticID = tblStats.StaticID
    --where UserID=2--@userid
    --and NameDarse='Hesaban'
    GROUP BY userid,CAST(Replace(tblStats.TarikhKamel,'/','') AS int),tblGozaresh.NameDarse

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    نقل قول: جستجو بر اساس دو تکسباکس تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط boveiryghasem مشاهده تاپیک
    این میشه کوئریی که باید توی SqlCommand باید بنویسی:

    "SELECT * FROM testDataBase WHERE Mydate BETWEEN '" +textBox1.Text+"' AND '" +textBox2.Text+ "' order by Mydate"
    سلام
    ممنونم که پاسخ دادید


    حالا اگر با انتیتی نوشته باشم چی میشه؟؟


    ممنونم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 10:40 صبح
  2. جستجو بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط ghalehnoey در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 20:55 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اسفند 1389, 23:38 عصر
  4. کمک برای جستجو بر اساس تاریخ با SQL
    نوشته شده توسط namaz17 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 10:34 صبح
  5. جستجو بر اساس فیلد تاریخ در اکسس برای سی شارپ
    نوشته شده توسط Engineer_Yasin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 27 دی 1386, 19:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •