نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ثبت چند سطر تکس باکس درون جدول با بک کلیلک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    108

    ثبت چند سطر تکس باکس درون جدول با بک کلیلک

    سلام من دارم برای پایان ترم یه سایت می زنم که درون اون سیستم اعلام نتایج هست
    درون بخش مدیریت قسمتی برای وردن نمرات دانش آموزان هست که یه جدول طراحی کردن که هرکدوم از ستون های اون یک تکس باکس هست که سه ستون اول اطلاعاتشونو از جداول دیگه میارن
    تا اینجا مشکلی نیست
    یه ستون نمره هم دارم که مدیر نمرات رو وارد می کنه
    می خوام بازدن دکمه ثبت کلیه اطلاعات سطرهام درون دیتا بیس قرار بگبره اما فقط سطر آخر ثبت می شه
    اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون می شم
    پنجشنبه باید تحویل بدم
    البته از while و for هم استفاده کردم ولی باز همون سطر آخر رو چندبار ثبت می کنه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    108

    نقل قول: ثبت چند سطر تکس باکس درون جدول با بک کلیلک

    اینم کدام
    <?php
    if(isset($_GET['riazi']))
    {?>
    <p></p>

    <table border="0" style="border-collapse:collapse" cellpadding="10" width="300" >
    <tr>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000; text-align:center; font-size:12px"
    width="10px" colspan="3" height="30px">شماره </td>
    <td bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000; font-size:12px""
    width="20px" colspan="3" height="30px">کدملی </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000; font-size:12px""
    width="40px" colspan="3" height="30px">نام </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000; font-size:12px""
    width="30px" colspan="3" height="30px">نمره </td>
    </tr>
    <form action="" method="post" >

    <?php
    $result=doquery("SELECT user.lname , user.melicode FROM user
    WHERE user.type='0' ");

    if($result->num_rows)
    {
    while($row=mysqli_fetch_array($result))
    {
    ?>
    <tr>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000"
    width="50px" colspan="3" height="30px">
    <input type="text" size="20px" style="font-size:10px; text-align:center" name="idcourse"
    value="1">
    </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000"
    width="50px" colspan="3" height="30px">
    <input type="text" style="font-size:10px; text-align:center" name="melicode"
    value="<?php echo $row['melicode'];?>" > </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000"
    width="50px" colspan="3" height="30px">
    <input type="text" style="font-size:10px; text-align:center" name="lname"
    value="<?php echo $row['lname'];?>" > </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000"
    width="50px" colspan="3" height="30px">
    <input type="text" style="font-size:10px; text-align:center" name="grade" > </td>
    </tr>
    <?php
    if(!empty($_POST)&&isset($_POST["saveg"]))
    {
    $melicode=$_POST['melicode'];
    $idcourse=$_POST['idcourse'];
    $grade=$_POST['grade'];
    if(doquery("INSERT INTO `result` SET `melicode`= '".$melicode."',
    `idcourse`='".$idcourse."',`grade`='".$grade."' "));
    {
    echo "اطلاعات مورد نظر با موفقیت ثبت شد ";
    }


    }
    }
    }?>
    <tr>
    <td align="left" dir="rtl" width="20px">
    <input class="button" onClick="document.getElementById('form1').submit() "
    type="submit"name="saveg" value="ثبت"/></td>
    <td align="right" dir="rtl" width="20px">
    <input class="button" margin-top:335px
    onClick="document.getElementById('form1').reset()"
    type="submit"name="clear" value="پاک کردن"/></td></tr>


    </form></table>
    <?php
    }?>

  3. #3

    نقل قول: ثبت چند سطر تکس باکس درون جدول با بک کلیلک

    این رو تست کنید :

    <?php
    if (isset($_GET['riazi'])) {
    ?>
    <p></p>

    <table border="0" style="border-collapse:collapse" cellpadding="10" width="300" >
    <tr>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000; text-align:center; font-size:12px"
    width="10px" colspan="3" height="30px">شماره </td>
    <td bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000; font-size:12px""
    width="20px" colspan="3" height="30px">کدملی </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000; font-size:12px""
    width="40px" colspan="3" height="30px">نام </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000; font-size:12px""
    width="30px" colspan="3" height="30px">نمره </td>
    </tr>
    <form action="" method="post" >

    <?php
    $result = doquery("SELECT user.lname , user.melicode FROM user
    WHERE user.type='0' ");

    if ($result->num_rows) {
    $i = 0;
    while ($row = mysqli_fetch_array($result)) {
    ?>
    <tr>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000"
    width="50px" colspan="3" height="30px">
    <input type="text" size="20px" style="font-size:10px; text-align:center" name="st[<?php echo $i?>][idcourse]"
    value="1">
    </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000"
    width="50px" colspan="3" height="30px">
    <input type="text" style="font-size:10px; text-align:center" name="st[<?php echo $i?>][melicode]"
    value="<?php echo $row['melicode']; ?>" > </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000"
    width="50px" colspan="3" height="30px">
    <input type="text" style="font-size:10px; text-align:center" name="st[<?php echo $i?>][lname]"
    value="<?php echo $row['lname']; ?>" > </td>
    <td align="left" bgcolor="#6699FF" dir="rtl" style="border-left:2px solid #000"
    width="50px" colspan="3" height="30px">
    <input type="text" style="font-size:10px; text-align:center" name="st[<?php echo $i?>][grade]" > </td>
    </tr>
    <?php
    $i++;
    }
    } if (!empty($_POST) && isset($_POST["saveg"])) {
    /*$melicode = $_POST['melicode'];
    $idcourse = $_POST['idcourse'];
    $grade = $_POST['grade'];
    if (doquery("INSERT INTO `result` SET `melicode`= '" . $melicode . "',
    `idcourse`='" . $idcourse . "',`grade`='" . $grade . "' "))
    ; {
    echo "اطلاعات مورد نظر با موفقیت ثبت شد ";
    }*/
    $sql = "INSERT INTO `result` (`melicode` , idcourse , grade ) VALUES ";
    $v = array();
    foreach($_POST['st'] as $s){
    $v[] = "( '{$s['`melicode`']}' ,'{$s['idcourse']}' , '{$s['grade']}' )";
    }
    $values = implode(',' , $v);
    if (doquery($sql . $values))
    {
    echo "اطلاعات مورد نظر با موفقیت ثبت شد ";
    }
    }
    ?>
    <tr>
    <td align="left" dir="rtl" width="20px">
    <input class="button" onClick="document.getElementById('form1').submit() "
    type="submit"name="saveg" value="ثبت"/></td>
    <td align="right" dir="rtl" width="20px">
    <input class="button" margin-top:335px
    onClick="document.getElementById('form1').reset()"
    type="submit"name="clear" value="پاک کردن"/></td></tr>


    </form></table>
    <?php } ?>

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    108

    نقل قول: ثبت چند سطر تکس باکس درون جدول با بک کلیلک

    ممنون از لطفتون
    یه چنین چیزی به ذهنم رسیده بود ولی نمی دونسم چه جوری پیاده سازی کنک
    فقط اینکه error میگیره
    میگه undefined index st و Invalid argument supplied for foreach()
    می شه بگید s و st چیه?
    آخرین ویرایش به وسیله هانیه دره باغی : چهارشنبه 25 دی 1392 در 18:23 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    108

    نقل قول: ثبت چند سطر تکس باکس درون جدول با بک کلیلک

    کسی نیست راهنمایی کنه
    خیلی عجله دارم باید فردا تحویل بدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت مقدار تکس باکس درون مسترپیج
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 09:43 صبح
  2. نحوه ثبت آیتم ایندکس کامبو باکس در جدول اکسس و با sql
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1388, 08:41 صبح
  3. سوال: ثبت چند سطر در بانک اطلاعاتی با یک کلیک
    نوشته شده توسط habibirad13 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 18:21 عصر
  4. سوال: ذخیره تکس باکس در جدول از فرم Switchboard
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1387, 00:14 صبح
  5. یه کنترل Validation برای چند تا تکس باکس
    نوشته شده توسط federrer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 09:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •