نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش ندادن پیام درون die با توجه به خطا

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نمایش ندادن پیام درون die با توجه به خطا

    با سلام

    یک سوال دارم
    کد زیر رو ببینید



    $fileHandle = fopen($fileName, 'r') or die("can't open file");





    چرا با نوشتن دستور die زمانیکه فایل موجود نیست پیام خطای die رو نشون نمیده و پیام خطای php رو نشون میده ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: نمایش ندادن پیام درون die با توجه به خطا

    سلام برای بررسی وجود فایل از دستور file_exists استفاده کنید به این صورت:

    if(file_exists($fileName)){
    $fileHandle = fopen($fileName, 'r');
    }
    else {
    echo 'File not exist!';
    }

    البته کد شما هم کار میکنه و خطای داخل die رو بهمراه خطای php نشون میده ولی اگه میخواهید خطای php نشون داده نشه اینطوری هم میتونید عمل کنید:

    $fileHandle = @fopen($fileName, 'r');
    if(!$fileHandle){
    echo "can't open file";
    }
    آخرین ویرایش به وسیله hamedarian2009 : یک شنبه 29 دی 1392 در 10:52 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار marys_farahani
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    158

    نقل قول: نمایش ندادن پیام درون die با توجه به خطا

    اگه میخوایی خطا نمایش داده نشه


    // Turn off all error reporting
    error_reporting(0);


    این لینک رو ببین

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    www
    پست
    741

    نقل قول: نمایش ندادن پیام درون die با توجه به خطا

    پس اینجا کاربرد die چیست
    اینجوری بخواهیم استفاده کنیم میتونیم از echo استفاده کنیم که پیام رو نشون بده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: نمایش ندادن پیام درون die با توجه به خطا

    die از ادامه اجرای کدها جلوگیری میکنه

  6. #6

    نقل قول: نمایش ندادن پیام درون die با توجه به خطا

    die(مردن) همون طور که از اسمش پیداست صفحه رو غیر فعال می کنه.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش ندادن اطلاعات چند جدول درون کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 16:29 عصر
  2. نمایش ندادن اطلاعات درون تیبل
    نوشته شده توسط f_naderi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 09:55 صبح
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 03:23 صبح
  4. نمایش ندادن محتوای فیلدها در rave
    نوشته شده توسط iran888 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 12:09 عصر
  5. فیلتر کردن رکوردها با شرط نمایش ندادن رکوردهای تکراری
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1382, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •