نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    سلام
    من میخام یکسری کنترل رو که قبلا درست کردم، با استفاده از یک حلقه مقداردهی کنم
    اسمهای متغیرها یکی هستن و فقط عدد آخرشون فرق میکنه
        for (i = 1; i <= 5; i++) {
    ImageView image +i = (ImageView) findViewById(resid);
    }

    تقریبا همچین چیزی، البته این کد اشتباست و خطا داره.
    درستش چطوریه؟

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    این یک آرایه از ImageView درست میکنه، راهی نیست که اسم تک تک ImageView ها رو عوض کنم؟
    ببینید من ImageView1 تا ImageView10 رو دارم، و میخام اینهارو مقداردهی کنم، میخام با استفاده از حلقه اینکارو بکنم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط #root# مشاهده تاپیک
    خب مثل ID هاشون یه آرایه رشته ای درست کنید
    چطور میشه محتویات یک خونه از آرایه ی متنی رو بعنوان اسم یک متغییر دیگه استفاده کنم؟

  5. #5

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط reza_azizi2010 مشاهده تاپیک
    چطور میشه محتویات یک خونه از آرایه ی متنی رو بعنوان اسم یک متغییر دیگه استفاده کنم؟
    من اشتباهی گفتم ، نباید عجله میکردم ، اصلا رشته چه ربطی مثلا به متغیر از نوع TextView داره عذر میخوام

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    ذکات علم در نشر آن است! بعله!

  7. #7
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    به این صورت نمیشه کار کرد چون resid یک عدد هست .
    شما یک آرایه درست کن و تمام view ها رو توش قرار بده بعد توی for پیاده سازی کنید تک تک view ها رو.
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    به این صورت نمیشه کار کرد چون resid یک عدد هست .
    شما یک آرایه درست کن و تمام view ها رو توش قرار بده بعد توی for پیاده سازی کنید تک تک view ها رو.
    من میخام در زمان اجرا یکسری ویو ایجاد کنم، واسه همین تعدادش مشخص نیست
    باید چیکار کنم؟

  9. #9
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    تمام کارهایی که از xml میکنید رو از طریق کد هم میشه.

    یه LinearLayout داشته باشید که view ها رو به اون اضافه کنید.(البته بجای LinearLayout میتونید از بقیه هم استفاده کنید.)

    LinearLayout lnr = (LinearLayout) findViewById(R.id.LinearLayout01);

    Button b1 = new Button(this);

    b1.setText("Btn");

    lnr.addView(b1);
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    مرسی
    میشه درمورد تغییر مشخصه های ویو هم توضیح بدین
    منظورم اینه وقتی به این روش یه ویو تولید میشه چطوری میتونیم تنظیماتش رو تغییر بدیم؟ مثلا margin

  11. #11
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    تمام این کارها با LayoutParams قابل انجام است.

    LinearLayout.LayoutParams lp = new LinearLayout.LayoutParams(LinearLayout.LayoutParam  s.WRAP_CONTENT, LinearLayout.LayoutParams.WRAP_CONTENT);
    lp.setMargins(left, top, right, bottom);
    imageView.setLayoutParams(lp);
    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    285

    نقل قول: تعریف متغییر با استفاده از شمارنده حلقه

    ممنون
    با استفاده زا getIdentifier میشه id یک منبع که توی پوشه assets قرار داره رو بدست آورد؟

    int resid = G.contect.getResources().getIdentifier(resuorcname , "drawable", G.contect.getPackageName());


تاپیک های مشابه

  1. تعریف چند متغییر پشت سر هم با حلقه for در javascript
    نوشته شده توسط m.malek در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 05 فروردین 1392, 02:13 صبح
  2. مبتدی: ایجاد متغییر بسته به مقدار شمارنده حلقه
    نوشته شده توسط shaghayegh.s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1391, 12:46 عصر
  3. جابجایی دو متغییر بدون استفاده از متغییر کمکی
    نوشته شده توسط (امید) در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 46
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 15:55 عصر
  4. سوال: دریافت کاراکتر از ورودی و استفاده به عنوان شمارنده حلقه!کمکم کنید
    نوشته شده توسط Narges-s در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 21:55 عصر
  5. مشکل در تعریف نامحدود متغییر و استفاده در تابع
    نوشته شده توسط Amir Sadjad در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 خرداد 1386, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •