نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: به دست آوردن تمام آیتم های یک کمبوباکس درون به برنامه دیگر

  1. #1

    به دست آوردن تمام آیتم های یک کمبوباکس درون به برنامه دیگر

    سلام دوستان
    چه طوری میشه تمام آیتم های یک کمبو باکس رو از یک برنامه دیگه به دست آورد؟
    به این صورت که هندل کمبو باکس رو بدهیم و متن آیتم ها برای ما لیست شود.

  2. #2

    نقل قول: به دست آوردن تمام آیتم های یک کمبوباکس درون به برنامه دیگر

    مشکل حل شد
    دوستانی که نیاز دارند می توانند از کد زیر برای این کار استفاده کنند

    Option Explicit
    Private Declare Function SendMessage _
    Lib "user32" _
    Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, _
    ByVal wMsg As Long, _
    ByVal wParam As Long, _
    lParam As Any) As Long

    Private Const CB_GETCOUNT = &H146

    Private Const CB_GETLBTEXT = &H148

    Private Const CB_GETLBTEXTLEN = &H149

    Private Const CB_ERR = (-1)

    Private Sub Command1_Click()

    Dim N As Long, sItems() As String

    sItems = GetComboBoxItems(Combo1.hWnd)

    For N = LBound(sItems) To UBound(sItems)
    Print sItems(N)
    Next N

    End Sub

    Private Function GetComboBoxItems(ByVal hWndComboBox As Long) As String()

    Dim nCount As Long, I As Long, nLen As Long

    Dim sItems() As String

    nCount = SendMessage(hWndComboBox, CB_GETCOUNT, 0, 0)

    If (nCount = CB_ERR) Or (nCount = 0) Then Exit Function

    ReDim Preserve sItems(nCount - 1)

    For I = 0 To nCount - 1
    nLen = SendMessage(hWndComboBox, CB_GETLBTEXTLEN, I, 0)

    If nLen = CB_ERR Then Exit Function
    sItems(I) = String(nLen, vbNullChar)

    If SendMessage(hWndComboBox, CB_GETLBTEXT, I, ByVal sItems(I)) = CB_ERR Then Exit Function
    Next

    GetComboBoxItems = sItems

    End Function

    Private Sub Form_Load()
    Combo1.AddItem ("a")
    Combo1.AddItem ("b")
    Combo1.AddItem ("c")
    Combo1.AddItem ("d")

    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. الگوریتم به دست آوردن زیر مجموعه های یک مجموعه
    نوشته شده توسط momal2008 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 27 مهر 1393, 00:11 صبح
  2. انتقال تمام آیتم های یک کمبوباکس به دیگری
    نوشته شده توسط matinebi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 03:14 صبح
  3. مشک در به دست آوردن تمام Section های فایل INI
    نوشته شده توسط SadeghPM در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 اسفند 1387, 17:25 عصر
  4. سوال: به دست آوردن تعداد فرم های یک برنامه
    نوشته شده توسط seven_7_sky در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 20 آبان 1387, 16:14 عصر
  5. بدست آوردن لیست آیتم های تیک خورده در کنترل checklistbox
    نوشته شده توسط unassigned_identifier در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 17:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •