صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 65

نام تاپیک: مژده ای دل که مسیحا نفسی می‌آید ... ، اکتان هم آمد :)

  1. #1
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    مژده ای دل که مسیحا نفسی می‌آید ... ، اکتان هم آمد :)

    با سلام.

    بالاخره ما نمردیم و اکتان هم آمد. دلفی کارها بیان وسط ، دوران گوشه گیری از Web Development تموم شد!

    فعلا برای شروع اینا رو داشته باشید، بقیه‌اش تو راهه:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    بابا بر خلاف همیشه
    این دفعه مثل اینکه بورلند از مایکروسافت کپی کرده (منظورم #C هستش) :lol:
    بالاخره من که راه رفتنمو فراموش کردم (کنایه از ضرب المثل قدیمی :lol: )

    :roll:

  3. #3
    مهدی جون سی دیشو داری برای ما هم بفرستی ؟ ما در گوشه ای دور افتاده از تمدن زندگانی میکنیم . :mrgreen:

  4. #4
    آقای کرامتی 1 جعبه گز طلبت
    واقعا خوشحالمون کردید
    (کدوم Smile ماچیدن رو معنی می ده؟)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    سلام
    بابا جون مردیم از بس که خبرشو شنیدیم
    پس کی رو سیستم نصبش باید بکنیم
    من بخاطرش کی تو خرج رفتم سیستمو ارتقا دادم

  6. #6
    VIP آواتار Anti_Evil
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    سرگردان در کهکشان !
    پست
    529
    قدم نو رسیده مبارک ! :oops:

  7. #7
    راستی آقای کرامتی ...موجود دارید؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    آقای کرامتی ف____________ی چقدر ؟؟؟؟؟؟؟
    :cry:آقا فکر ما بدبخت بیچاره ها هم باش :cry:

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    من دلفی 8 را می خواهم :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

  10. #10
    سلام
    اقای کرامتی (ماچ) به توانه 10000
    آقا من چطوری میتونم دلفی 8 را تهیه کنم (بسته نرم افزاری کامل) وبا چه قیمت
    با تشکر
    رامین
    :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    مشهد مقدس
    پست
    416
    چشم دلفی کارا روشن. :mrgreen:
    جالبش اینجاست که برای Microsoft .net framework ساخته شده. :mrgreen: :mrgreen: :evil2:

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    سلام
    آقای کرامتی (ماچ :cry: )
    لطفا شماره حساب بدهید............0100 یا 0101

  13. #13
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    شماره حساب جاری <span dir=ltr>0311050826</span> بنام محمدمهدی کرامتی‌فر، بانک تجارت شعبه دهکده المپیک، کد شعبه 3110

    مبلغ= 5000 تومان + هزینه ارسال = 6500 تومان

    جزئیات بسته: 1 سی دی بهمراه ملحقات مربوطه.

    نکته 1: لطفا پس از واریز به حساب شماره فیش بانکی را برای بنده PM یا Email کنید.

    نکته 2: اگر وجه موردنظر از طریق یکی از شعبه های بانک تجارت در سراسر کشور واریز شود دریافت وجه توسط بانک مقصد همان روز تایید خواهد شد و در نتیجه مورد سفارش سریعتر بدست شما خواهد رسید.

  14. #14
    آقای کرامتی حداقل سخت افزار برای دلفی 8 چیست؟
    و سرعت آن (کمپایل و شروع دلفی) چگونه است؟ اینها هر چه جدید تر می شوند معمولا کند تر :roll:

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    مرسی آقای کرامتی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    منم اکتان میخوااااااااااااااااااااا اااااااام

  17. #17
    مهمان
    اقا تبریک بالاخره این اکتان اومد :lol:
    آقای وکیلی شما پروندت خرابه نمیخاد گز بیاری :mrgreen:
    شوخی بید بابا :oops:

  18. #18
    آقای وکیلی شما پروندت خرابه نمیخاد گز بیاری
    نوبت شما هم میشه که پرونده ات رو بشه

  19. #19
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اینجا: http://www.borland.com/delphi_net
    یکسری PDF هست که اطلاعات کامل درباره دلفی رو میده. یکی از اونها بنام System Requirements حاوی همون اطلاعاتی است که شما میخوای.

  20. #20
    مهمان
    گفتم که شوخی بود :oops:
    راستی اقای کرامتی
    شما این سی دی رو چه ججوری تهیه کردین؟ :?:
    راستی این عبارت ضایع "For Microsoft .Net framework" رو مجبور بودن بالاش بنویسن؟ :evil: :evil:

  21. #21
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    این نسخه از دلفی ویژه Microsoft .Net Framework است. نه اینکه خود دلفی اصلی باشد.
    نسخه معمول دلفی معروف به گالیلو است که ابتدای 2005 عرضه میشود.

    راستی این عبارت ضایع "For Microsoft .Net framework" رو مجبور بودن بالاش بنویسن؟
    خوب اگه بیان Delphi for Linux بدن نباید زیرش بنویسند For Linux است؟ اینکه دلیل نمیشه.
    دلفی سر جاش باقی است، اما این نگارش ویژه Microsoft .Net Framework است.

  22. #22
    نه اینکه خود دلفی اصلی باشد.
    نسخه معمول دلفی معروف به گالیلو است که ابتدای 2005 عرضه میشود.
    سلام
    این یعنی اینکه با اکتان نمیشه برنامه های استاندارد (برنامه هایی که با دلفی 7 مینوشتیم) ویندوز را نوشت و فقط برنامه های تحت وب باهاش می نویسند :?
    لطفا در این مورد بیشتر توضیح دهید
    با تشکر
    رامین
    :oops:

  23. #23
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اکتان نمیشه برنامه های استاندارد (برنامه هایی که با دلفی 7 مینوشتیم) ویندوز را نوشت و فقط برنامه های تحت وب باهاش می نویسند
    اکتان با وجودیکه هنوز برنامه های مبتنی بر VCL را پشتیبانی میکند بیشتر گرایش Web Development دارد.

  24. #24
    سلام
    پس گالیلو و اکتان با هم چه فرقی خواهند داشت؟

  25. #25
    مهمان
    اخه یکی از دوستامم vb کار هست اینو ببینه منو خفه میکنه :(
    هر روز تو دانشگاه کل دلفی و وی بی داریم :(

  26. #26
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    گالیلو نسخه ای شبیه به دلفی 7 است که Win64 Api (نسخه 64 بیتی Win32 Api که در ویندوز لانگهورن اضافه خواهد شد) را پشتیبانی میکند و ارائه آن پس از ارائه ویندوز لانگهورن، یعنی سال دیگه همین موقع خواهد بود.

  27. #27
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اخه یکی از دوستامم vb کار هست اینو ببینه منو خفه میکنه
    دات نت محدود به VB.Net نیست. بلکه VB.NET هم یکی از زبانهایی است که برای برنامه نویسی دات نت بکار میرود.

  28. #28
    مهمان
    منظورم این بود که مایکروسافتیه
    همون بحث داغ جمگهای قبیله ای مایکروسافت و بورلند :!:

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    ایران - سمنان
    پست
    99
    میلاد جان مهم اینه که می شه با اون دماغ مایکروسافت و محصولاتشو به خاک مالید و بقیشم مهم نیست ... :mrgreen:

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    نقل قول نوشته شده توسط majid_n
    میلاد جان مهم اینه که می شه با اون دماغ مایکروسافت و محصولاتشو به خاک مالید و بقیشم مهم نیست ... :mrgreen:
    مطمئنی؟

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    بورلند اگه با تمام شرکت های دنیا متحد بشه بازم یکی از نوچه های مایکروسافته :mrgreen:

  32. #32
    میلاد جان مهم اینه که می شه با اون دماغ مایکروسافت و محصولاتشو به خاک مالید و بقیشم مهم نیست ...
    بهتره در مورد مایکروسافت نظرت رو عوض کنی .

  33. #33
    نقل قول نوشته شده توسط SSP_Software_team
    بورلند اگه با تمام شرکت های دنیا متحد بشه بازم یکی از نوچه های مایکروسافته :mrgreen:
    :!: :!: :?: :!:

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    30/11/53
    پست
    243
    بورلند اگه با تمام شرکت های دنیا متحد بشه بازم یکی از نوچه های مایکروسافته
    فکر نمی کنی یه مقدار برعکس باشه ؟ حداقل در مورد بورلند ؟

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    یعنی این قدر حرف من جدی به نظر میرسید :lol:
    ولی گذشته از شوخی چه مایکروسافت و چه بورلند هر کدوم در جهت رشد و پیشرفت صنعت IT کارهای زیادی کردن و فکر میکنم نه من بلکه همه ی ما یه جورایی مدیون بورلند و مایکروسافت هستیم :wink:

  36. #36
    سلام
    به نظر بنده هم میکروسافت در زمینه سیستم عامل برای پی سی و برلند برنامه نویسی سنگ تموم کذاشتن
    نظر شما چیه؟
    رامین

  37. #37
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    14
    پس این وسط نقش شرکت سان چیه مخصوصا یا تکنولوژی عظیم جاواش.

  38. #38
    آقای کرامتی!
    منظور شما اینکه یا اکتان می شه سایت طراحی کرد و جای html ,php,asp را می گیره
    اگه میشه کمی توضیح بدین

  39. #39
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    اکتان تمام کارهای ویژوال استودیو دات نت + خیلی بیشتر را انجام میدهد و علاوه بر آنکه میتوان با آن یک سایت کامل را راه انداخت میتوان سیستمهای Multi-Tier ، وب سرویس ها ، و ... را در کمتر از چند ساعت پیاده سازی کرد.

  40. #40

    اکتان ؟؟؟؟!!!!

    سلام آقای کرامتی عزیز
    الهی همینطور که دست دلفی کارهای ضعیف را میگیری خدا دست عزیزانت را بگیرد :wink:
    بابا ترا خدا یه فکری هم به حال ما بیسوادهای زیر دیپلم بکن
    اقلا یه توضیحی بده ببینیم اکتان چیه
    من که یدفعه برگشتم به 10 - 15 سال پیش و یاد کتاب شیمی و اکتان و هگزان و ... افتادم
    در هر صورت قربان معرفتت یه نگاهی هم به ما ضعفا بکن و حداقل یه توضیحی بده ببینیم این اکتان چیه؟؟؟
    شاید ما هم مشتری شدیم
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •