نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

  1. #1

    Thumbs up نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    یه قسمت دیگه از برنامم ناقص مونده....میخام آدرس هر فایلی که کاربر باز میکنه مثلا کاربر یک نرم افزار رو باز میکنه رو توی برنامم آدرسشو نمایش بدم ..
    کمکم کنید ممنون میشم.

  2. #2

    نقل قول: نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    اگه برای باز کردن فایل از commondialog استفاده کنی نام و مسیر فایل تو خاصیت filename کامن دیالوگ ذخیره میشه.
    کد زیر مسیر فایلی که کاربر باز کرده رو بر می گردونه:

    CommonDialog1.ShowOpen
    MsgBox (CommonDialog1.FileName)

  3. #3

    نقل قول: نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    نه میخوام کاربر وقتی توی محیط ویندوز یک برنامه باز کرد آدرسش توی برنامم ثبت بشه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 30 دی 1392 در 12:21 عصر

  4. #4

    نقل قول: نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    سلام
    این کار به این راحتی ها امکان پذیر نیست
    یا باید برای این کار هوک کنید که فقط آدرس به شما نمایش داده بشه
    یا درایور بنویسید که این یکی هم سخت تر و هم با دسترسی و قابلیت های بیشتر.
    در حال حاضر نمونه ای نداشتم که برات بذارم ولی اگر پیدا کردم حتما می زارم

  5. #5

    نقل قول: نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    ممنونم. ببینم چکار میکنید...

  6. #6

    نقل قول: نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    راه های دیگه ای هم هست.
    دنبال توابع api بگرد

  7. #7

    نقل قول: نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    سلام
    فعلا اینو پیدا کردم
    این فقط تشخیص می ده که تغییری ایجاد شده ولی نمی تونه بفهمه که چه تغییری!
    دارم دنبال نمونه های بهتری می گردم
    اگر پیدا کردم می گذارم
    این برنامه به یک دکمه و یک تکس باکس و یک لیبل نیاز داره
    آدرس درایو و یا آدرس مورد نظر رو بهش بده و روی دکمه کلیک کن بعد اگر تغییری ایجاد بشه متن لیبل عوض می شه

    Option Explicit
    Private Const FILE_NOTIFY_CHANGE_ATTRIBUTES = &H4
    Private Const FILE_NOTIFY_CHANGE_DIR_NAME = &H2
    Private Const FILE_NOTIFY_CHANGE_FILE_NAME = &H1
    Private Const FILE_NOTIFY_CHANGE_SIZE = &H8
    Private Const FILE_NOTIFY_CHANGE_LAST_WRITE = &H10
    Private Const FILE_NOTIFY_CHANGE_SECURITY = &H100
    Private Const FILE_NOTIFY_CHANGE_ALL = &H4 Or &H2 Or &H1 Or &H8 Or &H10 Or &H100
    Private Declare Function FindFirstChangeNotification Lib "kernel32" Alias "FindFirstChangeNotificationA" (ByVal lpPathName As String, ByVal bWatchSubtree As Long, ByVal dwNotifyFilter As Long) As Long
    Private Declare Function FindCloseChangeNotification Lib "kernel32" (ByVal hChangeHandle As Long) As Long
    Private Declare Function FindNextChangeNotification Lib "kernel32" (ByVal hChangeHandle As Long) As Long
    Private Declare Function WaitForSingleObject Lib "kernel32" (ByVal hHandle As Long, ByVal dwMilliseconds As Long) As Long
    Private Declare Function ResetEvent Lib "kernel32" (ByVal hEvent As Long) As Long

    Public Sub WaitForFileChange(ByVal fn As String, Optional ByVal flags = FILE_NOTIFY_CHANGE_ALL, _
    Optional ByVal CheckSubDir As Boolean = True, Optional ByVal TimeOut As Long = -1)

    Dim hNote As Long
    hNote = FindFirstChangeNotification(fn, CheckSubDir, flags)
    WaitForSingleObject hNote, TimeOut
    FindCloseChangeNotification hNote
    Label1.Caption = "File Changed!"
    End Sub


    Private Sub Command1_Click()
    Label1.Caption = ""
    WaitForFileChange Trim(Text1.Text)
    End Sub

  8. #8

    پاسخنمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    اینم یه پروژه خیلی عالی برای این کار همه چی رو نشون می ده(تغییر نام، ایجاد، حذف و...)
    به غیر از اجرای برنامه ها که این رو هم دنبالشم اگه پیدا کردم برات می گذارم
    امید وارم به دردت بخوره
    یه مقدار کمی پیچیده است
    File Monitoring.png
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    Thumbs up نقل قول: نمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    تونستم تو یکی از سایتهای لاتین زبان کدش رو پیدا کنم........
    Show All Runing.rar
    آخرین ویرایش به وسیله P.B.Lue : دوشنبه 30 دی 1392 در 23:04 عصر

  10. #10

    نقل قول: پاسخنمایش آدرس فایلی که کاربر آن را باز میکند با وی بی؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط AbbasVB مشاهده تاپیک
    اینم یه پروژه خیلی عالی برای این کار همه چی رو نشون می ده(تغییر نام، ایجاد، حذف و...)
    به غیر از اجرای برنامه ها که این رو هم دنبالشم اگه پیدا کردم برات می گذارم
    امید وارم به دردت بخوره
    یه مقدار کمی پیچیده است
    File Monitoring.png
    برای اجرای فایل می تونی از دستور shell استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. کپی گرفتن از فایلی که کاربر آن را پاک میکند
    نوشته شده توسط hojati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1391, 17:11 عصر
  2. عدم نمایش لینک هنگامی که کاربر آدرس سایت و وارد نکرده است
    نوشته شده توسط neo1989021 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 07 فروردین 1391, 11:10 صبح
  3. سوال: چگونگی تشخیص اینکه فایلی توسط کاربر باز شده است یا خیر
    نوشته شده توسط b_user در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 فروردین 1388, 18:03 عصر
  4. آدرس فایلی که به proje اضافه کردیم؟!
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 مهر 1385, 23:26 عصر
  5. وقتی کاربر صفحه را باز میکند صفحه login بیاید
    نوشته شده توسط alirezassar در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:46 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •