صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 89

نام تاپیک: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار hamid.rm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ESF
    پست
    20

    آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    ببخشید شاید جاش اینجا نباشه !
    ولی فکر کردم دیدم جاش باید همینجا باشه !!!
    سوال برام پیش اومده ! خیلی وقته (حدود 1 سال!!)
    کسانی هستند که طراحی وب میکنن
    و کسانی که برنامه نویسی وب میکنن

    اینا خیلی پیشرفت کنن آخرش به کجا میرسن ؟!؟
    چقدر پول میتونن از این راه در بیارن ؟
    کدوم گروه بیشتر براشون کار هست ؟؟!؟؟
    وقتی بیشتر طراحای وب دارن CMS آماده (فوقش با کمی تغییر در سورس) (مثلا Wp یا joomlaیا ...) میفروشن به مردم .
    با این وضع کی میره سمت برنامه نویسی php ؟!!
    نکنه php یاد میگیرن که بتونن سورس Cms را تغییر بدن .

    دوستان لطف کنند با جواب هاشون ذهن بسته بنده را باز کنند !!
    ممنون :)
    ______________________
    توضیحات !!!:ا
    خیلی وقته میخوام Php را اصولی بخونم ...کمی بلدم .
    ولی جملاتی که در بالا خوندید مانع از پیشرفت من میشه !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: بدون عنوان !!!!!

    سلام دوست من در این تاپینگ ها زیاد بحث شده بهتره به اونها مراجعه کنید مثل این که من الان نوشتم و یک چیز دیگه هیچ وقت بدون عنوان درست تاپینگی را باز نکنید اگر هم علاقه به برنامه نویسی ندارید یا کمه و تنها برای کسب پول می خواید رو بیارید رو نیارید بهتر هست با تشکر.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...رتمان-PHP

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: بدون عنوان !!!!!

    ینی یه سی ام اس مث جوملا کل نیاز های وب رو تامین میکنه دیگه به نظر شما؟
    مثلا یکی اتوماسیون بخاد جوملا میتونه؟ یکی یه سیستم تخصصی بخاد جوملا میتونه؟!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: بدون عنوان !!!!!

    اگه واسه پوله بی خیال پی اچ پی شو ....

  5. #5

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    چرا دوست عزیز؟ بهترین شغل پردرآمد دنیا رو میگین اگه بخاطر پوله بیخیالش بشن؟ بجای این کار، روش درست کسب درآمد رو یاد بدین. خود من الآن ماهانه فقط 3 میلیون تومان درآمد از پشتیبانی سایتهای قبلی دارم و بطور متوسط 5-4 میلیون هم در ماه پروژه جدید میگیرم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    استاد شما فرق می کنین ... خیلی وقته کار می کنین و الان واسه خودتون اسم و رسمی دارین ... ولی ماها که می خواییم شروع کنیم باید سه سال اول رو فقط دنبال نمونه کار و ... اینا باشیم تا دستمون یه جایی بند باشه .. به نظرتون کسی که واسه پول میاد میتونه یکی دو سال رو صبر کنه تا به در امد ماهی 500تومن برسه !!!!
    البته شما تجربتون بیشتره ولی تا اونجایی که من می دونم اگه واقعا عاشق پی اچ پی نباشی هیچوقت نمی تونی توی پی اچ پی به یه جایی برسی ... و اینکه گذشت اون زمانی که طراحی وب یه شغل پر در امد بود ، الان دیگه هر کسی واسه خودش یه طراح وب شده و حداقل بیشتر سایت های شخصی با وردپرس و جوملا و .... راه اندازی می شن و کسی نمی ره سایت طراحی کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    اینکه گذشت اون زمانی که طراحی وب یه شغل پر در امد بود ، الان دیگه هر کسی واسه خودش یه طراح وب شده و حداقل بیشتر سایت های شخصی با وردپرس و جوملا و .... راه اندازی می شن و کسی نمی ره سایت طراحی کنه
    اینا همه یه طرف کسایی که اساسی بازار خراب کنن یه طرف چند وقت پیش به یه مشتری برای فروشگاه قیمت دادیم دو تومن یکی دیگه بهش گفت من اینو با 400 تومن درست میکنم !!! حالا بیا طرف رو قانع کن چرا ما گرون تریم چرا اون ارزون تره.


    البته شما تجربتون بیشتره ولی تا اونجایی که من می دونم اگه واقعا عاشق پی اچ پی نباشی هیچوقت نمی تونی توی پی اچ پی به یه جایی برسی ...
    اگر هم برسی اگه سرمایه داشته باشی و بتونی برای خودت کار کنی بعد از سه سال شاید یزره درامدت خوب شه اگه نه که باید برای دیگران کار کنی و به ماهی 700،800 تومن راضی بشی با این که میدونی هر پروژه ای که داری کار میکنی بالای یکی دو تومن هست

  8. #8

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    پول بنظر بنده نمیتونه هدف مناسب یا مطمئنی برای یادگیری برنامه نویسی باشه. حداقل در کشور ما!
    چون برنامه نویسی یادگیری و تسلط بهش سخت و طولانی هست و کارش هم کار راحت و کم دردسری نیست و پول درآوردن ازش سخته و زیاد ثباتی هم نداره.
    ضمنا در این رشته چیزهای جدید و تغییرات بوجود میاد با سرعت و حجم زیادتری نسبت به بیشتر رشته های دیگر.

    من خودم این همه روی برنامه نویسی زحمت کشیدم بخاطر کاربرد و علاقهء شخصی و اینکه خوره هستم و صرف دانش و توانایی برام لذت بخش و خواستنی است.
    البته کاربردش هم خب مهمه. همیشه هم دنبال مواردی رفتم که کاربرد عملی هم داشته باشن یا محتمل باشه. مثلا هیچوقت علاقه به ریاضی محض، یعنی ریاضی بخاطر ریاضی، نداشتم و دنبالش نرفتم.

    وقتی برنامه نویسی بلد باشی توی این دنیایی که کامپیوتر و شبکه ها و اینترنت به همه جا نفوذ کردن و به بیشتر چیزها و کارها ربط دارن، تقریبا محدودیتی نداری و هرکاری بخوای میتونی بکنی اونم در سطح جهانی و کارهایی که پیش از این عصر طلایی به سختی میشد حتی تصورش رو کرد.
    با CMS و چیزهای آماده و وصله و پینه هم نمیشه همه کاری کرد. البته شاید برای شغل و پول درآوردن کافی باشه، ولی برای اون اهداف شخصی و خورگی و دانستن و توانستن چیزهای بیشتر مسلما کافی نیست. خیلی وقتا هست دوست داری/میخوای کاری بکنی و اگر برنامه نویسی بلد نباشی نمیتونی یا صرف نمیکنه. حالا انگیزه یا علاقه هست، نیازهای و اهداف شخصی، یا نیازهای جدی تر و ضروری تر. منم با اینکه شغلم برنامه نویسی نیست اما بلد بودن برنامه نویسی کلا توی کامپیوتر و شغلهای دیگر مرتبط باهاش هم به درد میخوره و به آدم در درک و یادگیری تمام مسائل دیگرش هم کمک میکنه و یه وقتایی هم میشه با برنامه نویسی یکسری مشکلات کاری رو کم کرد و سختی و زحمت رو از دوش خود آدم برمیداره. برای من تاحالا چند مورد برنامه نویسی ساده و کوچک پیش آمده که تونستم باهاشون مشکلات کاری رو حل کنم و حداقل خودم راحتتر باشم. االبته این موارد کاربرد به تنهایی نمیتونن اون همه زحمت و زمانی رو که صرف یادگیری برنامه نویسی بصورت عمیق و گسترده میکنی توجیه کنن؛ گفتم که باید علاقه و انگیزهء شخصی بیش از این درکار باشه.

    فراموش نکنیم که بهرحال یک هدف خیلی از آدمها از کار کردن و پول درآوردن همون تفریح و لذت بردن از زندگیه. خیلی از مردم بخش بزرگی از درآمد و ثروت خودشون رو در نهایت صرف همون لذت و تفریح و علاقه های شخصی خودشون میکنن. حالا یکی مثلا علاقه و لذت و تفریحش اینه که اتومبیل های آنچنانی رو داشته باشه و بتونه باهاشون سواری کنه و عشقش آهنگ گذاشتن موقع رانندگی توی چنان اتومبیل هایی است، یکی هم مثل من راههای ساده تر و مستقیم تر و کم هزینه تر و کم دردسرتری مثل یادگیری و استفادهء شخصی از علم و فناوری رو انتخاب میکنه. یعنی حداقل بنظر منکه اینطوریه! یعنی فکر میکنم میشه و بهتره که لذت ها و تفریح های آدم از نوع مستقیم تر و کم هزینه تر و در دسترس عموم باشن (مثلا ورزش و علم و فناوری) که محدودیت جدی هم ندارن و مجبور نیستیم سرش با هم تقابل و درگیری داشته باشیم، و فکر میکنم اونایی که دنبال تفریح های گران قیمت و پرهزینه میرن یجورایی بخاطر کمبود ظرفیت و استعداد و همت و دانش و بینش خودشونه و این یک ضعفه که برای ارضای خودشون مجبور هستن به چیزهای برونی تر و پرهزینه تر که محدودیت های بیشتری دارن و در دسترس همگان نیستن پناه ببرن. من هم شخصا مثلا بدم نمیاد از سوار شدن اتومبیل آنچنانی، ولی از صرف رانندگی و سواریش اونقدری لذت نمیبرم درمقابل موقعی که از طرف کار اون ماشین و تمام سیستمهاش سردربیارم و یجوری بهش احساس احاطه و درک کامل بکنم. من نمیخوام ماشین از من برتر باشه. اینکه چیزی که باهاش رانندگی میکنم ازش سردرنمیارم و دانش و توانایی ساخت اون رو به هیچ وجه در خودم نمیبینم، برای من ناامیدکننده و رنج آور است.

    من دنبال قدرتهای عمیق و گسترده هستم. نه فقط قدرتهای برونی و دست دوم مثل پول.
    با پول نمیشه خیلی چیزها رو بدست آورد و این مسئله به من ثابت شده و بارها عینا دیدم که فقط هم مختص من نیست.
    مثلا کارفرمای من آدم پولداریه (و آدم خوب و خاکی ای هم هست)، ولی بارها حسرت رو درش دیدم و خودش هم صریحا بارها اظهار کرده که چقدر دوست داره مثلا از کامپیوتر و اینترنت و این مسائل سردرمیاورد و میتونست خودش باهاشون کار کنه و کارهایی رو که میخواد انجام بده.
    این دانش و توانایی و لذت رو اون با تمام ثروتش نداره و حسرتش رو میخوره.
    همش میگه بهم یاد بده، میگم وقت و زحمت میخواد آخه الکی که نیست! با دوتا کلیک و قیافه و جای دکمه ها روی SCREEN رو حفظ کردن که نمیشه توی کامپیوتر و اینترنت کاری کرد! باید لغت و اصطلاح حفظ کنی و زبان انگلیسی یاد بگیری، و همزمان خیلی مسائل فنی و ساختار و اصول ها رو از پایه از ویندوز شروع کنی تا مسائل دیگه که کلی وقت و فراغت میخواد و باید همت و حوصله کنی.
    اینطور افراد هم معمولا دیگه چنین وقت و فراغت و حوصله ای ندارن!

    حالا شما حساب کن همینطور سطوح بیشتری باز وجود دارن.
    اونی که برنامه نویسی بلد باشه بازم وارد سطوحی میشه و چیزهایی میفهمه و کارهایی ازش برمیاد و لذت هایی داره که دیگران ندارن. ولی این سطح دیگه براحتی در معرض دید هرکسی نیست لزوما و شاید خیلی افراد متوجه این مسائل نشن.

    باور کنید من توی خیابان هم که راه میرم، مثلا تابلوی LED گذاشتن یجا، باید بدونم چطوری کار میکنه باید اطلاعات فنی و علمیش رو داشته باشم. یه بخشیش هم مربوط به کامپیوتر و برنامه نویسی میشه خب.
    این واسه من مسئلهء مهمیه!
    درواقع من میخوام همه چیز رو بدونم و بتونم.
    مغزم مثل خوره طلب میکنه همهء دانش رو میخواد. روان من میخواد به همه چیز احاطه داشته باشه.

    نه فقط توی علم و فناوری، بلکه هر نوع قدرتی، بخصوص قدرتهای اصیل و درونی رو دوست دارم و میخوام به نحو خوره واری.
    مثلا قدرت هنرهای رزمی رو هم میخوام و شیفتهء کنگفو هستم. یعنی یجورایی اصلا لازم میدونم. یه مدتی هم باشگاه رفتم بخاطر همین. الانم با اینکه دیگه باشگاه نمیرم، اما ورزشکار هستم هنوز و توی خونه بطور نسبتا منظم ورزش میکنم و بدنم ورزیده است و آمادگی جسمانی خوبی دارم.

    ضمنا کامپیوتر شغل و تخصص های دیگه زیاد داره که بازار کارش هم خوبه. نیازی نیست حتما برنامه نویس باشید تا کارتون با کامپیوتر و چیزهای جذابش باشه و کار بدنی سبک و شرایط محیط کار خوب داشته باشید.
    منم مثلا شغل و درآمدم با اینکه کمه درحال حاضر ولی با همین چیزهای دیگر کامپیوتره مثل کار کردن با نرم افزارهای مختلف و اینترنت و غیره از تایپ بگیر تا فتوشاپ و حتی اتوکد و نرم افزارهای مخصوص شغلهای مختلف کار کردم و میکنم. کارهای عمومی.
    ولی حتی در این شغلها آدم برنامه نویسی که بلد باشه بهرحال خودش خوب میدونه که یک سر و گردن از افراد اون قشر هم بالاتره.
    معمولا آدم قدرت درک و یادگیری بهتری داره به این خاطر و تسلط واقعی پیدا میکنه به هر نرم افزاری. چون برنامه نویسی پایه ای تر و سخت تره. واقعا برنامه نویس باشی میدونی داستان هرچیزی چیه و دانش و ورزیدگی و قدرت ذهنی گسترده و بیشتری داری. از پس هرکاری برمیای، چون کار بزرگتر و سخت تر و پایه رو قبلا انجام دادی. توانایی های بیشتری داری که یک مواقعی ممکنه ازشون استفاده کنی ولی دیگرانی که برنامه نویس نیستن نمیتونن. مثلا میتونی برای حل بعضی مسائل، برنامه هایی بنویسی. برنامه هم ننویسی، ولی حداقل باز مثلا میتونی با همون خط فرمان هم کارهایی بکنی که دیگران بلد نیستن و سردرنمیارن. مثلا من محیط کارم چنین کارهایی کردم چند بار که بقیه هم تعجب کردن هم حال کردن و میگن بابا این عجب مخیه!! حتی افرادی که خودشون تخصص و رشته کامپیوتر داشتن.

    بخاطر برنامه نویس بودنه که تقریبا هیچ چیزی نمیتونه برای آدم مانع و محدودیت بشه. چون ما اربابان علم و فناوری و از بزرگان عصر کامپیوتر هستیم
    البته نه هر جیغیلی ای که خودش رو برنامه نویس میدونه بخاطر سرهم کردن چندتا برنامهء کلیشه ای
    باید توان واقعی داشته باشی.
    سردربیاری از هرچیزی. نه اینکه آزمون و خطا و از اینور و اونور کپی و پیست و سرهم کردن بدون اینکه واقعا همه چیزش رو بطور دقیق بفهمی، و نه درست کردن برنامه با محیطهای ویژوال.

  9. #9

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    اولاً با این قسمت از حرفتون موافقم که باید عاشق کار باشین تا سختیهاش رو هم تحمل کنید اما درمورد بحث درآمد، خیلی از کسانی که پروژه سفارش میدن، اصلاً منو نمیشناسن و آشنا هم نیستن و صرفاً چند نمونه کار بهشون نشون میدم و تخمین قیمت و زمان رو هم اعلام میکنم و پروژه میگیرم. البته زیاد هم دنبال پروژه نیستم و ماهانه یک یا نهایتاً دو پروژه میگیرم و اصلاً هم پروژه همزمان با یک پروژه دیگه بر نمیدارم ولی قیمت رو اصولی میدم و توضیح هم میدم که این قیمت چرا اینطوریه و دنبال پروژه هایی هم هستم که کار خاص بخواد و نشه با CMSها به راحتی انجام داد تا برای طرف، توجیه داشته باشه که این قیمت چرا داده میشه. حتی توی بحث طراحی قالب و... هم میشه به درآمدهای خیلی خوب رسید. ضمناً با این بخش از حرفتون که «گذشت اون زمانی که طراحی وب یه شغل پر درآمد بود» مخالفم. هنوز هم بنظرم توی دنیای IT اولین شغل پردرآمده و اتفاقاً امروزه نیاز بازار بهش بیشتر شده. یکی از خوبیهای ایران نهاد هم کمک به همین دسته از دوستان تازه کاره که زودتر به درآمد مناسب برسن و ازطرفی کدنویسی اصولی رو هم یاد بگیرن و یک پروژه سنگین رو غیر اصولی ننویسن که بعداً توی پشتیبانی، از زندگی سیر بشن.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    این شغل یکی از شغل های پردرآمد دنیاست نه ایران.
    میانگین حقوق یک برنامه نویس وب در کشورهایی دنیا بین 35 هزار دلار تا 60 هزار دلار در ساله. یعنی بین 100 میلیون تا 200 میلیون. توی ایران هرگز به این اعداد و ارقام نمیرسید.

  11. #11

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    چرا دوست عزیز، اینقدر نگین هرگز. خیلیها (منجمله خود بنده حقیر) به این اعداد و ارقام رسیدیم. مهم اینه که تو کارتون حرفه ای بشین تا کسی نتونه رو کدتون کد بزنه (رو حرفتون حرف بزنه). خودتون (وقت و عمر و تخصصتون) رو هم ارزون نفروشین. شده در هر دو ماه یک پروژه گیرتون بیاد ولی یک پروژه 15-10 میلیون تومانی درست و حسابی باشه، بهتر از اینه که هر هفته یک پروژه 50 تومانی انجام بدین و بازار رو هم خراب کنید.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    فکر کنم به اندازه کافی در زمینه ی PHP وقت گذاشتم و تجربه کافی دارم. شما بفرمایید چطور در سطح جامعه مطرح شیم که مشتری انقدر اعتماد داشته باشه تا پروژه های 10-15 میلیون تومانیشو به من بسپاره. اصل داستان همینجاست.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    ولی یک پروژه 15-10 میلیون تومانی درست و حسابی باشه
    استاد چجوری مشتری رو با این قیمت راضی میکنید؟
    ما که میگیم سه میلیون طرف جفتک میزنه!!!(با این که کاملا هم توضیح میدیم بهش و حتی قیمت هم بصورت مازولار بهش میدیم)

  14. #14

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    ضمناً دنبال این هم نباشین که پروژه خودش بیاد سراغتون مگه اینکه شرکت داشته باشین و با اعتبار شرکت توی مناقصات شرکت کنید و رزومه قوی داشته باشین. درغیر اینصورت از جاتون بلند بشین و به جاهای مختلف سر بزنید و بازاریابی کنید. مثلاً به یک فروشگاه بزرگ شهرتون مراجعه کنید و متقاعدش کنید که اگه فروشگاه اینترنتی راه بندازه میتونه به کل شهر یا حتی شهرهای اطراف و حتی کل کشور، اجناسش رو بفروشه و براش با اداره پست هم هماهنگ میکنید که کالاها رو انتقال بده. اونوقت میتونید راحت 5-4 میلیون تومان ازش بگیرین یا اگه پول نخواست بده، بهش بگین هر کالایی که اینترنتی فروش رفت (شما براش فروختین)، درصدی از اون مال شما بشه. خیلیها اینطوری قبول میکنن. از اینجا به بعد هم روی فروشگاهتون و جلب مشتری با روشهای مختلف و تبلیغات و... وقت بگذارین و نگران تأمین جنس هم نباشین (سرمایه ای بجز خرید هاست و دانش فنی شما نمیخواد چون فروشگاه اجناس رو تأمین میکنه). مسئله اصلی اینه که متأسفانه اکثر فعالان این زمینه فکر میکنن درآمد فقط همینه که مشتری پول نقد بده و پروژه بگیره و ارتباط با مشتری هم همینجا تمام بشه. eBay از کجا eBay شد؟ خودش کالا داره یا همش کالاهای نو و دست دوم بقیه رو با سیستم منحصربفرد حراجی که طراحی کرده، میفروشه و پورسانت میگیره؟ میدونید ارزش سهام eBay الآن چقدره؟ میدونید مدیرش ایرانیه؟

  15. #15

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط metal gear solid 4 مشاهده تاپیک
    فکر کنم به اندازه کافی در زمینه ی PHP وقت گذاشتم و تجربه کافی دارم. شما بفرمایید چطور در سطح جامعه مطرح شیم که مشتری انقدر اعتماد داشته باشه تا پروژه های 10-15 میلیون تومانیشو به من بسپاره. اصل داستان همینجاست.
    زرنگ باشین. دنبال مشتری پولدار باشین که میتونید درجهت بیشتر پولدار شدن بهش کمک کنید نه کسی که خودش دنبال کسب درآمده و از گرسنگی رنج میکشه. یه جورایی باید برای بقیه، شریک تجاری بشین. کسانی که بدون شما هم Business خودشون رو دارن. خودشون میلیونر هستن ولی با کمک شما و ایده های خلاقانه شما و اجرای اونها توسط شما، میتونن میلیاردر بشن و در کنارش شما رو هم میلیونر کنن. این خیلی اشتباهه که فکر کنید کسی که پول داره دنبال پول بیشتر نیست و برای بدست آوردن پول خیلی خیلی زیاد، حاضر نیست پول خیلی زیاد به شما بده.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط metal gear solid 4 مشاهده تاپیک
    فکر کنم به اندازه کافی در زمینه ی PHP وقت گذاشتم و تجربه کافی دارم. شما بفرمایید چطور در سطح جامعه مطرح شیم که مشتری انقدر اعتماد داشته باشه تا پروژه های 10-15 میلیون تومانیشو به من بسپاره. اصل داستان همینجاست.
    مثل اون رپ یاس می مونه که می گه واسه ورود به بازار کار باید 5 سال سابقه کار داشته باشی و هر جا هم میر ی اینو ازت می خوان اخر سر خودتم نمی دونم باید از کجا شروع کنی
    می ری پونیشا ؟؟؟ نمونه کار می خوان .... تبلیغات می زنی این و اون ور .... نمونه کار می خوان .... خب یه مدت واسه دوستای نزدیکت وب می زنی و چندتا نمونه کار جم می کنی ولی این نمونه کارا نهایتا بتونی یه پروژه ی 300-500 تومنی بگیری که اون هر چند ماه یکی جور میشه ... اونم اگه بشه !!! پروژه ی سنگین تر از این گیرت نمیاد

  17. #17

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    یکی از چیزهایی که درکنار آموزشهای تخصصی توی ایران نهاد به اعضا میخوایم یاد بدیم، همین فوت و فن تجارت الکترونیکه. ابزار کار و تجارت در دنیای الکترونیک امروز دست ماست و دانشش رو هم داریم. چرا استفاده نکنیم؟

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    جناب شهرکی، چطور خودمون رو در این زمینه قوی کنیم، مثلا من نمیدونم چطور طرفو متقاعد کنم!!! هرچی میگم، فایده نداره!!!

  19. #19

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    جناب شهرکی، چطور خودمون رو در این زمینه قوی کنیم، مثلا من نمیدونم چطور طرفو متقاعد کنم!!! هرچی میگم، فایده نداره!!!
    بگذارین بعهده دپارتمان آموزش ایران نهاد. بی جهت که توی مباحث روانشناسی و مدیریتی، مفهومی به اسم فن مصاحبه بوجود نیومده! همه چیز رو نمیشه همه جا لو داد. اعضای ایران نهاد برای اینجور آموزشها قراره حق عضویت بدن. نباید حقشون ضایع بشه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    حالا این دپارتمانتون واسه منی که لب مرز ایران و عراقم جا داره ؟؟؟ :)
    اموزش هاش چطوری به دستم میرسه !!!!

  21. #21

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    آموزشها هم بصورت پکیج (DVD و نشریه و...) هست، هم بصورت آنلاین برگزار میشه و هم اینکه هر از گاهی در شهرهای مختلف که امکانات و شرایط مناسب داشته باشه (مثل تعداد اعضای کافی از اون شهر در نهاد و رزرو سالن با هزینه مناسب و...) نشستهای حضوری و کارگاههای آموزشی برگزار میکنیم. توی نهاد همیشه برای اعضای جدید جا هست.

  22. #22

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    هر کسی علاقه داشته باشه و پشت‌کار حتی از کوچکترین‌ کارها میتونه درآمد خوب کسب کنه حالا برنامه‌نویسی php‌که جای خود داره. خود من سال پیش همین مموقع از طریق آموزش و پروژه‌های کوچیک پول در میاوردم ولی الان توی یه شرکت خیلی خوب و همراه با قبول پروژه‌های بزرگ دارم کار میکنم.
    و زبان برنامه‌نویسی هم چندان فرقی نداره چون این طوری که من دیدم در کشور ما برای همه زبانهای مرسوم کار هست. از php که الان خیلی داغ شده تا جاوا و C#‎‎ و C++‎‎ و ....
    کسی که فکر خدمت باشه و از راه حلال بخواد از دانسته‌ها و علایقش پول دربیاره خیلی زود پیشرفت میکنه. ولی مشکل اصلی بیشتر ما اینه که میگیم الان برنامه‌نویس هستیم پس باید درآمد میلیاردی داشته باشیم و حتی به دیگران هم توصیه میکنیم که بیخیال برنامه‌نویسی بشن. در صورتی که تمام این درجات باید در طی سالها تلاش و کوشش و تجربه بدست بیاد.
    خود من یادمه ۴سال پیش روزی ۲ ساعت وقت میزاشتم برای یادگیری برنامه‌نویسی ولی الان ۱ ساله که روزی ۵ الی ۶ ساعت وقت میزارم صرفا برای یادگیری ویژگی‌ها و کسب تجربه‌ها. و تمام این تجربه‌ها منتهی میشه به کار سختی که هر کسی از پسش برنمیاد یا اگرم بر بیاد حسابی خرابکاری کرده و بازم باید کسی مثل من بره درستش کنه(البته این لفظ من شخص خودم نیست بلکه منظور برنامه‌نویسی که کارشو بلده)

  23. #23

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    . خود من الآن ماهانه فقط 3 میلیون تومان درآمد از پشتیبانی سایتهای قبلی دارم .
    سلام
    پشتیبانی سایتها شامل چه مواردی هست و غیر از php دیگه باید چی بلد باشیم

  24. #24

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    مثل اون رپ یاس می مونه که می گه واسه ورود به بازار کار باید 5 سال سابقه کار داشته باشی و هر جا هم میر ی اینو ازت می خوان اخر سر خودتم نمی دونم باید از کجا شروع کنی
    می ری پونیشا ؟؟؟ نمونه کار می خوان .... تبلیغات می زنی این و اون ور .... نمونه کار می خوان .... خب یه مدت واسه دوستای نزدیکت وب می زنی و چندتا نمونه کار جم می کنی ولی این نمونه کارا نهایتا بتونی یه پروژه ی 300-500 تومنی بگیری که اون هر چند ماه یکی جور میشه ... اونم اگه بشه !!! پروژه ی سنگین تر از این گیرت نمیاد
    تجربه خودمو میگم برای این که بتونید از دانش برنامه نویسیتون هزینه زندگیتون رو تامین کنید (کسی صلواتی کار نمیکنه ) باید برید سراغ کار اکثر شرکت ها نمونه کار میخوان اگه ندارید بشینید چندتا نمونه کار برای دوست آشناهاتون (حتی اگه شده رایگان و یا با هزینه کم ) طراحی کنید و از اونها به عنوان نمونه کار استفاده کنید بعد از چند مدت نمونه کارهاتون به قدری زیاد و قوی میشن که نمونه کارهای اولیتون به خودی خود کم رنگ میشه

    به این سبک کار کردن لذت برنامه نویسی رو بیشتر میکنه و کم کم توان انجام پروژه های بزرگ رو هم به دست میارید و راحت تر و بدون ترس میتونید مصاحبه کنید و پروژه رو قبول کنید هر چیزی قدم به قدم شاید یک سال طول بکشه ولی واقعا جواب میده

  25. #25

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    شما نباید کارشناس و یه برنامه نویس PHP رو با یه کاربر معمولی که با دانلود کردن یه سیستمی مثل Joomla و Wordpress طراحی سایت انجام میده رو مقایسه کنید.
    مشتری ها چند جور هستند برای مثال مشتریان عادی و تازه وارد که فقط یه اخبار زدن و یه تماس با ما داشتن براشون مهمه نه چیز دیگه برای اینجور مشتریا نمیشه گفت 2 ملیون میگیرم سایت طراحی میکنم ! باید نسبت به نیاز مشتری یه قیمتی بدی و با همون جوملا و ورد پرس کارشو راه بندازی و مهمتر از همه منسفانه قیمت بدی چون تنها کاری که میکنی دانلود کردن سیستم و نصب اون و شایدم طراحی یه قالب باشه که اینجور مشتری ها تجربه نشون داده در تمدید سایتشون هم کلی چکو چونه میزنن چون از اولشم سایت داشتن براشون مثل داشتن یک خط ایرانسل فقط به عنوان برقرار کردن ارتباط بوده.

    و اما مهمترین مساله مشتری های رسمی و درست حسابی هم وجود داره مثل کارفر ما های دولتی ... کارخانجات و ... که اینجور مشتریا اولا حالوووو نیستند و میفهمند فرق بین برنامه نویس و کارشناس وب رو با فرق یک شخص که میتونه با جوملا سایت رو قالب طرف کنه این از این مساله.

    بنده در این زمینه هم تجربه کردم نمونش همین دیروز یه کارفرمای گردن کلفت در یک جلسه ای برای درخواست وب سایت اولین حرفی که به من زد این بود که آقای فلانی در حال حاظر ما یک وب سایت داریم ولی به دلیل عدم توانایی پشتیبان و استفاده از سیستم جوملا ناراضی هستیم !!! دقت کنید شخصی میاد با جوملا سایت میزنه فکر میکنه شد طراح وب سایت نه جونم باید دانشش رو داشته باشی مشتری های کله گنده خودشون مغز دارن و از شما کد نویسی میخوان نه دانلود و نصب سیستم آماده.

    حالا در رابطه با آیندش هم قشنگ معلومه اگر مشتری های درست حسابی داشته باشید و در پشتیبانی هم جواب گو باشید روز به روز به تعداد مشتریای شما افزوده میشه و تعریفتونم خواهند کرد.
    مشتری ها الان کاملا آگاه هستند و میتونن با یه جستجو و تحقیق بهترین هارو انتخاب کنند و این بستگی به شما داره.

    من خودم شخصا هم طراحی چند پلتفرمی نرم افزار میکنم و هم طراحی وب سایت ولی در بین این 2 تا مورد طراحی وب سایت در آمد خوبی داره خوب و سریعتر میشه ازش پول در آورد ولی این موفقیت هم یک کلید داره اونم پشتکار...تجربه و همینطور دانش درست حسابی.

  26. #26

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط harand1 مشاهده تاپیک
    سلام
    پشتیبانی سایتها شامل چه مواردی هست و غیر از php دیگه باید چی بلد باشیم
    بستگی به قراردادتون داره. اگه شما فقط برنامه نویس هستین، قاعدتاً فقط باگهای کدتون شامل پشتیبانی میشه و اضافه کردن امکانات جدید هم بجز در مواردی که صراحتاً توی قرارداد بعنوان بخشی از پشتیبانی ذکر شده باشه، مستلزم عقد قرارداد جدید و طبیعتاً اخذ مبلغ جداگانه است. اما اگه تأمین و پشتیبانی هاست و... هم بعهده شما گذاشته شده، باید در زمینه تنظیمات سرور و مشکلات امنیتی که ممکنه پیش بیاد (جدا از بحث باگهای امنیتی کد) مثل فایروال و... هم باید اطلاعات داشته باشین.

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    WLAN
    سن
    32
    پست
    213

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک

    بنده در این زمینه هم تجربه کردم نمونش همین دیروز یه کارفرمای گردن کلفت در یک جلسه ای برای درخواست وب سایت اولین حرفی که به من زد این بود که آقای فلانی در حال حاظر ما یک وب سایت داریم ولی به دلیل عدم توانایی پشتیبان و استفاده از سیستم جوملا ناراضی هستیم !!! دقت کنید شخصی میاد با جوملا سایت میزنه فکر میکنه شد طراح وب سایت نه جونم باید دانشش رو داشته باشی مشتری های کله گنده خودشون مغز دارن و از شما کد نویسی میخوان نه دانلود و نصب سیستم آماده.

    .
    دقیقا من هم به این مسئله برخوردم

  28. #28
    کاربر جدید آواتار hamid.rm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ESF
    پست
    20

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    ممنون از همه !
    آقای شهرکی با Yii کار میکنید ؟ چرا Yii ؟ نسبت به بقیه فریم ورک قابلیت بیشتری داره ؟

    و اینکه الان پروژه هایی که سفارشی هست از پایه میشینید کد میزنید ؟
    مثلا برای یه ساختن کد Captcha ... اینا کلاسهای آماده ش تو اینترنت هست ..
    ____________________

  29. #29

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    سلام.
    قاعدتا از اپلیکشن بهتره

  30. #30
    کاربر جدید آواتار hamid.rm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    ESF
    پست
    20

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    آقای شهرکی چندتا نممونه کار بدید اگه میشه ببینیم !
    بیشتر در زمینه فروشگاه اینترنتی مشتری هست فعلا ؟!
    و کلا از پایه کد میزنید? با وجود این همه کلاس آماده php !
    آخرین ویرایش به وسیله hamid.rm : جمعه 27 دی 1392 در 11:36 صبح

  31. #31

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    سلام دوست عزیز!
    نمی تونه wp یا جومی جای php رو بگیره چون خودشون با php ساخته شدن.در ضمن،cms ها امکانات محدودی دارند و نمی توان سایت های پیشرفته رو ساخت.

  32. #32

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    ببین من هم از فریم ورک برای پروژه های خودم استفاده می کنم ولی تو تا زمانی که php ندونی که نمی تونی توی هیچ کدوم موفق باشی.
    آخرین ویرایش به وسیله danial.saeedi : جمعه 27 دی 1392 در 15:51 عصر دلیل: عشقی

  33. #33

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid.rm مشاهده تاپیک
    ممنون از همه !
    آقای شهرکی با Yii کار میکنید ؟ چرا Yii ؟ نسبت به بقیه فریم ورک قابلیت بیشتری داره ؟
    چون Yii نسبت به بقیه فریمورکها Performance بهتری داره و ازنظر امکانات هم بدون هیچگونه Extension خاصی، هسته خودش به تنهایی به اندازه کافی غنی هست که همه جور پروژه رو بشه باهاش نوشت.
    و اینکه الان پروژه هایی که سفارشی هست از پایه میشینید کد میزنید ؟
    مثلا برای یه ساختن کد Captcha ... اینا کلاسهای آماده ش تو اینترنت هست ...
    بله هسته پروژه از پایه کدنویسی میشه ولی چون ماژولار کار میکنم، برای بخشهای مختلفی مثل CAPTCHA و... هیچ مشکلی ندارم که از کلاسهای آماده استفاده کنم.

  34. #34

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid.rm مشاهده تاپیک
    آقای شهرکی چندتا نممونه کار بدید اگه میشه ببینیم !
    بیشتر در زمینه فروشگاه اینترنتی مشتری هست فعلا ؟!
    و کلا از پایه کد میزنید? با وجود این همه کلاس آماده php !
    یک نمونه قدیمی:
    http://www.rpczahedan.ir
    آخرین نمونه کارم که با یکی دیگه از همکاران (توی برنامه نویس با شناسه sh.n.n786 عضو هستن) توی شرکت قبلی که بودم، درست کردیم:
    http://cabin.pcm-fx.com
    و البته سایت خودم:
    http://www.barnamenevis.ir
    این یکی هم هست که با Yii و Bootstrap RTL نوشتم و درحال تکمیله و بعد از تکمیل، به دامین اصلی خودش یعنی irgoogle.ir منتقل میشه:
    http://irgoogle.sainanet.ir

  35. #35

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    من کلاً از پایه کد مینویسم. اکثراً مشتریهامو جوری انتخاب میکنم که برای نیازهای اونها، کد آماده وجود نداشته باشه (شاید خودم توی آرشیوم آماده داشته باشم ولی عرضه عمومی نشده). اینطوری دستمزد واقعی کارم رو میتونم بگیرم. ضمناً وجود کلاس آماده PHP برای کاری، به این معنا نیست که نباید دستمزد واقعی اون کار گرفته بشه. حتی اگه تولیدکننده اصلی اون کلاس، استفاده تجاری رو وابسته به پرداخت حق عضویت یا هر چیز دیگری کرده باشه، میشه دستمزد واقعی رو گرفت و حق تولیدکننده رو هم ازش کسر و بهش پرداخت کرد.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار Jarvis
    تاریخ عضویت
    اسفند 1391
    محل زندگی
    Esfahan
    پست
    580

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    من میگم شما بیا PHP یاد بگیر و کار کن ... اگه پشیمون شدی با من

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    هر شغلی رو انتخاب میکنی یه بازه زمانی اولیه داره که باید پادویی کنی و با دستمزد پایین سر کنی تا راه و چاه کار دستت بیاد و مشتری هات رو پیدا کنی و تجربه به هم بزنی
    توی اکثر شغل ها این مسیر مشخصه و میشه انتهاش رو دید ....

    مثلا اگه کارمند باشی با چندین نفر که رنک بالاتر یا کمتر از خودت دارن کار میکنی و میبینی که با کار کردن به کجا میرسی و مثلا مافوقت رو میبینی و میگی مثلا توی 2 سال من به اون میرسم و اون دستمزد رو خواهم داشت
    اگه شاگرد باشی توی یک فروشگاه یا مغازه یا بنگاه املاک صاحب کار رو میبینی و میدونی که یروز مثل اون میشی اگه ادامه بدی تو این کار و کمی شاگردی میکنی تا بتونی کار خودت رو راه بندازی

    مشکل برنامه نویسی مخصوصا زبانی مثل php که بازه یادگیری ساده ای داره و خیلی ها خودآموز هستن دیدن انتهای این مسیر خیلی سخته چون خیلی ها تنها کار میکنن و ارتباطی با بقیه ندارن و نمیدونن در انتها چی میشن و الگویی ندارن برای آیندشون .... این خیلی وقتا باعث نا امیدی میشه چون فکر میکنن تا پایان راه به همین وضع خواهد بود

    برنامه نویسی میتونه در آمد خیلی خوبی داشته باشه 2 شرط اساسی داره

    1 -داشتن سابقه خوب و خوش نام بودن که شرطش اینه که دیسیپلین داشته باشی و کیفیت کارت رو ثابت نگه داری حتی برای کارای بی ارزش با دستمزد پایین که همه از همینا شروع میکنن
    2 - که خیلی مهمه ارتقاع مهارت وسطح کد نویسی ... شامل دو فاکتور اصلیه کیفیت و سرعت و درکنار اون پیدا کردن قابلیت انجام چند کار به شکل همزمان که فقط وقتی به این سطح برسی میتونی در آمد درست و حسابی داشته باشی از این کار

    من یه زمانی 1-2 هفته وقت میزاشتم برای نوشتن فرم های ثبت مطلب و 100- 50 تومن دستمزد میگرفتم بابتشون
    الان در عرض 1 ماه 3-2 پروژه رو همزمان انجام میدم و دستمزد چند ملیونی میگیرم بابتشون

    این حرفا که بعضی میان سیستم اماده با وردپرس و جوملا میسازن و به قیمت پایین میدن رو هم اصلا قبول ندارم چون اونا رو فقط یه کارفرمای چیپ که به فکر کیفیت کارش نیست میخره و برای همچین کسی کار نکنید بهتره !

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار colors
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    کــردســــــــــتــان
    پست
    1,075

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    یک نمونه قدیمی:
    http://www.rpczahedan.ir
    آخرین نمونه کارم که با یکی دیگه از همکاران (توی برنامه نویس با شناسه sh.n.n786 عضو هستن) توی شرکت قبلی که بودم، درست کردیم:
    http://cabin.pcm-fx.com
    و البته سایت خودم:
    http://www.barnamenevis.ir
    این یکی هم هست که با Yii و Bootstrap RTL نوشتم و درحال تکمیله و بعد از تکمیل، به دامین اصلی خودش یعنی irgoogle.ir منتقل میشه:
    http://irgoogle.sainanet.ir
    باید اعتراف کرد هیچوقت سلیقتون 1-2% هم نبوده

  39. #39

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    من کلاً از پایه کد مینویسم.
    سلام
    شما فقط PHP کار میکنید؟از java و یا .net برای انجام پروژه هاتون استفاده نمی کنید؟
    اینترنت هم نوعی شبکه است، دونستن مباحث شبکه(tcp/ip) در برنامه نویسی وب کمکی بهتون میکنه؟
    آخرین ویرایش به وسیله harand1 : شنبه 28 دی 1392 در 11:53 صبح

  40. #40

    نقل قول: آینده شغلی برنامه نویسی وب چیست؟

    اگه منظورتون از جاوا JSP و Appletها هستن، خیر استفاده نمیکنم ولی اگه منظورتون Javascript و jQuery و... است، بله استفاده میکنم. از NET. برای وب ابداً استفاده نمیکنم ولی توی برنامه نویسی Desktop با #C کد مینویسم. قطعاً آگاهی از مبانی شبکه کمک زیادی در برنامه نویسی وب میکنه ولی خیلی ضروری نیست. منظورم اینه که در همین حد که آشنایی با لایه های OSI و TCP/IP و تفاوتهای اون با UDP و نحوه کار با VoIP داشته باشیم کافیه چون بیشتر از این ارتباطی به کار ما نداره و در حیطه تخصصی شبکه است. برای مثال ضرورتی نداره که یک برنامه نویس وب، نحوه Config روترهای CISCO رو بدونه!

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آینده بازار برنامه نویسی وب
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 17:45 عصر
  2. « نظر اساتید در مورد آینده ی شغلی برنامه نویسی »
    نوشته شده توسط mahdi101 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1392, 00:50 صبح
  3. زبان برنامه نویسی F#‎ چیست؟
    نوشته شده توسط ricky22 در بخش F#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1391, 17:39 عصر
  4. برنامه نویسی سوکت چیست؟
    نوشته شده توسط mohsen_2005 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1384, 22:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •