نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل این برنامه( اعداد بالای 1000 و عملیات اصلی)

  1. #1

    مشکل این برنامه( اعداد بالای 1000 و عملیات اصلی)

    فک کنم یه جای این برنامه میلنگه چون اگه یکی از عددا بزرگ تر از ۱۰۰۰ اون یکی کوچک باشه جواب نداره برنامه
    صورت مسئله: برنامه ای با++c بنویسید که دو عدد بالای ۱۰۰۰رقم را گرفته و چهار عمل اصلی (جمع ضرب منها تقسیم) رو انجام دهد.
    #include<iostream.h>
    main()
    {
    int a,b,c,d,e,f;
    cout<<"do adade shahihe mosbat balaye 1000 vared konid:\n";
    cin>>a>>b;
    if(a<1000 && b<1000)
    {
    cout<<"adade vared shode kojektar az 1000"<<endl;
    }
    else
    if(a==1000 && b==1000){
    cout<<"adade vared shode mosaviye 1000"<<endl;
    }
    else
    if(a>1000 && b>1000)
    {
    c=a+b;
    d=a-b;
    e=a*b;
    f=a/b;
    cout<<"hasele jam="<<c<<"\n"<<"hasele tafrigh= "<<d<<"\n"<<"hasele zarb ="<<e<<"\n"<<"hasele taghsim ="<<f;
    }
    return 0;
    }
    یخورده تو کپی کردنی پس و پیش شده...

  2. #2

    نقل قول: مشکل این برنامه( اعداد بالای 1000 و عملیات اصلی)

    هیچ کس نیست... یه سوال میگن سی پی یو در مد کاربر است این مد یعنی چی؟؟؟؟ و اینکه mad تلفظ میشه یا mod....
    اینو حتما جواب بدید مرسسسسسسسسیییی

  3. #3

    نقل قول: مشکل این برنامه( اعداد بالای 1000 و عملیات اصلی)

    نقل قول نوشته شده توسط beigi1366 مشاهده تاپیک
    هیچ کس نیست... یه سوال میگن سی پی یو در مد کاربر است این مد یعنی چی؟؟؟؟ و اینکه mad تلفظ میشه یا mod....
    اینو حتما جواب بدید مرسسسسسسسسیییی
    mod درسته جواب سوال اولتو نمیدونم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار GENERAL IRAJ
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    80

    Post نقل قول: مشکل این برنامه( اعداد بالای 1000 و عملیات اصلی)

    برنامه ای با++c بنویسید که دو عدد بالای ۱۰۰۰رقم را گرفته و چهار عمل اصلی (جمع ضرب منها تقسیم) رو انجام دهد
    شما اینجا نوشته ای بالای هزار رقم
    خب این که تعجب نداره
    شما می تونی یه کلاس تعریف کنی که کار اصلی این کلاس دریافت اعدادی با تعداد ارقام بالا است.
    شما می تونی با استفاده از آرایه یا لیست پیوندی این برنامه رو پیاده سازی کنی .
    (یه سری به کتاب ساختمان داده بزن) اون جا این نوع مسائل رو خوب توضیح داده

  5. #5

    نقل قول: مشکل این برنامه( اعداد بالای 1000 و عملیات اصلی)

    مرسی از پاسخ هاتون
    اخه تو کتاب مقسمی برای مد یه فتحه گذاشته!!!!!!!!!!!!!!!!!! واقعا نمیدونم mod درست بید یا mad

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این برنامه ساده چیه؟
    نوشته شده توسط Aftabgardan-cc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 11:25 صبح
  2. مشکل این برنامه چیست ؟
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 08:59 صبح
  3. مشکل این برنامه چیه؟
    نوشته شده توسط shahram126 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 02:32 صبح
  4. کسی میدونه مشکل این برنامه چیه؟؟
    نوشته شده توسط parian در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 18:13 عصر
  5. مشکل این برنامه می شود رفع کرد مربوط به ارسال و دریافت ایمیل
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •