نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

  1. #1

    انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام میخواستم ببینم در Entity Framework چجوری میشه بدون گرید ویو یا لیست ویو مستقیم رکورد ها رو از دیتابیس به تکس باکس ها بریزم و همون جا حذف یا ادیتشون کنم
    در ضمن من مشکلی با ذخیره اطلاعات ندارم
    ممنون میشم کمکم کنید یا ارجاع بدین چون زیاد سرچ زدم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام
    فک کنم باید یک شرط براش بذارید و اون رو به این ترتیب داخل تکسباکس نمایش بدید


    var q = db.tbl_PooL.Where(c => c.NameR == lbl_text1.Text).Single();
    textbox1.text = q.NameR;
    textbox2.text = q.NameUser;

  3. #3

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام
    ممنون
    کد شما رو نوشتم درست شد و اطلاعات رو از دیتابیس به تکس باکس ها میریزه

    حالا فقط اگه لطف کنید واسه ذخیره و حذف کردنش هم کمکم کنید ممنون میشم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    34
    پست
    73

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    برا ذخیره ش خب باید دقیقا برعکس این کار را انجام بدی البته توی linq
    var q = db.tbl_PooL.Where(c => c.NameR == lbl_text1.Text).Single();
    q.NameR= textbox1.text;

    q.NameUser= textbox2.text;
    db.submitchange();



  5. #5

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام خیلی ببخشید انگار اشتباه نوشتم
    شرمنده
    اطلاعات رو از دیتابیس به تکس باکسها میریزم
    حالا میخوام توی همون تکس باکس عمل ویرایش رو انجام بدم
    و طبق کلید اصلی که طبق همون هم عملیات جستجو رو هم انجام میدم حذفشون کنم
    مشکلم فقط همین دوتا هستش
    ممنون اگه کمکم کنید

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    34
    پست
    73

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    شما با دستورات حذف و ویرایش در ارتباط با پایگاه داده مشکل دارین؟
    منظورتون اینه کد حذف یک رکورد از ذیتابیس را لازم دارین؟با linq؟
    .
    اگه این دستورات را می خاین من طبق این کدی که دوستمون از روش مثال زدند جواب میدم اگه منظورتون چیزی دیگه س بگید

    tbl_PooL q = db.tbl_PooL.Where(c => c.NameR == lbl_text1.Text).Single();
    db.tbl_PooL.deleteonsubmite(q);
    db.submitchange();

  7. #7

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام واسه ادیتش چطوری باید شرط رو اجرا کنم
    با توجه به از توی تکس باکس ها میخوام عمل ویرایش رو انجام بدم

  8. #8

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    کد شما رو حذف نوشتم ارورش این بود
    The object cannot be deleted because it was not found in the ObjectStateManager

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    نقل قول نوشته شده توسط m.bibjan مشاهده تاپیک
    کد شما رو حذف نوشتم ارورش این بود
    The object cannot be deleted because it was not found in the ObjectStateManager
    برای حذف از این روش استفاده کنید


    tbl_PooL table = db.tbl_PooL.First(c => c.Id == a);
    db.tbl_PooL.Remove(table);
    db.SaveChanges();


    دیگه اون شرطی که داخل عبارت First مینویسید بستگی به خودتون داره

  10. #10

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام
    ممنونم از دوستان
    واسه ادیتش چطوری باید شرط رو اجرا کنم
    با توجه به از توی تکس باکس ها میخوام عمل ویرایش رو انجام بدم

    راستی این دستور و این نحوه کد نویسی رو کجا میتونم مفصلش رو پیدا کنم . جدیده واسم
    با دستورات ADO آشنا هستم خوب
    ولی این نحوه کد نویسی واسه Entity Framework هستش؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    شما یه شی سراسری از نوع اون تیبل در فرم می سازی و هر موقع که اطلاعاتی از دیتابیس گرفتی می ریزی تو اون شی و به هر طریقی که خواستی ویرایشش می کنی ( چه تکس باس یا چه در کد نویسی ) بعد از اون فقط در دکمه دستور savechang() . خود ef این تغییرات رو تشخیص می ده و برای اون رکورد مورد نظر اعمال می کنه

  12. #12

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام یعنی دقیقا کدش به چطوری میشه؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    مدت زیادی هست که سی شارپ کار نکردم احتمالا از لحاظ لغوی مشکلی پیش بیاد .

    public class form1
    {
    private dbcontext db;
    private table1 currentrecord{get;set;}
    public form1()
    {
    db=new dbcontext();
    currentrecord=table1();
    }
    private void search()
    {
    currentrecord=db.table1s.firstordefult(o=>o.name=" ali")
    if(currentrecord!=null)
    {
    name.text=currentrecord.name;
    .
    .
    .
    }
    private void save()
    {
    db.savechang();
    }
    }
    }
    }


  14. #14

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    از کدتون نتونستم استفاده کنم نبخاطر اشکال های لغوی
    چون کدهای حذف و و ذخیره و جستجو با کد شما فرق داره
    من فقط میخوام ببینم در این کد قسمت قرمز رنگ رو چی باید بنویسم
    tbl_PooL table = db.tbl_PooL.First(c => c.Id == a);
    db.tbl_PooL.Remove(table);
    db.SaveChanges();


    البته با توجه اینکه میخوام از توی تکی باکس ویرایش رو انجام بدم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    در این کد شما میاید یه رکورد رو حذف می کنید

  16. #16

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    ممنون از توضیحتون
    منظورم اینه که باید واسه ادیت رکورد های توی تکس باکس ها
    در کد بالا بجای Remove
    چه چیزی باید نوشت که ویرایش کنه و تغییرات رو ذخیره کنه .

  17. #17

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام شما این متغییر a رو کجا تعریفش کردین ؟ و چطوری ؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    کدی که متغیر a در اون هست مربوط به خدتونه !
    نگاه کنید در ef ما به دو صورت کار می کنیم :
    1 ) روش متصل ) این همون روشی هست که من استفاده کردم یعنی یک شی به صورت عمومی تعریف می کنی و بعد مقدار دهیش می کنی که در این روش ef خودش تغییرات رو دنبال می کنه
    2 ) روش غیر متصل ) در این روش شما متغیر عمومی استفاده نمی کنی و در یه دکمه یه رکورد رو از دیتابیس می گیری و به تکس باکس هات می دی و وقتی که خواستی در دیتابیس ذخیره کنی به وسیله دستوراتی مثل find و Atach ابتدا رکوردی که تغیر دادی رو به ef معرفی می کنی و در نهایت دستور savechang() رو اجرا می کنی .

  19. #19

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    سلام ممنون
    این نحوه کد نویسی بهتره یا روش متصل شما ؟ از لحاظ سرعت کار با دیتابیس ؟ چرا ؟
    توی این کد من از گرید ویو استفاده کردم حالا میخوام از تکس باکس ها استفاده کنم واسه خروجی سرچ و بقیه عملیات( یعنی انتقال اطلاعات به تکس باکس ها )

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace WinformEntity
    {
    public partial class Form1 : Form
    {

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();


    }
    userdbEntities database = new userdbEntities();
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    dataGridView1.DataSource = database.usertbs.ToList();
    }

    private void btnNew_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    usertb table =new usertb
    {
    table.name = txtname.Text,
    table.family = txtfamily.Text,
    table.idpublic = txtidpublic

    };
    database.usertbs.AddObject(table);
    database.SaveChanges();
    dataGridView1.DataSource = database.usertbs.ToList();

    }

    private void btnedit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    usertb table = new usertb();
    int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString());
    usertb udb = database.usertbs.First(a => a.idpublic == m);
    table.name = txtname.Text;
    table.family = txtfamily.Text;
    table.idpublic = txtidpublic;
    database.SaveChanges();
    dataGridView1.DataSource = database.usertbs.ToList();


    }

    private void btnDelete_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    usertb table = new usertb();
    int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString());
    usertb udb = database.usertbs.First(a => a.idpublic == m);
    table.name = txtname.Text;
    table.family = txtfamily.Text;
    table.idpublic = txtidpublic;
    database.usertbs.DeleteObject(table);
    database.SaveChanges();
    dataGridView1.DataSource = database.usertbs.ToList();
    }

    private void btnsearch_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var mSearch = database.usertbs.Where(a=>a.idpublic.Contains(txts earch.Text());
    dataGridView1.DataSource=mSearch.ToList();
    }
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله m.bibjan : شنبه 28 دی 1392 در 02:46 صبح

  20. #20

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    این نحوه کد نویسی بهتره یا روش متصل شما ؟ از لحاظ سرعت کار با دیتابیس ؟ چرا ؟
    توی این کد من از گرید ویو استفاده کردم حالا میخوام از تکس باکس ها استفاده کنم واسه خروجی سرچ و بقیه عملیات( یعنی انتقال اطلاعات به تکس باکس ها )
    کسی نیست جواب بده؟
    آخرین ویرایش به وسیله m.bibjan : شنبه 28 دی 1392 در 02:47 صبح

  21. #21

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    بهتره جستجو کنید تا از پرسش سوال تکراری پرهیز بشه.

    برای حذف میتونی شئ udb رو ارسال کنی:

    int m = int.Parse(dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString());
    usertb udb = database.usertbs.Single(a => a.idpublic == m);
    database.usertbs.DeleteObject(udb);
    database.SaveChanges();
    dataGridView1.DataSource = database.usertbs.ToList();

  22. #22

    نقل قول: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework

    ممنون
    ولی من عمل ویرایش و حذف رو از توی تکس باکسها میخوام انجام بدم
    نه گرید ویو
    توی گرید ویو مشکلی ندارم
    بدون گرید ویو و با تکس باکس ها میخوام این کار رو انجامش بدم
    بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتقال اطلاعات از دیتابیس به تکس باکس ها در Entity Framework
    نوشته شده توسط m.bibjan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1392, 05:44 صبح
  2. انتقال اطلاعات از دیتابیس به حافظه
    نوشته شده توسط Naghibi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 14 فروردین 1389, 12:10 عصر
  3. انتقال اطلاعات از دیتابیس دلفی به دیتابیس اوراکل
    نوشته شده توسط mojtaba_java در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 16:18 عصر
  4. عدم نمایش اطلاعات از دیتاگریدویو در تکس باکس
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 15:41 عصر
  5. مشکل در انتقال اطلاعات از دیتابیس به textbox
    نوشته شده توسط alirzn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 20:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •