نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چند تا سوال php,mysql

  1. #1

    Question چند تا سوال php,mysql

    عرض سلام خدمت تمامی اساتید
    چند تا سوال داشتم لطف میکنید وقت میزارید

    یه هاست رو در نظر بگیرید که توش دو تا دیتابیس ساختیم که هر کدوم یسری جدول و اطلاعات دارن
    با یه فایل php میخایم محتویات 2 تا جدول رو که یکیش در دیتابیس اوله و یکیش در دیتابیس دوم رو نمایش بدیم

    من چون مبتدی ام مجبور شدم ابتدا کانکت بشم به دیتابیس اول بعد select کنم از جدول مورد نظر و نمایش

    بعد کانکت بشم به دیتابیس دو و select از جدول مورد نظر و نمایش

     

    $connection = mysql_connect($dbhost, $dbusername, $dbpass);
    mysql_select_db($dbname);
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $connection);
    mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'", $connection);
    mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $connection);



    select * .....
    dispay .......




    $connection = mysql_connect($dbhost, $dbusername, $dbpass);
    mysql_select_db($dbname);
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $connection);
    mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'", $connection);
    mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $connection);



    select * ....
    display .....




    $connection = mysql_connect($dbhost, $dbusername, $dbpass);
    mysql_select_db($dbname);
    mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $connection);
    mysql_query("SET CHARACTER SET 'utf8'", $connection);
    mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $connection);






    در انتها هم چون باید باز برگردم به دیتابیس همون صفحه باز باید کانکت شم ، تا برسم جای اولم.

  2. #2

    نقل قول: چند تا سوال php,mysql

    روش شما درست است ولی برای اینکه بهینه بشه پیشنها میکنم یک فایلی رو به عنوان Config ایجاد کنید و همچنین کلاسی تعریف کنید همراه با تابع اتصال به دیتابیس که قابلیت تعریف Cross دیتابیس رو داشته باشه در این صورت میتونید در کانفیگ فایل مشخصات هر دو دیتابیس رو بدین و اطلاعات رو ازش بکشید بیرون.

  3. #3

    نقل قول: چند تا سوال php,mysql

    در پست اول من به عبارت 'من چون مبتدی ام ' توجه کردید ؟
    Cross !!!?

  4. #4

    نقل قول: چند تا سوال php,mysql

    از اساتید دعوت میشود راهنمایی کنند

  5. #5

    نقل قول: چند تا سوال php,mysql

    کسی کمک نمیکنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. چند تا سوال برای شروع کار با PHP
    نوشته شده توسط Marzieh_A در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1390, 11:08 صبح
  2. چند سوال php
    نوشته شده توسط behzad.pc در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 15:11 عصر
  3. چند تا سوال ابتدایی در مورد برنامه نویسی PHP
    نوشته شده توسط Maryam_y_m در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 22:00 عصر
  4. سوال درباره mysql&php
    نوشته شده توسط ghola1364 در بخش MySQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 13:32 عصر
  5. چند مشکل در php , MySQL
    نوشته شده توسط mbazeli در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 14:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •