نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر property های کامپوننتهای هم کلاس در یک فرم به طور همزمان

  1. #1

    Smile تغییر property های کامپوننتهای هم کلاس در یک فرم به طور همزمان

    سلام
    من می خوام یکی از property های همه اون کامپوننتهایی که یک کلاس توی یه فرم دارند رو به طور همزمان تغییر بدم .
    نمی خوام با یه حلقه for و با findcomponent اونا را پیدا کنم . چون کامپوننتام توی فرم زیاده .
    آیا روشی هست ؟
    به همین ترتیب من یه تعداد کامپوننت رو فرممم دارم که فایل swf رو play می کنن . می خوام همزمان همه اونا رو stop کنم . یعنی در واقع یه فانکشن از همشون رو همزمان اجرا کنم .

    راهنمایی بفرمایید لطفا دوستان

  2. #2

    نقل قول: تغییر property های کامپوننتهای هم کلاس در یک فرم به طور همزمان

    سلام.
    باید تمام کامپوننت های فرم رو پیمایش کنید.

    var
    i: integer;
    begin
    for i := 0 to ComponentCount -1 do
    if Components[i] is TButton then
    with TButton(Components[i]) do
    begin
    Caption := IntToStr(i);
    Hint := 'Test';
    Click;
    end;
    end;

    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: تغییر property های کامپوننتهای هم کلاس در یک فرم به طور همزمان

    حرف شما درسته . اما وقتی تعداد کامپوننتا زیاد باشه خیلی کند می شه . به این خاطر می خوام ببینم چه کار دیگه ای می شه کرد

  4. #4

    نقل قول: تغییر property های کامپوننتهای هم کلاس در یک فرم به طور همزمان

    چندان کند نمی شه.
    در مورد چند هزار تا کامپوننت زیر ثانیه هست.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: تغییر property های کامپوننتهای هم کلاس در یک فرم به طور همزمان

    موافقم
    اصلا هیچ کندی نداره

    راه دیگش اینه که کامپوننتهایی که میخوای رو FindComponent کنی تا فقط اونهایی که میخوای رو تغییر مقدار بدی
    برای این کار هم ، میتونی یک اسم برای همه با یک شناسه عددی بزاری که قابل پیمایش باشند.

    مثلا

    IMG001
    IMG002
    .
    .
    .
    IMG200

تاپیک های مشابه

  1. تغییر property های یک یوزر کنترل در زمان اجرا
    نوشته شده توسط ras1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1392, 22:44 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1390, 00:41 صبح
  3. سوال: بدست آوردن Property های یک کلاس
    نوشته شده توسط A.S.Roma در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 21:00 عصر
  4. سوال: کاربرد متدها و property های کلاس Array
    نوشته شده توسط mehdihadeli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 18:42 عصر
  5. تغییر داده های یک جدول بدون ارتباط با فرم
    نوشته شده توسط sarna در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 19:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •