نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فوری _ مشکل در ایجاد view

  1. #1

    فوری _ مشکل در ایجاد view

    می خواهم یک view درست کنم که پارامتر ورودی اونو برای فیلتر کردن کاربر وارد کنه . مثلا تو Access تو قسمت کوئری این رو تایپ می کردید . [Input Number]= بعد عددی که کاربر وارد می کرد به عنوان پارامتر ورودی برای فیلترینگ در نظر گرفته می شد . تو SQL چکار باید بکنیم و چی باید بنویسیم .
    ممنونم

  2. #2
    دوست عزیزم؛
    میتونین View رو داخل SP قرار بدین و پارامتر بفرستین:

    CREATE PROC usp_Test
    @P1 INT
    AS
    SELECT * FROM MyView1 WHERE Column1=@P1

  3. #3
    وقتی که می خواهم viewرا ذخیره کنم این اشکال را از من می گیرد :
    Must declare the scalar variable "@p1
    اگر بخواهم از کد نویسی استفاده نکنم و رابط گرافیکی داشته باشم چه کار باید بکنم .
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی رحیم زاده : جمعه 01 اردیبهشت 1385 در 06:23 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Kamyar.Kimiyabeigi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,276
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb
    وقتی که می خواهم viewرا ذخیره کنم این اشکال را از من می گیرد :
    Must declare the scalar variable "@p1
    اگر بخواهم از کد نویسی استفاده نکنم و رابط گرافیکی داشته باشم چه کار باید بکنم .
    دوست عزیز همانطور که دوست عزیزم آقای ثباتی گفتند p1@ مربوط به Stored Procedure هست و نباید اونو در View تون قرار بدین

  5. #5
    لزومی نداره یه بار view درست کنی و از اون تو sp استفاده کنی درجا از sp با پارامتر استفاده کن

تاپیک های مشابه

  1. علت استفاده از View
    نوشته شده توسط dr_csharp در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 آذر 1386, 10:37 صبح
  2. اجرای یه view قبل از view دیگه در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 آبان 1386, 13:01 عصر
  3. view ها
    نوشته شده توسط hasina در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 22:23 عصر
  4. کاربرد view چیه ؟
    نوشته شده توسط yavari در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •