نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر رنگ در RichTextBox

  1. #1
    مهمان

    تغییر رنگ در RichTextBox

    اگر در RichTextBox بخواییم رنگ یک قسمت از متن رو تغییر بدیم، آیا راهی وجود داره که بدون Select کردن بشه این کار رو انجام داد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    مشکل select چیه ؟ در واقع هدفتون برای استفاده نکردن از کد زیر چیه ؟



    RichTextBox1.Select(0, 10)
    RichTextBox1.SelectionColor = Color.Blue


  3. #3
    مهمان
    مشکل این هست که نمی خوام متن بصورت Select شده در بیاد!!
    البته می شه بعد از این دستور متن Select شده رو از حالت انتخاب در آورد ولی چون در برنامه ام این کار زیاد روی متن انجام می شه، متن یک مقدار حالت لرزش پیدا می کنه.

    آیا راهی وجود داره ؟

  4. #4

    salam

    سلام شیما خانوم
    Private Sub ColorWord(ByVal textToFind As String, ByVal WordColor As String) 
    ' Find and Bold all instances of a string within RichTextBox
    Dim findCount As Integer = 0
    With Me.rt
    .SelectionStart = 0
    .SelectionLength = 0
    Dim findFromIndex As Integer = 0
    While findCount <> -1
    findCount = .Find(textToFind, findFromIndex, RichTextBoxFinds.MatchCase)
    If findCount <> -1 Then
    .SelectionFont = New Font("Verdana", 8, FontStyle.Bold)
    If WordColor = "Blue" Then
    .SelectionColor = System.Drawing.Color.Blue
    Else
    .SelectionColor = System.Drawing.Color.Black
    End If
    findFromIndex = findCount + textToFind.Length

    End If
    End While
    End With
    End Sub


    با تشکر

  5. #5
    مهمان
    سلام آقای شهریار
    از لطفتون ممنون .. ولی با دستور Find هم، کلمه بصورت Select شده در می یاد. شاید در متن هایی که شما امتحان می کنین چون این کار زیاد تکرار نمی شه، لرزش کلمات قابل دیدن نیست. ولی برنامه من یک کامپایلر هست و اگر کاربر سریع تایپ کنه، متن لرزش پیدا می کنه.
    البته من با تابع SendMessage با پارامتر های زیر

    SendMessage(RichTextBox1.Handle, 11, 0, 0)

    در قبل از دستورات تغییر رنگ .. و سپس

    SendMessage(RichTextBox1.Handle, 11, 1, 0)
    RichTextBox1.Refresh()

    تونستم این میزان لرزش رو تا حد زیادی کم کنم.

    ضمنا کدی که گذاشتین در حلقه While یک شرط بررسی مقدار متغییر findFromIndex رو کم داره.
    متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. پرینت گرفتن از متن موجود در کنترل richtextbox
    نوشته شده توسط 13601360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 دی 1386, 23:34 عصر
  2. تغییر رنگ کلماتی در RichTextBox
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 اردیبهشت 1386, 19:42 عصر
  3. تغییر مکان اسکرول در richtextbox
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 11:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •